Napisano 25.08.2009 - 12:11
Napisano 25.08.2009 - 12:41
Napisano 25.08.2009 - 12:42
Napisano 25.08.2009 - 13:11
Niektórzy nie patrzą w słońce. Zapomnieli że są jego dziećmi, że termin "soul" - dusza pochodzi od "sol" - słońce.
Wiarygodny ma rację - nie warto im tłumaczyć co się dzieje wokól, oni już są częściowo zasymilowani przez system "borg" zarządzający tą planetą i mają inne oczy...
pozdrawiam
Napisano 25.08.2009 - 13:28
Ja od kilku lat obserwuję to "zjawisko"(Słupsk-...-Gdańsk) i ewidentnie mogę powiedzieć, że "coś" jest rozpylane nad naszymi głowami. Samolot, średniej wielkości lata po bezchmurnym niebie w tą i z powrotem zostawiając za sobą "spaliny", które rozprzestrzeniają się dość znacznie i pozostają kilka godzin... Spaliny większości samolotów dość szybko zanikają(wysokość maszyny tu też ma znaczenie) ale nie te. Zdecydowanie największe zagęszczenie tych "spalin" jest nad terenami gęściej zaludnionymi(miasta), a gdy przebywam na wsi(co najmniej 30km od miasta) to takich smug kondensacyjnych nie widuję, ewentualnie jakąś zabłąkaną owieczkę . Te samoloty trochę dziwnie latają, lubiąc korytarze powietrzne pod którymi są tereny wysoko zurbanizowane. Z tego co do tej pory zaobserwowałem, to nad każdym miastem są powietrzne "ronda", czyżby piloci sugerowali się trasami naziemnymi? To taka zabawa? Coś wisi w powietrzu, to fakt, lecz co to jest? tego to nie mogę powiedzieć bo nie wiem. Być może te samoloty mają silniki diesel bez filtrów i wlewają do nich spalony olej od frytek...
Niektórzy nie patrzą w słońce. Zapomnieli że są jego dziećmi, że termin "soul" - dusza pochodzi od "sol" - słońce.
Wiarygodny ma rację - nie warto im tłumaczyć co się dzieje wokól, oni już są częściowo zasymilowani przez system "borg" zarządzający tą planetą i mają inne oczy...
pozdrawiam
AEROSOL CRIMES (AKA CHEMTRAILS)
(NAPISY PL) (VIDEO)
http://www.vismaya-m...y_pl_video.html
Na stronie film, jest podzielony na 10 części.
Napisano 25.08.2009 - 14:35
Napisano 25.08.2009 - 14:37
Kolejne spostrzeżenie: dlaczego te rzekome "chemtrailsy" zostają tak długo w powietrzu? Skoro ktoś to chce rozpylić, to powinno to w miarę szybko opaść na ziemię i pokryć odpowiedni obszar, a nie siedzieć w jakiejś skupionej masie wysoko w powietrzu przez jakiś czas.
Napisano 25.08.2009 - 14:42
Napisano 26.08.2009 - 01:23
Tak, Towarzyszu Jaszczurze*?(...)
Mój miły Amigo.
Pierwszą podstawową funkcją chemtrailsów jest stworzenie zawiesiny składającej się z ciężkich pierwiastków w atmosferze - daje to możliwość ODBIJANIA promieni słonecznych i tworzy doskonałe środowisko umożliwiające działanie systemu HAARP.
A dowodem na to są...? Masz może analizy atmosfer innych planet, które wskazują, że w powietrzu znajduje się pełno złota, jakieś zdjęcia, zeznania świadków, ewentualnie źródła historyczne inne niż "święte księgi" (bo jeśli twierdzisz, że wierzenia jakiejś_tam_cywilizacji są dowodem, to równie dobrze można wyjść z założenia, że Zeus, Hera czy Mars naprawdę istnieli - w końcu wierzyli w nich starożytni Grecy i Rzymianie) które by to potwierdzały?Warto tutaj zwrócić uwagę na fakt że pra-pra-pra dziadkowie naszej miłościwie panującej rodzinki zabawiali się w ten sam sposób na innych planetach, wykorzystując złoto.
Wnukowie z braku złota stosują aluminium, ale cel jest ten sam - stworzyć bańkę "ochronną" nad planetą w celu "zabezpieczenia" jej przed działaniem słońca w momencie implozji. Robią tak z prostego powodu - ich DNA jest upadłe i nie ma możliwości przeżycia tego dość rzadkiego zjawiska.
Dobra czyli według ciebie gatunek ten jest w stanie podróżować pomiędzy gwiazdami (bo domyślam się, że skoro mówisz o innych planetach, to masz na myśli także inne systemy gwiezdne, chociaż może to być moja nadinterpretacja), zmieniać atmosferę, ale jednocześnie nie uczy się na własnych błędach i, mając do dyspozycji 13 000 lat, nie jest w stanie znaleźć rozwiązania, które naprawiłoby ich DNA albo skutecznie uchroniło ich przed ową "implozją".Oczywiście działanie to jest pozbawione sensu - czego przykładem może być zdmuchnięcie atmosfery Marsa przy ostatniej próbie zabezpieczania się przed słoneczkiem, jakieś 13 tys lat temu czy jakoś tak.
Ufam, że nie jesteś hipokrytą, a co za tym idzie, nie mieszkasz w "zwykłym" ("szkodliwym") budynku, nie jest płatków śniadaniowych, GMO, i do tego cały czas nosisz maskę ochronną (albo najlepiej cały kombinezon biologiczny), który zabezpieczy cię przed działaniem owych "wirusów", (pisze się przez "w", tak przy okazji) "drożdży" i tak dalej.Efekty dodatkowe chamtrailsów - w postaci znajdowanych w nich komórek krwi, virusów, drożdży i innego badziewia - to tylko bonusik (który i tak spadnie) majacy nas osłabić, tak jak żywność GMO, budynki w których mieszkamy, czy płatki śniadaniowe dla naszych dzieci zawierające opiłki żelaza.
"Podobnego obrazka" nie mogę sobie przypomnieć w ogóle, widać albo pamięć mi szwankuje, albo liczące sobie kilkaset tysięcy mieszkańców miasto, w którym obecnie się znajduję, nie jest objęte programem "aluminiowania" atmosfery. xPGdy następnym razem zobaczysz kilka skrzyżowanych smug nad Twoim miastem, a po godzinie całe niebo pokryje się dziwną szarawą zawiesiną przyłaniajacą słońce (a jeśli mieszkasz w dużym mieście jest to min 3 razy w tygodniu) - pomyśl proszę nad moim postem, ewentualnie postaraj się sobie przypomnieć czasy dzieciństwa i znaleźć podobny obrazek.
Naszych, waszych, moich, whatever - gdybyś rzucił okiem na mój awatar i poszukał informacji na mój temat, z pewnością nie napisałbyś tego zdania. Więcej nie powiem, nie chcę za dużo spoilerować na mój temat. xPCo do Twoich problemów z zaakceptowaniem naszych reptiliańskich korzeni
Godło raczej nie jest dowodem, bo w końcu ludziom orzeł kojarzył się ze szlachetnością, wolnością (bo przecież umie latać!) i tak dalej - trudno, żeby jakiś kraj nie wybrał go sobie jako symbolu narodowego.- no cóż, nie jesteś sam, jeśli się rozejrzysz po tym forum być może stwierdzisz że jesteś w większości - nie zmieni to jednak faktów i Twojego gadziego DNA, które jest pomieszane także z DNA ptaków, warto o tym czasem pomysleć patrząc na nasze godło... (...)
(...)
A co miałem opisać o czym jest film, nie myślicie chyba że w telewizji, np. w wiadomościach, powią o tym że samoloty wojskowe latają nad miastami, by ludzie tam żyjący chorowali, bo w spalinach są środki rakotwórcze i nie tylko.
Napisano 26.08.2009 - 01:39
Napisano 26.08.2009 - 08:09
Napisano 27.08.2009 - 19:56
Użytkownik Hellmaker edytował ten post 31.03.2010 - 10:48
Otwarcie tematu
Napisano 23.08.2010 - 21:03
Użytkownik marker edytował ten post 23.08.2010 - 21:05
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych