Napisano 11.10.2007 - 21:16
Napisano 11.10.2007 - 21:56
No... może umrze 2mld ludzi, ale to lepiej niż cała ludzkość . Niestety, zawsze jakieś działania ludzkie niosą ofiary w ludności cywilnej...
o rly? skoro to takie dobre, to może chcesz się poświęcić jako pierwszy z tych dwóch miliardów?
Napisano 11.10.2007 - 22:00
Napisano 11.10.2007 - 22:34
Napisano 11.10.2007 - 23:05
i teraz wszyscy jako powód kaszlu i chorób beda uwazac chmurki na niebie
Napisano 16.10.2007 - 09:55
Napisano 16.10.2007 - 10:40
Hmmm. Pewnie - nie. Bo w takim razie:Czy aby na pewno są to zdjęcia smug kondensacyjnych,czy raczej kontynuacja projektu "Deep Shield" nad Polską?
Napisano 16.10.2007 - 12:43
Napisano 16.10.2007 - 13:14
No właśnie. Czy przypadkiem w powyższym zdaniu nic nie zwraca uwagi? Po pierwsze - skąd założenie, że takowa operacja ma miejsce? Po drugie - ilość "spiskowców" biorących udział w wydarzeniu - nie rodzi już pewnego podejrzenia, że jest to klasyczy wręcz hoax? Bierzemy pod uwagę na światową wręcz skalę - udział kontroli ruchu powietrznego w spisku.Rodzi się tylko pytanie, skoro jesteśmy okłamywani w sprawie operacji na globalną skalę, w którą musi być zaangażowane wielu ludzi, to co jeszcze trzymają przed nami w tajemnicy?
Napisano 16.10.2007 - 13:48
Ależ poczytałem i pooglądałem i znalazłem całkiem sprawnie wytłumaczenia tego "pomysłu". Klasyczny wręcz hoax.Poczytaj, pooglądaj filmy.
Ktoś "to" musi dostarczać, ktoś magazynować, ktoś koordynować, ktoś podmieniać mechaników - zbyt dużo "ktosiów" w tym zaczyna brać udział. A tłumaczenie dlaczego (co podałeś) raz smuga jest, a raz jej nie ma - jest banalnie prosta. I chyba nie trzeba aż tak bardzo wiele specjalistycznej wiedzy. "Powietrze" nie jest jednolitą masą o stałych i niezmiennym składzie.Przemyślałem, wcale nie musi w to być zaangażowane tak wiele ludzi, mimo, że operacja ma zasięg globalny. (...)
Napisano 16.10.2007 - 13:50
Napisano 16.10.2007 - 14:01
Napisano 16.10.2007 - 20:40
Skoro Dennis to powiedział to po prostu musi być prawda. Wszyscy znamy Dennisa i wiemy, że jego prawdomówność nigdy nie może być w najmniejszym stopniu podważana. Ale to przekonanie wynika li tylko z potrzeby wyszukiwania informacji potwierdzających to w co wierzymy i nic. więcej.bo może Dennis Kucinich, przeczytał by Twojego i posta i nie palnął publicznej gafy.
Kandydowania na prezydenta USA jest wykładnikiem czego? W Polsce kandydował na prezydenta tego kraju producent cudownych wkładek do butów, właściciel wyższej szkoły itp. Co czyniło ich z urzędu bardziej wiarygodnymi?Swoją drogą aż dziw bierze, że kandydat na prezydenta USA daję wiarę spiskowym teoriom, które nasi rodzimi "eksperci" traktują jako klasykę hoaxu. :wow:
Napisano 16.10.2007 - 21:58
Napisano 17.10.2007 - 07:10
Ale podałem tutaj zdjęcia z czasów II wojny światowej. Są, ślad za przelatującym samolotem - nie jest żadnym dowodem. Oczywiście, że "chemizowanie" jest stosowane i było stosowane w przeszłości - by zapewnić sobie dobrą pogodę vide: ZSRR i Rosja (jakaś specjalizacja). Także i przy najbliższej olimpiadzie - ingerencja w pogodę na taką skalę tez jest planowana.(...)sam widzialem takie ''chmury'' + multum filmikow kreconych kamerami przez swiadkow tego zjawiska(...)
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych