Nie chce mi się wierzyć
*******, ty nie masz wierzyć. Ty masz WIEDZIEĆ. Spadające odłamki wież WTC 1 i 2 spowodowały katastrofalne uszkodzenia budynku WTC 7.
Na tym zdjęciu wyraźnie widać że coś wprost zaorało WTC 7 i to była pierwszorzędna przyczyna. Pożary tylko dalej osłabiały resztę konstrukcji, która już była bardzo osłabiona i te zmiękczone kolumnu nie mogły wytrzymać swojego obciążenia a co dopiero tego dodatkowego spowodowanego przez brak innych kolumn nośnych. Dokładnie tak jak w przypadku wież WTC.
Co do określenia pull to sam Silverstein wyjaśniał o co chodzi, a chodziło o zakończenie akcji ratowniczej. Jak ty możesz myśleć, że Silverstein był na tyle głupi żeby zdemaskować cała akcję fake zamachów. Ja nie mogę tego pojać jak ludzie wierzą, że świadkowie przy pentagonie byli podstawieni bo wszyscy wiedzieli co mają mówić, a jednocześnie wierzą w to że wielki Silverstein był na tyle debilny żeby się zdemaskować.
Pozdrawiam
EDIT
Raven, mówisz o skrajnym sceptycyźmie i dziwisz się dlaczego nie wierzymy w to co mówisz. Dam ci jeden przykład kłamstwa, które jest podstawą całej teorii spiskowej o 9/11. Budynki NIE ZAWALIŁY SIĘ Z PRĘDKOŚCIĄ FREEFALL CZYLI W CIĄGU MNIEJ NIŻ DZIESIĘCIU SEKUND. To jest niepodważalny fakt. Na wszystkich filmikach widać ile one się zawalały czyli ok 16-20 sekund. Popularny film z pod wieży, który jest szeroko cytowany przez truth movement wyraźnie pokazuje, że po 10 sekundach zostało jeszcze kilkaDZIESIĄT pięter. Co wiecej, na ujęciach z oddalonych kamer widać nawet, że po zawaleniu się budynku widać wciąż stojących fragment budynku. Wystarczy za pomocą kartki zrobić sobie punkt odniesienia na ekranie i zauważysz że to coś stało w centrum wież i najprawdopodobniej był to właśnie rdzeń, co jest zgodne z teorią pancake collapse.
edit Yawgmoth
Oraz 1 dzień przerwy od forum na ostudzenie emocji.
Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 30.09.2010 - 19:41