Czyli nie wiesz lub nie chcesz udzielić odpowiedzi lub zgadzasz się że to nielogiczne. OK.Jak sobie uważasz smile2.gif
Na wielu wbrew pozorom. W Ameryce częste są pozwy zbiorowe i mają duże szanse na zwycięstwo. Dalej nie widzę celu w ich działaniach - potruję trochę ludzi potem zapłacę im odszkodowanie i jaki zysk z tego dla spisku ?A powiedz mi ile tych odszkodowań wydac mogą hmm?? Na ilu ludzi? Z tego co wiem, to za odszkodowania wyszły by taniej smile2.gif
SKąd wiesz, że go miał w kieszeni ?No ale przecież temperatura była tak wysoka przy wybuchu a on się nawet nie osmolił ten paszport..poza tym, co sam wyskoczył z kieszeni zamachowca, zupełnie jak jego nakrycie głowy ? smile2.gif
Po prostu pytam, czy ci świadkowie, którzy widzieli tych zamachowców są bardziej wiarygodni od wymienionych, bo widzieć kogoś podobnego do pewnego terrorysty w barze to to jest prawdopodobne.A co tu ufo ma do rzeczy?? Najlepiej jest przyprawiając atmosferę szczyptą prześmiewczego tonu. Ufo i szatan wszystko załatwią laugh1.gif
Więc nagrania przedstawiające kłęby dymu wydobywające się z WTC 7 są sfałszowane ?Oo.. i znów wątek kosmitów, jakby to oni laserem strzelali smile2.gif Coś Ty się ich tak uczepił?? Po nocach się śnią??
Taaak, wieem... ale nadal nie uwzględniłeś, że nie było dużego pożaru. Na zdjęciach widac, że to było zupełnie nic smile2.gif
Skoro dowody i symulacje przedstawione przez NIST i FEMA są absolutnie niewiarygodne, więc raczej nie ma o czym gadać.Oj stary zagalopowałeś się... wieżowiec z jedną szramą nie pójdzie pod powierzchnię grin1.gif
Chyba gorszego przykładu nie mogłeś dac :->
Zadrżał - ciekawe stwierdzenie... Zawalił się penthouse jako pierwszy - dalej mamy to samo co w wieżach - progresję zniszczeń, osłabioną stal i zawalenie.W OGÓLE jeśli już...
Tliły się tylko dolne piętra, natomiast zadrżał dach jako pierwszy, co niby to ma oznaczac, hmm? wink2.gif
Wprost przeciwnie - wtc 7 mogli wyburzyć bez problemu, a tu lipa i dalej nie słyszałem eksplozji ładunków.No 3 piętrowiec może nie, ale wieżyczki były dużo wyższe smile2.gif
Na chamstwo odcinam się chamstwem, jakbyś chciał wiedzieć.To trzeba kończyc, right? smile2.gif
Źle się zrozumieliśmy myślałem, że chodziło Ci o jakiś pożar który już dosięgł kiedyś WTC 7. Odpowiem, że to kwestia konstrukcji budynku. NIe ukrywam, że to co wydarzyło się przy WTC 7 to dość unikalne jednak możliwe.Przecież wkleiłem je w temacie... Nie czytasz uważnie. Możesz sobie porównac ten niewyobrażalny ogrom pożaru. Zupełnie inna skala.