Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co jeśli NASA...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
118 odpowiedzi w tym temacie

Malkavian.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Według mnie NASA istnieje wręcz musi istnieć gdyby nie te ich :ufo: podruże kosmiczne byli byś my o kilkanaście lat w stecz więc to nie możliwe ( Teoretycznie nie możliwe )
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Według mnie NASA istnieje wręcz musi istnieć gdyby nie te ich :ufo: podruże kosmiczne byli byś my o kilkanaście lat w stecz więc to nie możliwe ( Teoretycznie nie możliwe )

Ja nie wiedzialem ze NASA nie istnieje :D
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

30 października br. na specjalnie zwołanej konferencji prasowej w Waszyngtonie były ekspert fotograficzny NASA Ken Johnston ujawnił tajemnice związane z amerykańskim lądowaniem na Księżycu. Twierdzi on, że amerykanie podczas lądowania na Księżycu odnaleźli tam „starożytne ruiny sztucznego pochodzenia” i wcześniej nieznaną technologię związaną z grawitacją. Wykonano zdjęcia, które następnie kazano Johnstonowi zniszczyć czego on jednak nie zrobił i ujawnił je publicznie. Niskiej jakości fotografie przedstawiają ruiny starożytnych miast, ogromne sferyczne obiekty oraz wysokie szklane wieże.

ZWOLNIONY EKSPERT NASA UJAWNIŁ TAJEMNICE KSIĘŻYCA
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

30 października br. na specjalnie zwołanej konferencji prasowej w Waszyngtonie były ekspert fotograficzny NASA Ken Johnston ujawnił tajemnice związane z amerykańskim lądowaniem na Księżycu. Twierdzi on, że amerykanie podczas lądowania na Księżycu odnaleźli tam „starożytne ruiny sztucznego pochodzenia” i wcześniej nieznaną technologię związaną z grawitacją. Wykonano zdjęcia, które następnie kazano Johnstonowi zniszczyć czego on jednak nie zrobił i ujawnił je publicznie. Niskiej jakości fotografie przedstawiają ruiny starożytnych miast, ogromne sferyczne obiekty oraz wysokie szklane wieże.

ZWOLNIONY EKSPERT NASA UJAWNIŁ TAJEMNICE KSIĘŻYCA

No i gdzie te fotki pokazujące te ukryte tajemnice? Zapewne chodzi o rewelacje związane wydaną właśnie książką Hoaglanda i Bary. No to mamy niezły chwyt reklamowy, bo to "dzieło" idzie ponoć jak woda, lecz niestety, to kolejny gniot tych panów.
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No i gdzie te fotki pokazujące te ukryte tajemnice? Zapewne chodzi o rewelacje związane wydaną właśnie książką Hoaglanda i Bary. No to mamy niezły chwyt reklamowy, bo to "dzieło" idzie ponoć jak woda, lecz niestety, to kolejny gniot tych panów.

Poszperałem trochę w necie, by dowiedzieć się czegoś w tym temacie i niewiele znalazłem. Pan Johnston powiela pewne stare fotograficzne artefakty, będące niczym innym jak paprochami na zeskanowanym zdjęciu. Odnalazłem rzeczone zdjęcie z misji Apollo 10 numer kodowy: AS10-32-4822, przedstawiające fragment równiny "Mare Vaporum" z pobliskim kraterem "Ukert". Na tle zdjęcia widać sporo różnej wielkości i kształtu zanieczyszczeń, rys i paprochów, które Johnston widzi jako "ruiny budowli", "szklaną wieżę" lub zawieszoną 9 mil nad powierzchnią, olbrzymi "kwadratowy plac" oraz inne dziwne budowle. Zaznaczono je na drugim z wklejonych zdjęć, pochodzącym z książki "The Mars Mission". Wklejam również trzecie zdjęcie, będące dużym zbliżeniem wzgórz przylegających od wschodu do wspomnianego wcześniej krateru "Ukert", na którym jakoby znajduje sie "szklana kopuła" lub "pałac". Są tam dwie wersje tego miejsca pobrane z różnych źródeł. Na pierwszym widać wzgórze z zaokrąglonym szczytem, na drugim widnieje w tym miejscu jakiś biały paproch, który Johnston interpretuje jako "szklaną budowlę". Dla porównania dodaję czwarty obrazek, przedstawiający 6 kolejnych ujęć wspomnianego wzgórza, na których żadnych szklanych budowli nie widać. Komentarz pozostawiam zainteresowanym.

http://img514.images...4822bazala4.jpg" target="_blank">http://img514.images...4822bazala4.jpg
http://img340.images...35/4822pee0.jpg" target="_blank">http://img340.images...35/4822pee0.jpg
http://img523.images...lpallaceof2.jpg" target="_blank">http://img523.images...lpallaceof2.jpg
http://img208.images...obrazkwbec4.jpg" target="_blank">http://img208.images...obrazkwbec4.jpg
  • 0

Pingwin.
  • Tematów: 28
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ej co z tą konferencją ??była już i co z niej wynikło ??
  • 0

Ess.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy książka jest do kupienia w Polsce ?
Nie musi być po Polsku, choćby po Angielsku, ale czy jest ?
  • 0

iniside.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po pierwsze:
Zdjecia slabej jakosci
Po drugie:
WTF1? Gdzie wy tam widzicie jakieś ruiny. Mnie to wyglada na zwykle kratery...
Po trzecie:
Za mówienie takich głupot, też bym go zwolnił.
  • 0

hubertk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja na tych zdjęciach nic ciekawego nie widze , a po za tym są troche niewyraźne, a na tym ostatnim ten "pyłek" to wątpie żeby to była szklana budowla. Mam pytanie , można już gdzieś tą książkę kupić ?
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

NASA

Najbardziej szanowana i tajemnicza organizacja na Ziemi skrywa wiele tajemnic ale taka prawda że ma do tego duże prawo lecz czy dobrze skrywac prawdę codziennie mamy szanse słyszeć o tajemnicach organizacji lecz czy to prawda lądowanie na księżycu Apollo 11 według mnie lądowanie zostało sfałszowane mamy wiele tajemnic i pytania bez odpowiedzi codziennie MY!! :new: mam nowe wiadomości i szukamy odpowiedzi na te pytania typu

Czy jesteśmy sami we wszechświecie?
Czy UFO to statki obcych ?
Co jest na innych planetach?
Itp

Jesteśmy w stanie odpowiedzieć na te pytania ale nie wolno NAM zagubić się w naszych myslach pewne jest to że NASA ma przed nami tajemnice i wątpliwe czy kiedykolwiek się o nich dowiemy ja w to wątpie ale dzięki takim ludzią jak ja,wy

Jesteśmy w stanie do czegoś doprowadzić :gold:
  • 0

Kalahan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mi się wydaje że mogą byc jakieś (nawet najdrobniejsze) formy życia na księzycu a NASA to zgraja zakłamanych cwaniaków ale cóż niema co ludzi osądzac bo kiedyś nas osądzą.... To mi przypomina troche teledysk Rammsteina Amerika:D
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A perfidia i niegodziwe macki NASA są tak ogromne, że jednocześnie mają wpływ na wszystkie ośrodki akademickie, inne agencje kosmiczne itp. Czyli: blokując dostęp do posiadanej przez siebie wiedzy - jednocześnie potrafią zablokować inne niezależne od siebie centra. Diabełki. A co najdziwiniejsze - te blokady są jednocześnie tak dziurawe, że na tym forum co jakiś czas pojawiają się informacje o tajnych, supertajnych i najtajniejszych materiałach ukrytych w archiwum NASA...
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze :) no przyjmijmy że NASA kłamie to przecież ufolodzy dojdą swoich praw i dojdą prawdy lecz to musi potrwać trochę czasu :(
  • 0

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

mi się wydaje że mogą byc jakieś (nawet najdrobniejsze) formy życia na księzycu

Ja myślę że mogły przylecieć skądś na jakimś meteorycie, bo mało prawdopodobne żeby same się tam rozwinęły, bo nie ma tam warunków na to (nie ma wody ani atmosfery) Na ziemi życie wyewoluowało w wodzie.

Dobrze smile2.gif no przyjmijmy że NASA kłamie to przecież ufolodzy dojdą swoich praw i dojdą prawdy lecz to musi potrwać trochę czasu sad3.gif

Ale jakich praw mieliby dochodzić? Przecież NASA może sobie trzymać w tajemnicy wszystko co wie i nikt nie może ich zmusić do mówienia :|
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie mogą każda instytucja ma prawo mieć tajemnice a ministerstwo obrony ma ujawnić prawdę o UFO hura :devil:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych