Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sprawdź czy panujesz nad swoim umysłem

• Zamknięty Temat jest zamknięty
167 replies to this topic

Dread.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi też się udało, tu chodzi o ty, że ruch jej nóg jest identyczny przy obrotach w obie strony, jeżeli przestaniesz patrzećna górę i takim tępym wzrokiem, kątem oka spojrzysz na nogi i pomyślisz że kręci sięw drugą strone to tak będzie.
  • 0

Darionu.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak patrze z wysoka to w prawo jak z niska to w lewo WTF? Jestem upośledzony? xD
Jak normalnie siedzę to muszę skorygować wzrok ~~
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jestem upośledzony? xD

Nie jesteś xD Znam parę osób, z tymi samymi "objawami" :P Potem poradzili sobie i jest ok :)
Skoncentruj się, poczytaj w tym temacie podpowiedzi, i się uda.Pozdrawiam ^^ :D
  • 0

_MajoR_.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie zmienia za każdym razem kiedy pomyśle sobie żeby zmienieła
:D :D :D
  • 0

Meliana.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi też się udaje. Zadziwiające:)
  • 0

J.T Yorke.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... Ja prawie od razu zacząłem zmieniać kierunek... wystarczy przyjrzeć sie stopie i po prostu "wyczuć moment"
xD
  • 0

Kaczka.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja zawołałem brata i mówił, że cały czas w jedną strone a ja zmieniałem xD jak patrze się porosto na obrazek to sie kręci w jadną strone a jak na środek obrazka i w góre<strony>to zmienia kierunek umiem tak szybko robić :D
  • 0

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Fajny bajer. :D Mi też się udaje. Na początek dla ułatwienia można skupic sie na jednej dłoni, a późniejna drugiej. Mi to pomogło. :)
  • 0

Chorus777.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Za pierwszym razem gdy na to spojrzałem to tancerka kręciła się zgodnie ze wskazówkami zegara, ale po przeczytaniu opisu i ponownym spojrzeniu na animacje zmieniła kierunek. :D

edit:
Ha, udało mi się zmienić kierunek. :D Popróbuje jeszcze, może znów się uda. :)

Mi też ;)
  • 0

maksioremix.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się udało ale skąd wiecie że to naprawde jest może to jest tak specialnie zrobione że po jakimś czasie samo zmienia kierunek. x]
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Fajna animacja, ciakwe doświadczenie. Od początku wiedziałem, na czym polega, ale trudno było mi się przestawić na drugi kierunek. :P Dobrze zrobiona animacja. Ale po minucie nauczyłem się manipulować kierunkiem w dowolnym momencie. Ha! :D To może być dobre ćwiczenie dla umyłsu. :)

A jest to tylko płaski cień z którego nie można wywnioskować kierunku obrotu, to tylko nasz mózg go sobie odwzorowuje w przestrzeni i próbuje odgadnąć kierunek. :) Fajne. :P

Użytkownik Luke edytował ten post 21.12.2007 - 20:11

• 0

Nik4ND3R.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najlepszy motyw z tą tancerką jest: 2 obrazki. Wtedy spróbujcie obrócić je w 2 różne strony. Mi się udaje. Kręcę nią jak chce. Normalnie jakbym tańczył :>
http://pdaclub.pl/fo...php?topic=85170 <-- tutaj są 2 obrazki, zdaje się że 2 post :>
Pozdrawiam.
  • 0

Leni.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wy niemozecie tego zmienic??one sie kreca jak ja chce nawet dwie naraz jedna w lewo druga w prawo to jest banalne i zajmuje mi jakies 5-10 sek zmienic ruch a dwoch na raz jakies 30-45 sek :)
  • 0

marcin999.
  • Tematów: 26
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

ci co nie potrafia (widzialem podobny post): DZIALA NA 100000000000000000 %

spojrzcie na cień nóg :) jest na samym dole obrazka i odrazu dziewczyna kreci sie w inna strone :)

jak chcecie aby znow krecila sie w lewo to znow spojrzcie na cien, a jak chcecie w prawo to znow na cien i tak w kolko :D

niech ktos powie jak to dziala ;p bo ja naprawde widze jak kreci sie w inna strona chociaz gdyby stala obok mnie inna osoba do dla niej dziewczyna kreci sie w przeciwna strone :D

a wie ktos jak zrobic aby dwie sie krecily w rozne strony?? bo jak patrze na jedna to potem wszystkie kreca sie w ta sama strone CHOCIAZ na nie nie patrzylem ;/

Użytkownik marcin999 edytował ten post 25.12.2007 - 01:51

• 0

bianka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pewnie,ze działa-ja robie lepiej.Zawsze jak jadę w pociągu i mam zamknięte oczy to sobie "jeżdżę" raz do przodu,a raz do tyłu. Czy zawracam cały pociąg? Pewnie,ze nie. To tylko złudzenie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych