Obejrzałem na razie fragmenty, ale już dodałem do ulubionych :-) Nareszcie powstał film bardziej śmieszny niż Żywot Briana :-DSeptember Clues :) naprawdę gorąco polecam ten film.
Napisano 08.04.2009 - 23:55
rozśmieszył Cię nos samolotu przebijający wieżę, czy może podróżujący most Oglądnijcie, przemęczcie się przez calutki ten film. Wtedy będziecie mieli naprawdę z czego się pośmiać.Obejrzałem na razie fragmenty, ale już dodałem do ulubionych :-) Nareszcie powstał film bardziej śmieszny niż Żywot Briana :-DSeptember Clues naprawdę gorąco polecam ten film.
Napisano 09.04.2009 - 00:02
Napisano 09.04.2009 - 00:30
"To wszystko", czyli co? Film jasno dowodzi, że to co widzieliśmy na żywo 11 września to w połowie grafika komputerowa, w połowie kiepsko wyreżyserowane show. Nic więcej. Jakoś w debacie nie widziałem ani jednego słowa odnośnie materiałów zawartych w tym filmie. Dyskutując dalej z Tobą na temat tego filmu, mógłbyś mylnie pomyśleć, że zależy mi na tym, by Cię przekonać. Ano nie zależy mi.Chodzi o to, że film ten nie wnosi absolutnie nic nowego. To było już przerabiane tyle razy, że niestety nie udało Ci się nas zaszokować. Najwyraźniej mieliśmy wg Ciebie zamrzeć z przerażenia na widok tak potężnych dowodów, ale... no nie udało Ci się. To wszystko już było. Wałkowane. I upadło. Przykro mi.
Napisano 09.04.2009 - 00:40
"To wszystko", czyli co? Film jasno dowodzi, że to co widzieliśmy na żywo 11 września to w połowie grafika komputerowa, w połowie kiepsko wyreżyserowane show.
Napisano 09.04.2009 - 01:19
Rozśmieszyły mnie komentarze autorów :-) Na przykład ten opisujący trzy bardzo różniące się od siebie ujęcia WTC (różne kąty patrzenia i rózna odległość kamery) jako identyczne. Albo tłumaczenie zróżnicowanego balansu bieli studyjną obróbką. Albo ich zdziwienie, że różne sprzęty rejestrujące dają różną jakość obrazu i dźwięku. Ale najbardziej rozśmieszyły mnie zarzuty, że w spisek były zaangażowane całe ekipy reporterskie największych (i konkurujących ze sobą) stacji telewizyjnych wraz z rodzinami :-Drozśmieszył Cię nos samolotu przebijający wieżę, czy może podróżujący most
Napisano 09.04.2009 - 01:23
Napisano 09.04.2009 - 05:29
od oceniania co ma związek kluczowy, co jest nieprzekonujące to na całe szczęście Ty tu nie jesteś…jak na razie mój głos jest na "nie", tymbardziej, że zapewne masz zamiar pisać tu coś o Iraku albo o innych sprawach niezwiązanych z 9/11 (co oczywiście wg Ciebie ma jakiś kluczowy związek, ale argumenty są niezbyt przekonujące), co wg mnie psuje ten temat i służy odciąganiu ludzi od natury teorii spiskowych o 9/11…
oj dziękuję możnowładco...…Ale ewentualnie wciąż mógłbyś wrzucać jakieś pytania w kuluarach…
Napisano 09.04.2009 - 05:53
Napisano 09.04.2009 - 15:54
do realizacji całego tego misternego planu przygotowanego w pocie czoła przez najwyższe, najbogatszee i najbardziej przebiegłe elity zatrudniono kompletnych imbecyli
Napisano 09.04.2009 - 18:51
Napisano 09.04.2009 - 19:05
mimo, iż w dyskusji nie będę uczestniczył z powodów jakie wyżej podałem, z zainteresowaniem prześledzę twoją polemikę z argumentami i dowodami zawartymi w filmie SEPTEMBER CLUES.
Napisano 09.04.2009 - 20:28
ito, co zobaczyłem w tym filmie na temat drugiego samolotu uderzającego w WTC jest po prostu żałosne.
Nareszcie powstał film bardziej śmieszny niż Żywot Briana
Napisano 09.04.2009 - 22:22
"frajerom" udaje się zachować pełną anonimowość i uniknąć kary
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych