Moim zdaniem trochę się przeceniasz. Ja nie wklejam tych filmików tylko dla was. Myślę, że inni z łatwością zauważyli, że oba ujęcia, mimo iż wyglądają na niezgodne, są tożsame. Z tą różnicą, że na lewym nie ma samolotu widocznego na tożsamym obrazie po prawej. Widzimy takie samo dziwne przechylenie wież w prawą stronę. Któreś z tych "tożsamych" nagrań jest sfałszowane. Nie. Oba są sfałszowane, bo naniesiono na nie grafiki samolotu. W prawym ujęciu widzimy samolot wlatujący tuż pod wyrwą w wieży. Na lewym ujęciu tego samolotu nie widać. W miejscu gdzie powinien znajdować się samolot mamy czyściutkie, niebieskie niebo.
Moze i ja sie przeceniam... ale prosze Twoj fimik z podpisem:
A co powiecie na to
link
Panowie! Chyba mamy game over!
Fajnie ze mi przedstawiles o co chodzi - Dziekuje
Jak sie pewnie juz domyslasz zamierzam Twoj dowod obalic
Wiec tak proponuje wlaczyc wyzej wymieniony film i zatrzymac dokladnie na 4 sek. Po lewej stronie nie ma widocznego samolotu, ja twierdze, ze jest za budynkiem (Ty ze go nie wklejli). Po prawej samolot zaraz "schowa sie" za WTC.
Teraz odpal moj filmik i zatrzymaj na 57sek tak zeby samolot byl w podobnej pozycji jak na Twoim fimliku z prawej stonie (co nie odpowiada jego tej samej pozycji na obu, ale na moja nie korzysc)
http://www.youtube.c...feature=relatedDobra teraz dowod:
Trzeba zalozyc, i chyba sie wiekszosc osob zgodzi, ze i Twoj lewy fimik jak i moj jest krecony z
podobnej wysokosci, choc innego kata.
Teraz, zeby miec jakis punk odniesienia wysokosci, zmierz sobie np. linijka na moim fimiku wysokosc dymu z prawej sciany WTC do dachu i niech to bedzie dlugosc A. Teraz dlugosc od samolotu do poczatku tego dymu. Jak pamietales o skrocie perspektywicznym to wyjdzie Ci okolo 1.5-1.6A. (oczywisice dlugosc od samolotu w momencie kiedy chowa sie za WTC 57sek)
Kolejny krok, otwieramy Twoj fimik nie wazne w ktorym momencie, wazny jest ten dym ze sciany, ktorej juz prawie nie widac, mierzymy oczywiscie do dachu, poniewaz to inna skala niech ta dlugosc nazywa sie B, i teraz od podstawy dymu 1.5-1.6B w dol upsss samolot sie schowal za budynkiem.
Twoje "game over" nie wypalilo.
Wiesz jak to powyzej sie nazywa? Analiza. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze w sumie sama w sobie jest do dupy bo zrobiona na szybko i z zupelnie innych ujec, ale ja w przeciwienstwie do Ciebie nie przyjmuje wszystkiego na slepo tylko sie nad tym zastanawiam. A to co zaprezentowalem wyzej uwazam za jak najbardziej prawdobodobne przy dokladniejszej analizie.
Przyklad Twojego podejsie widac na tym co przedstawil tatik, Ty juz w to wierzysz, nawet nie masz cienia watpliwosci ze to jest dowod na manipulacje rzadu, choc nie wiesz pewnie nawet co to jest.
Ja tez nie wiem co to jest, ale chetnie sie dowiem, a noz to bedzie dowod, ktory mnie przekona, ze cos tu jest nie tak