Napisano 30.04.2009 - 15:01
Napisano 30.04.2009 - 15:24
Aquila
Sprawdź kto jak korzysta na 9/11 - kto robi kasę i zdobywa sławę - inżynierowie czy ludzie tacy jak Alex Jones i Dylan Avery? Gdyby nie 9/11 tacy jak oni nie mieliby fanów, kasy i sławy. I o to tutaj chodzi
Napisano 30.04.2009 - 15:41
. Piszesz coś takiego i to ja mam ci pokazać logikę. Zadać USA? bolesne straty? Upokorzyć? Ty naprawdę dalej wierzysz w złowieszczego dziadka geniusza z jaskini, chcącego zadać bolesne straty USA i do końca życia ukrywać się w jaskini?Po prostu staram się wczuć w rząd USA i za cholerę nie mogę się tutaj doszukać logiki. Za to prosto doszukuję się jej u Osamy - chciano USA zadać bolesne straty (WTC) i upokorzyć uderzając w poniekąd symbole USA (Pentagon, WH/Kapitol).
Spiskowcy tłumaczą Ja osobiście czwartego samolotu w ogóle nie widziałem. Krater, który powstał od niby uderzenia samolotu był tam już wcześniej.I jak spiskowcy tłumaczą nieudany atak czwartego samolotu (przypuszczalnie na Kapitol lub Biały Dom). Oficjalna wersja to taka, że pasażerowie połapali się, co zamierzają zamachowcy i wywołali awanturę, doprowadzając do katastrofy na odludnym terenie.
Zatem... czy nie jest rzeczą naturalną, że płonący budynek wybucha ? Np co na to instalacje gazowe ?
Napisano 30.04.2009 - 16:12
"Kwestia Iraku nie ma nic wspólnego 9/11. " Kto robi kasę i zdobywa sławę
Napisano 30.04.2009 - 16:27
Napisano 30.04.2009 - 16:29
Inżynierowie nie mają niczego za swoje "zakłamanie", natomiast ludzie tacy jak Alex Jones i Dylan Avery żyją głównie z takich teorii.
Napisano 30.04.2009 - 16:54
Udowodnij mi, że ci inżynierowie nie byli przekupieni. Szanowany specjalista, który nagle zaczyna opowiadać bajki, musi być przepłacony lub mieć z tego inne gratyfikacje. Myślę, że na opłacenie specjalistów poszło trochę szmalu. Cuda się nie zdarzają - nikt nie staje się głupcem w ciągu jednego dnia.
Napisano 30.04.2009 - 17:45
Jesteś w stanie jakoś udowodnić to stwierdzenie dotyczące krateru po UA93?Ja osobiście czwartego samolotu w ogóle nie widziałem. Krater, który powstał od niby uderzenia samolotu był tam już wcześniej.
Filmik 911Taboo też miał zamknąć dyskusję. I... zamknął ją z Twojej strony. Praktycznie ani słowem nie odniosłeś się do kilku moich wątpliwości jego dotyczących.Ten film mógłby w sumie zamknąć naszą dyskusję. Dalsze przeciąganie liny z manipulatorami, pozbawione jest sensu.
Napisano 30.04.2009 - 18:56
ja nie ignoruję Twoich wyjaśnień. Ba, mam cywilną odwagę przyznać, że wiele razy wyjaśniliście moje wątpliwości. I chwała wam za to. Jednak nie mogę przejść obojętnie, kiedy unikacie odpowiedzi na fundamentalne pytania. Zauważyłem, że tam gdzie mieliście gotowe kłamstewko lub sensowne wytłumaczenie, od razu je prezentowaliście. Nie było czekania. Czemu więc musimy czekać na wasze wyjaśnienia dotyczące między innymi:chociaż praktycznie całkowicie ignorujesz moje wyjaśnienia dotyczące sugerowanych przez Ciebie "niejasności"...
Napisano 30.04.2009 - 20:17
Już to kiedyś oglądałem, ale sobie odświeżę.Mariush po obejrzeniu tego dokumentu musisz uznać że WTC 1 WTC 2 i WTC 7 zostały wyburzone za pomocą ładunków wybuchowych.
Co to znaczy: ZAŁÓŻMY,.... POWIEDZMY... ? Zgadzasz się, czy nie zgadzasz?Załóżmy, że wskazane przez Ciebie w punktach od 1 do 11 kwestie zostały przez Ciebie wyjaśnione, a te punkty spiskowej teorii obalone. Powiedzmy, że w tym zakresie udało Ci się mnie przekonać.
Napisano 30.04.2009 - 20:24
Ba, mam cywilną odwagę przyznać, że wiele razy wyjaśniliście moje wątpliwości.
Jednak nie mogę przejść obojętnie, kiedy unikacie odpowiedzi na fundamentalne pytania.
Załóżmy, że wskazane przez Ciebie w punktach od 1 do 11 kwestie zostały przez Ciebie wyjaśnione, a te punkty spiskowej teorii obalone. Powiedzmy, że w tym zakresie udało Ci się mnie przekonać. Teraz to samo zrób tymi wymienionymi przeze mnie w punktach 1-4.
Napisano 30.04.2009 - 21:48
Zauważyłem, że tam gdzie mieliście gotowe kłamstewko lub sensowne wytłumaczenie, od razu je prezentowaliście. Nie było czekania. Czemu więc musimy czekać na wasze wyjaśnienia dotyczące...
Napisano 01.05.2009 - 11:32
Napisano 01.05.2009 - 12:46
1. Jak wytłumaczyć przekonanie jednego z głównych inżynierów który budował WTC, że stalowa konstrukcja powinna wytrzymać uderzenie.
2. Jak wytłumaczyć dziwne zbiegi okoliczności np. zorganizowanie wcześniej nie zapowiadanych ćwiczeń z zakresu właśnie działań terrorystycznych, które to uniemożliwiły zestrzelenie samolotów na czas.
Czy wcześniejsze odnowienie konstrukcji tylko jednej ze ścian pentagonu w którą to właśnie uderzył samolot.
Oraz dlaczego utajniono nagranie z pobliskiego sklepu/stacji paliw (nie pamiętam) które uwieczniło momentt uderzenia w ścianę pentagonu.
3. Jak wytłumaczyć dziurę pozostawioną po wbiciu się samolotu w sciane pentagonu, z tego co wiem dziura nie uwzględniała rozpiętości skrzydeł samolotu, jakby te skrzydła odpadły całkowicie przed uderzeniem.
No i jakim cudem wyjaśnić to że kilka set metrów przed pentagonem po uderzeniu znaleziono paszport jednego z terrorystów w nienaruszonym stanie, który po prostu leżał sobie na ulicy.
4. Dlaczego w miejscu krateru po samolocie (ten samolot który rozbił się gdzieś na odludziu) znaleziono wszystkie ciała natomiast najważniejszych części samolotu które powinny przetrwać nie znaleziono.
Dlaczego w ogóle tak mało było tych części (co swoją drogą okazało sie unikatową sytuacją tego typu)
5. Dlaczego właściwie zapadła się jedna z wież w którą nie uderzył żaden samolot?
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych