Napisano 03.05.2009 - 17:27
Napisano 03.05.2009 - 17:39
Aquila proszę Cie, dobrze wiesz, że to nagranie ma podstawiony dźwięk.
A nie mówiłem
Napisano 03.05.2009 - 17:58
Tatik pyta jak to mozliwe ze skrzydla, ktore waza polowe masy pustego samolotu nie zrobily dziury, a kadlub samolotu wbil sie w nia. Oprocz wyjasnienia Aguily w poscie powyzej, nalezy dodac jescze jeden wazny aspekt: Masa skrzydel i wektory ich uderzenia
Napisano 03.05.2009 - 18:21
Tatik pyta jak to mozliwe ze skrzydla, ktore waza polowe masy pustego samolotu nie zrobily dziury, a kadlub samolotu wbil sie w nia. Oprocz wyjasnienia Aguily w poscie powyzej, nalezy dodac jescze jeden wazny aspekt: Masa skrzydel i wektory ich uderzenia
Masa skrzydeł i wektory ich uderzeenia jakoś nie potwierdziły się w przypadku WTC.....skrzydła przecieły stal jak masło.
Dla koneserów proponuję film o tym jak się zachowuje kadłub oraz skrzydła podczas napotkania przeszkody betonowej wielokrotnie grubszej niż ściany pentagonu.
LINK
Napisano 03.05.2009 - 18:24
Dla koneserów proponuję film o tym jak się zachowuje kadłub oraz skrzydła podczas napotkania przeszkody betonowej wielokrotnie grubszej niż ściany pentagonu.
Radzę przeanalizować film kilkakrotnie, ponieważ to skrzydła tną beton jak masło
mógłbyś wstawić link do nagrania w którym Osama przyznał się do winy
oraz bardziej konkretne informacje o tym że jest poszukiwany przez FBI za ataki 9/11 ?
Napisano 03.05.2009 - 18:35
Napisano 03.05.2009 - 18:38
Masa skrzydeł i wektory ich uderzeenia jakoś nie potwierdziły się w przypadku WTC.....skrzydła przecieły stal jak masło.
LINK
No to dales mi zadanie domowe... widzialem ten filmik wczesniej ale nigdy nie zauwazylem ze skrzydla przechodza przez ta zapore. (zazwyczaj ogladam bez dzwieku, juz teraz wiem ze kobitka o tym mowi dzis mialem wlaczony
... dzieki ustosunkuje sie jak ugryze temat.
Napisano 03.05.2009 - 18:43
Ciekawe czemu takiej odpowiedzi się spodziewałem. Lecz kiedyś komentowałeś temat o nagraniach Osamy przyznającego się do winy....a teraz polecasz Google. Czyli takowych nie ma.Tatik - potrzebujesz nagrania - to je sobie znajdź.Przykro mi, ale nie jestem google i jak najbardziej popieram własnoręczne szukanie potrzebnych rzeczy
To nie bylo trudne tak mi sie wydawalo ale musialem sie upewnic obejrzyj ten film szczegolnie sekwencje od 4.10 do 4.12 to tylko koncowki skrzydel przelatuja przez mur, a
Napisano 03.05.2009 - 18:43
A co z kadłubem ? Czy też przeszedł przez beton ? Ciekawostka... jest to w końcowej sekwencji filmu.
Napisano 03.05.2009 - 19:00
Otóż nie przeszedł, bo to był test specjalnie wzmacnianej betonowej ściany o dużej grubości która chroni reaktory atomowe.
Bo nie jestem chłopcem na posyłki (znajdź mi to, znajdź mi tamto)
Ciekawe czemu takiej odpowiedzi się spodziewałem. Lecz kiedyś komentowałeś temat o nagraniach Osamy przyznającego się do winy....a teraz polecasz Google. Czyli takowych nie ma.Tatik - potrzebujesz nagrania - to je sobie znajdź.Przykro mi, ale nie jestem google i jak najbardziej popieram własnoręczne szukanie potrzebnych rzeczy
To nie bylo trudne tak mi sie wydawalo ale musialem sie upewnic obejrzyj ten film szczegolnie sekwencje od 4.10 do 4.12 to tylko koncowki skrzydel przelatuja przez mur, a
A co z kadłubem ? Czy też przeszedł przez beton ? Ciekawostka... jest to w końcowej sekwencji filmu.
Napisano 03.05.2009 - 19:13
Oczywiscie, ze nie przeszedl bo to jest 3 metrowa sciana!!!!!!!!!!!!!!! Specjalnie zaprojektowana do tego zeby nie przeszedl, a po drugie F-4 to nie Boeing...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych