Co do zakladania nowych tematow to jest pomysl: MODERATOWA (poraz kolejny czytaj ze zrozumieniem i miej pretensje do odpowiednich osob)
A widzisz kłamczuszku
A tak właściwie to mam propozycję.
Może przeniesiemy te dyskusje na rozmaite tematy do odpowiednich tematów w dziale 9/11? Bo to są (przypomnę) kuluary debaty w których powinno sie komentować informacje zawarte w debacie, a nie robić z nich jdnego wątku w którym przerabiać będziemy całe 9/11 od nowa.
Istnieje wiele tematów w dziale o 9/11 i tam można kontynuować, a nawet będzie lepiej tam to robić, bo nie będzie tego natłoku informacji na przeróżne tematy. Tam Quintus będzie mógł mieć swój temat o "no plane" albo "wideoteka z youtube" i tam toczyłaby się dyskusja tylko o tym, a ktoś inny mógłby założyćtemat o samym tylko WTC7 a jeszcze inny o samych tylko "nożykach". I byłoby ładnie, jasno i przejrzyście.
Proszę aby odpowiedni moderator wsparł swoim majestatem moją sugestię
Ja będę czytał ze zrozumieniem, a Ty w ogóle czytaj.
chetnie sie do tych blyskow ustosunkuje, na dzien dzisiejszy mam pomysl co by to moglo byc ale w przeciwienstwie do Ciebie chce najpierw sprawdzic czy to jest mozliwe (symulacja), a nie pisac bzdury... bo jesli sie pomyle to bedziesz oglaszal swoje zywciestwo przez kolejne 100 postow (przypominam ze juz kilka filmow typu: "game over panowie" zamiesciles i jakos za swoje pomylki nie przepraszales...
I znowu kłamiesz. Nigdzie nie przyznawałem się do błędu jeśli chodzi o filmik z podpisem
game over. Ten filmik, jak i te z błyskami są końcem gry, ale jak ktoś nie chce tego zaakceptować, to będzie udawał, że tego nie widzi lub że "to zostało obalone".
Zapewniam Cie, ze gdyby okazalo sie chociaz w czesci prawda to, ze wtc zostaly wysadzone to kazdy ze sceptykow ma na tyle odwagi cywilnej zeby sie ukajac.
No to czekamy na to kajanie.
Na razie jednak do tego daleka droga, jeden filmik, ktorego ja nie rozumiem nie oznacza odrazu ze WTC wyburzyli, ja nie jestem ekspertem co najwyzej badam pewne fakty w opraciu o wlasna wiedze (choc w wielu przypadkach jest ona zaniedbana)
Czego nie rozumiesz w tych filmikach? CO tam jest do rozumienia. Na co tyle czekamy, co Ty tam badasz? Nie jesteś ekspertem, ale są tutaj tacy, którzy za takowych się uważają i co? I milczą! Jaki z tego wniosek?
GAME OVER! Prosze Cie nie pisz kolejnego Twoim zdaniem pewniaka, bo tak jak napisal Aquila po pierwsze nie do konca wiadomo o co Vkalemu chodzi, chociaz mozna sie domyslac, a jesli te domysly beda takie jak mysle to sam Ci udowodnie ze Vkali sie myli i to bardzo...
Wy udajecie, że nie rozumiecie vkalego, bo w brutalny sposób wykazał, że z mariusha żaden fizyk, a z Aquili żaden ekspert. Pytanie, czemu nie miałeś pretensji do Aquili, kiedy jak mantrę powtarzał bzdury w stylu "to już zostało obalone, wyjaśnione" itd?
A odpowiadajac na pytanie: "A co to w takim razie bylo jak nie Boeing" w stylu: "pewnie sie dowiemy w czasie procesu" to juz wogole jest smiech na sali..., latwo Ci idzie krytykowanie wniskow wysnutych przez innych ale juz sam zadnych nie napiszesz...
Jak Ci napiszę, że Global Hawk to napiszesz, że rakieta. Jak, że rakieta, to nie, Global Hawk lub jeszcze coś innego. Sam sobie wybierz
Na 100% wiemy, że nie był to żaden Boeing.
To decyzja moderatora - nie stosujesz się? To licz się z ryzykiem, że wylecisz. Poza tym nie widzę żadnego "momentu kulminacyjnego" - no chyba że za kulminację uważasz wrzucenie 5 filmików z youtube i zamknięcie się na argumenty przeciwnika to wtedy tak - mogę uznać, że przeżywasz kulminację
Wrzucenie 5 filmików, których nie potrafisz wytłumaczyć jest punktem kulminacyjnym bo jasno ukazuje, że jesteś po prostu zakłamanym manipulatorem i skończyły ci się kłamstewka. Mariush tez milczy, a na niego, przyznam, najbardziej liczyłem. On posiada chociaż jakąś wiedzę, a nie tylko zdolności manipulatorskie.
2 - oczywiście nie potrafisz wykazać gdzie niby manipulujemy, prawda?
Wykazaliśmy to już kilkanaście razy. I dobrze o tym wiesz. Dodatkowo z Tobą było najłatwiej to wykazać, bo takich bzdur, jakie żeś w tym temacie powypisywał, już dawno nie czytaliśmy. Słaby jesteś.
Za to sam jak zwykle do dzisiaj nie odniosłeś się do moich argumentów w temacie "wtopy z BBC" i wciąż pewnie chciałbyś wciskać ludziom kit, że to było takie "niezapowiedziane". Jak to nazwiemy? Manipulacją?
Twoje wytłumaczenia kwestii BBC to totalne bzdury.
No a to nagranie z głośnymi "wybuchami" (jakoś na innym nagraniu z tej samej kamery a także na innych nagraniach z innych kamer nie ma żadnych takich głośnych dźwięków) to oczywiście "manipulacja" z mojej strony, prawda?
O tym, że jesteś zakłamanym słabym manipulatorkiem pisałem już wcześniej. I będę Ci to chłopcze powtarzał do znudzenia.
Na pierwszy rzut uważam, że to jakieś zanieczyszczenia nagrania w stylu kiepskiej jakości. To tłumaczy - braku tego na innych nagraniach i zdjęciach, braku świadków (cały NY na to patrzył) o tym mówiących, długie odstępy pomiędzy "błyskami" a zawaleniem się, brakiem huku od wybuchów (jak i wyrzucanego po wybuchach materiału) oraz "błyski na chmurze pyłu".
Brak huku? Widzisz Ty nie oglądasz tych filmików a bredzisz o nich na każdym kroku.
Wykazał? Gdzie? Bo ja widzę tylko próbę nagięcia faktów na siłę.
Próba NAGIĘCIA faktów na siłę? Stary! A co Ty nam tutaj serwujesz?
No widzisz, czyli "nie mógł to być Boeing", ale zarazem "nic innego to tymbardziej nie mogło być", prawda?
Gdyby mordercy, których tak zaciekle bronisz pokazali nam skonfiskowane nagrania, byłoby po temacie. A tak, wiedząc, że na nagraniach nie ma żadnego Boeinga, nigdy nam ich nie pokażą. A Ty dalej będziesz udawał idiotę, że tego nie rozumiesz, że to całkiem normalne etc. A fe.