Napisano 21.05.2007 - 20:49
Napisano 21.05.2007 - 22:29
akurat te filmiki to sciema dwoch studentowwidzialem filmy z piktogramami i kulami
a niby dlaczego nie ? i skad ta pewnosc ?O czym wy mówicie? To nie są piktogramy circlemakersów smile1.gif
stara bezsensowna spiewka, nie majaca zadnego celu, ktora mozna w kolko powtarzac na tlumaczenie czegokolwiek czego nie ma.ale nie objawią się nam bezpośrednio, bo po prostu nie jestesmy na to gotowi, nie jesteśmy na odpowiednim poziomie.
Napisano 21.05.2007 - 23:53
Czyli odwrót o 180 stopni?wg mnie te piktogramy są zbyt ładne. Prawie widac, że są robione ludzką reką. Bo niby co miały przedstawiać jeśli nawet stworzyły je istoty pozaziemskie? Uważam, że piktogramy (te naprawde zrobione przez obcych) powinny byc raczej pokroju tych z Wylatowa, które pojawily sie przed laty...
A ten powyższy to zapewne dzieło samych Plejadan...
Napisano 22.05.2007 - 13:19
Żaden odwrot o 180 stopni!Czyli odwrót o 180 stopni?
Czym prostsze wzory, tym bardziej "kosmiczne"?
Bardzo rewolucyjne podejście...
haha no rzeczywiście zdarzają sie głąby, które choć nie umieją to próbują zrobić jakiś pikto.Nie zapominaj mariush o tym, Wylatowskie dzieło Kasjopean.
Napisano 22.05.2007 - 15:55
Napisano 22.05.2007 - 16:08
Pozatym, w dobie komputeryzacji, przyrządów pomiarowych i innych zabawek, nie wiem kto wymyślił bzdurną metodykę klasyfikacji piktogramów na złożone (czyli ufolskie) i na mniej złożone (czyli wykonane ludzką ręką)
Jak chcesz to moge wykonać rysunek złożonego piktogramu
Napisano 22.05.2007 - 20:50
ale to jest z gory narzucona klasyfikacja szarym ludziom, bez mozliwosci samodzielnej oceny, to sa typowe chwyty pseudonaukowe ala Daniken czy "dr" Sitchin.cos ok 80% pitogramow jest zrobionych przez ludzi, a pozostale 20% jest niewiadomego pochodzenia kropka
Napisano 28.05.2007 - 00:39
Moja skromna propozycja. 10 sekund w darmowym programie Inkscape. Projekt tak prosty jak 2 + 2.
Napisano 09.08.2007 - 17:16
Napisano 09.08.2007 - 21:29
Napisano 09.08.2007 - 23:05
A mnie nic tak nie bawi jak teksty typu "skoro twierdzisz ze to czlowiek, to sam taki zrob". Namaluj idealnie obraz "Monaliza", daje Ci 5 lat. nie namalujesz ? to znaczy ze Monalize namalowali obcy.Teraz czekam Mariush ,aż taki sam wykonasz w zbożu ,dla ułatwienia użyj kosiarki ,nie musisz wyginać kłosów ,splot też nie jest ważny, a już o zmianach w strukturze nie mówię ,masz na to i 5 lat ,trzymie kciuki tylko przez przypadek nie zostaw żadnego śladu bo głupio wpadniesz bigyellowgrin.gif powodzenia , Wiem ,że sceptole są i będą dlatego zwisają mi wasze tezy jak to prosto i ładnie można uklepać zboże w 30 chłopa, nie wiem czy co chcecie udowodnić tymi durnymi hasłami : "Wylatowskie dzieło Kasjopean. " czy też "A ten powyższy to zapewne dzieło samych Plejadan... grin.gif" , ale co tam ja nie przyłącze sie do koła wzajemnej adoracji.....macie za nic badania ludzi którzy na prawdę widzą w tym coś tajemniczego...i niejeden z nich przerasta was wiedzą i doświadczeniem... nie jeden z tych naukowców spędził lata na badaniach, ale co tam pozdrowienia dla naszych GURU!!! drinks.gif laugh.gif
Napisano 12.08.2007 - 08:54
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych