Napisano 03.12.2008 - 10:52
Napisano 03.12.2008 - 10:57
najbardziej jednak nurtuje mnie czemu po angielsku
Napisano 03.12.2008 - 16:06
najbardzije podejrzane - piktogram w jezyku angielskim.
Czemu od razu zakladac ze to kosmici ?
Czemu nie np ludzi za pomocą jakiejś "przedziwnej" maszyny - czy jesli ktos mowi ze zrobil to czlowiek, to inny sobie wyobraza ze za pomoca rąk czy ugniatania ?
Dziwna sprawa - najbardziej jednak nurtuje mnie czemu po angielsku ...
Napisano 25.02.2009 - 20:08
Napisano 25.02.2009 - 22:40
Ja kto nie jesteśmy gotowi? Jeśli nie teraz to kiedy?
Może poczekajmy aż się sami pozabijamy.
Wg mnie nawet gdyby był dziesięć razy większy i
z ostrzeżeniem w trzech językach to ludzie by i tak olali przekaz.
Ludzkie zapatrzenie w mamonę nie ma granic.
Chcemy zmienić świat na lepsze..ale najpierw musimy zmienić
samych siebie i się zjednoczyć.A kiedy ludzie się jednoczą i czują wiekszą więź z drugim człowiekiem?
Tylko w najgorszych katastrofach.
Napisano 01.03.2009 - 22:51
Napisano 02.03.2009 - 07:09
Napisano 04.03.2009 - 23:58
Wiadomosc po angielsku? W kodzie binarnym moze zapisac wszystko, a zapisali akurat napis w ludzkim jezyku... Dla mnie to ludzkie dzielo xP
Napisano 05.03.2009 - 10:26
może dlatego że zrobiony w Anglii, a może dlatego że język angielski przyjęty jest jako międzynarodowy...jeśli to robili ludzie to powinni przewidzieć że w Polsce będzie paru sceptyków, którzy nie uwierzą, ponieważ treść jest zbyt czytelna i powinni ten "kod " zrobić bez większego ładu, żeby wyglądało to na szaraków...na miejscu "autorów" piktogramu, po niektórych powyższych wpisach zmieniłbym hobby, albo szukał innej planety...Dziwna sprawa - najbardziej jednak nurtuje mnie czemu po angielsku ...
Napisano 11.03.2009 - 11:24
Napisano 08.08.2009 - 12:36
Napisano 08.08.2009 - 13:07
Napisano 08.01.2013 - 01:23
Napisano 08.01.2013 - 12:27
No, proszę. W końcu znalazł się tutaj jakiś inteligentny człowiek, który odświeża temat sprzed ponad 3 lat, chcąc jedynie powielić odpowiedzi, które miały już miejsce!...Otoz po przeczytaniu calego tematu nie wiem juz czy jestem zazenowany czy mam sie smiac czy plakac no nie wiem.. Wiekszosc tutaj udaje inteligentnych ale niestety no.. nie wychodzi. Patrzac na poziom argumentacji to powyzej iq70 polowa sie nie wybija ale dobra, lecimy
Do czwartej strony użytkownicy rozwodzili się głównie na ten temat - Ty jedynie powieliłeś odpowiedź do której wspólnie doszli. A teraz nieco inna kwestia - owszem, język angielski jest jednym z najbardziej znanych języków na świecie. A gdyby podobny "twór" pojawił się na terenie Naszego kraju, w Naszym języku, jak potraktowałbyś całą sprawę?Bo wbrew bzdurom ktorzy tutaj wypisuja angielski JEST najpopularniejszym jezykiem swiata, NIE HISZPANSKI. WSZEDZIE na swiecie ludzie ucza sie ANGIELSKIEGO a nie hiszpanskiego wiec skonczcie gadac glupoty naprawde bo to ze kraje z jezykiem urzedowym jako hiszpanski maja nawieksza liczbe ludnosci nic nie znaczy. Ludzi znajacych angielski w mniejszym czy wiekszym stopniu jest z 70-80% swiatowej populacji. KONIEC TEMATU.
Gdyby znali język angielski na dostatecznie wysokim poziomie, nie pojawiłoby się tak wiele błędów w zapisie. A może to człowiek jest zbyt tępą istotą by zrozumieć informację, która de facto została mu przekazana w jego języku? Po co informacja, której nie potrafimy odszyfrować w prawidłowy sposób?BO MATEMATYKA TO JEZYK UNIWERSALNY i najprostszy dla inteligentnych form zycia jaki mozna sobie wyobrazic. Kazda w miare rozwinieta cywilizacja odczyta kod binarny nie tylko my bo widze ze niektorzy mysla ze UFO by na to nie wpadlo. No tak, przelecieli lata swietlne bez problemu a ne znali by kodu binrnero a juz tymbardziej angielskiego skoro tyle czasu nas obserwuja. KONIEC TEMATU.
Oczywiście, przyjacielu - bo takich piktogramów nie jest w stanie stworzyć człowiek. Przecież proces ich powstawania wykracza poza granice ludzkiego pojmowania. Jeżeli tak myślisz, to prawdopodobnie należysz do tej części użytkowników, którzy "nie wybijają się ponad" IQ 70 - cały czas tworzymy zdecydowanie ciekawsze twory, a wspomniana Wielka Brytania jest w tej kwestii niezaprzeczalnym mistrzem - póki co.No super, i to znaczy ze oni go stworzyli ? Wiec ja tez sie moge przyznac i zgarnac tantiemy i gratulacje za wspaniala robote! MYslcie troche ..
Oni do wszystkiego sie juz przyznaja tacy sie stali zuchwali szkoda ze dowodow zadnych na to nie ma. Poza tym precyzja i niesamowite wykonanie swiadczy o tym, ze mozliwosci zrobienia tego na deseczce jest po protu smieszna.
No proszę, kolejny durny argument. A może - o ile istnieją i Nas odwiedzają - z powstaniem tego dzieła, szaraczki nie miały nic wspólnego i jest to jedynie ludzkie wyobrażenie przedstawiciela obcej cywilizacji?No blagam Was kolejny durny argument. Moze po prostu to prawda ze tak wygladaja i tyle, mieli sie ukazac jako słonie??!!
Napisano 31.03.2014 - 16:17
Proszę film na temat tego piktogramu.
( Jest to odpowiedź na wysłaną w wszechświat wiadomość, polecam obejrzeć. )
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych