Skocz do zawartości

Zdjęcie

Modyfikacja skryptu do wersji 2.3

• Zamknięty Temat jest zamknięty
196 replies to this topic

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

[url="http://opiniuj.pl/4576,dreamhost.com.html"]http://opiniuj.pl/4576,dreamhost.com.html[/url]

Tutaj jest kilka ;-)

Sangre Sani.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wg mnie HydePark mógłby zostać tylko okrojony. Czasem fajnie jest porozmawiać tu o muzyce, filmie, komputerach... Kilka działów tematycznych w Hyde można zostawić. Pozbyć się wszelkich gier typu Skojarzenia itd. ;)

Mentoris.
  • Tematów: 32
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy to jest celowe, albo jakaś niedoróbka. Nie wyświetlają sie u większości osób awatary. Niektórzy maja swoje stare, ale przeważnie ich nie ma. Nawet sam Eury, jest go pozbawiony.
Edit:
Swojego własnego tez nie widzę.

Scroll Lock.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mam to samo. Na przykład na tej stronie nie ma żadnego avka.

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie ukrywam, że ta wiadomość bardzo mnie uradowała. W ostatnim czasie zastanawiałem się nad całkowitym odejściem z forum. To co było dawniej, tzn początki istnienia tego forum (nie starego niestety) to zupełnie co innego. Przepraszam, że to powiem, ale teraz zrobiła się komercha, gadanie o byle czym, tematy o polityce, o wszystkim... i nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że będzie trochę tak jak dawniej.

blackmaul.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może warto by rozejrzeć się wśród zagranicznych hostingów? Za kilkadziesiąt dolarów (w okolicach 100 lub więcej) można mieć porządny serwer.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Awatary poprawione. Odnośnie grafiki to w planach:

- polskie przyciski
- drobne poprawki kolorystyczne

Odnośnie serwera, to musi być serwer bez limitów jeśli chodzi o ilość zapytań do bazy. Poza tym musi być stabilny i mieć jakąś w miarę funkcjonującą pomoc techniczną. Oczywistym jest, że w dłuższym okresie czasu (np. za rok) jedynym wyjściem będzie dedyk. Mógłbym zainwestować w VPS ale po pierwsze nie mam czasu a po drugie na linuxie się nie znam, żeby samemu tym zarządzać, dlatego cena jaką podałem 2400zł rocznie obejmuje administrację takiego serwera.

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja chcę tylko odnieść się do propozycji wyrzucenia działu polityka.
Jest to moim zdaniem absurd - toczą się tam poważne i ciekawe duskusje, podczas gdy w hydaparku urządzene są jakieś głupawe i bezsensowne gierki! Jeśli coś ma zniknąć, to właśnie hydepark.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Widzisz Berith, to jest tak, że wszystkich nie zadowolisz. Ja się polityką nie interesuję więc dla mnie ten dział mógłby wylecieć.

Kaiochin.
  • Tematów: 36
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mam pytanko: mianowicie czy mozna wyslac dotacje w funtach? :victory:

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A może jakiś sposób dotacji przez SMS? Wiem, że połowę bierze państwo i operator, ale zawsze miesięcznie można wysłać tego sms'a za 2 albo 5 złotych, a na pewno zdecydowana większość może sobie na coś takiego pozwolić, więc stały przychód już jest.

Co do grafiki forum. No cóż, oczywiście, że nic nie zastąpi poprzedniej idealnej skórki, ale skoro tu chodzi o egzystencję forum w internecie to ja jestem w stanie przeboleć nawet biały bez-graficzny system z pikselowatą czcionką ;)

A jeszcze lekko szturchając temat usuwania działów, wydaje mi się, że hydepark można rzeczywiście wywalić. Polityki proszę nie ruszać bo to naprawdę świetny dział, mój ulubiony! :)

u.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałem tylko zapytać, czy będzie "kanał rss" (nie wiem czy dobrze napisałem) - tam gdzie pokazywały się najnowsze tematy z wcześniej wybranego podforum.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kanał RSS ciągle przecież jest i działa. Gdyby ktoś nie miał subskrypcji to wystarczy kliknąć na dole w ikonę RSS (koło listy wyboru języka).

Odnośnie wpłaty w funtach, niestety to niemożliwe.

u.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kanał RSS ciągle przecież jest i działa. Gdyby ktoś nie miał subskrypcji to wystarczy kliknąć na dole w ikonę RSS (koło listy wyboru języka).

no właśnie klikałem i nic się nie stało :/

pui.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

trzeba robic mega zrzutke na taki serwer jak ma wp.pl albo onet.pl i damy rade ze wszytkim (z nie-wywalaniem dzialow i z zostawieniem poprzedniej szaty graficznej) skoro forum ma funkcjonowac do 2012 do trzeba policzyc ile kasy potrzeba na umowe 5-cio letnia z takim wielkim i poteznym serwerm, na razie troche pomeczyc sie z takim i zbierac cala sume, a jak uzbieramy to problem z glowy :) przeciez tylu jest userow... z 5 tysiecy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych