Archiwizacja usuniętych tematów będzie? - w oczekiwaniu na lepsze czasy. Zmartwiłem się informacją o ilości postów sprzed cięcia ok 900.000 i obecnie ok. 190.000, trochę wyparowało :aaa: A tematykę forum faktycznie trzeba uściślić do zakresu tematycznego: paranormal. O innych sprawach można dyskutować na innych forach o odpowiedniej tematyce
a za całą resztę zapłaci... (tu wymienić sponsorów)
tatik post 103 - wstaw znacznik [quote] i zacytujesz inny post wklejając treść, nie poda danych posta ale to pewnie wkrótce odzyska pełną funkcjonalność na powrót.
Edit: Avka i tak nie miałem więc mi osobiście nie zależy a brak setek avków odciąży bazę danych.
Propozycja: na każdej podstronie wyświetlany jest - i tak już okrojony - główny banner, można go zlikwidować zastępując zwykłym paskiem z napisem paranormalne czy jakkolwiek inaczej a tło uzyskać ze skryptu żeby (kolor) był odpowiednio wyświetlany. :cafe:
Po tych cięciach może nie będzie konieczności wyboru droższej wersji hostingowania i uda się zmieścić w obecnej. Albo inny serwer/firma zachodnia?
Udanej pracy zespołowi d/s cięć.
P.S. Długo będę wspominał poprzedni design :wow: