Napisano 03.11.2007 - 12:38
Napisano 03.11.2007 - 13:13
Napisano 03.11.2007 - 13:27
Widzisz osirisie może po prostu nie spodziewano się takiej popularności forum.W związku z tym pcha się na usta jedno pytanie.
Dlaczego tak późno pomyślano o tym?
Są fora równie duże i poczytne i nie znajdziesz na nich reklamy, ale to już kwestia zasobności portfela właściciela i użytkownikówPierwsze co mnie uderzyło na tym forum, kiedy zjawiłem się tutaj poraz pierwszy, to kompletny brak reklam.
Zastanawiałem się, dlaczego na tak popularnym i poczytnym forum nikt się nie reklamuje?
Nie wiem osiris to ironia, czy mnie nie zrozumiałeś?CYTAT
Forum kosztuje i nie możemy utrzymywać gadania o niczym.
No teraz to trafiłaś w dziesiątkę.
Problem w tym, że dla ogółu Polaków rozmowy o zjawiskach paranormalnych są gadaniem o niczym, a właściwie o głupstwach, więc Twója uwaga jest jakaś dziwna, bo niby jaki profil musi przyjąć forum, żeby to były poważne rozmowy?
Forum jakie jest każdy widzi, i wszyscy to akceptujemy, więc konstatacje, że niby ma być poważnie są lekko niepoważne. (moim - oczywiście -zdaniem)
Napisano 03.11.2007 - 13:28
Napisano 03.11.2007 - 14:03
Napisano 03.11.2007 - 14:04
Napisano 03.11.2007 - 14:27
Awatary poprawione.
Były poprawione i działały. Jak na teraz, znowu się zmyły.
Napisano 03.11.2007 - 17:47
Z tym trudno sobie poradzić i przeskoczyć ten problem, bo jest tutaj dużo dzieci, więc nie ustrzeżemy się wypowiedzi wykraczających poza tematykę forum, jak i zupełnie bezsensownych i offtopowych, a generujących niepotrzebny transfer.Zupełnie nie chodziło mi o tematykę forum, a poziom wypowiedzi wielu użytkowników i poruszanych przez nich tematów.
Wrzucę ten temat na moje forum, może coś mądrego podpowiedzą.Masz może pomysł jak to rozwiązać bez działalności gospodarczej?
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych