Skocz do zawartości

Zdjęcie

Świat jest gotowy na spektakularne zdarzenie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

Bizmut.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Służbowa wizyta Międzygalaktycznej Federacji w 2012 roku reprezentująca 88 konstalacji gwiazdnych. Świat przygotowuje się na najbardziej spektakularne wydarzenie.

Świat staje się przygotowany na coś spektularnego w 2012 roku. Powołując się na badaczy, Federacja Wszechświata reprezentująca 88 konstalacji gwiezdnych oficjalnie odwiedzi Ziemię w 2012 roku i odsłoni swoje istnienie. Przyniesie to koniec wszystkim przykrywkom dla UFO w różnych krajach.

W wielu krajach na całym świecie krążą plotki, że wiele rządów zostały powiadomione, że powoli dojdzie do ogłoszenia obecności obcych i do oficjalnego spotkania.

Powołując się na niektóre plotki, ludzka cywilizacja dojrzała do tego, żeby Ziemia stała się częścią Federacji Wszechświata.

Oni chcą porządku i nie chcą paniki wśród ludzi. Powolny, lecz nieubłagany proces przygotowywania ludzi na świecie do spotkania z przedstawicielami Federacji Wszechświata trwa. Świat może w końcu stać się oficjalną częścią Federacji.

Federacja reprezentuje 88 konstalacji gwiezdnych.

Konstalacje są wzorami widzianymi w pozycji gwiazd. Współczesna przestrzeń kosmiczna(sfera niebiańska) jest podzielona na 88 regionów, który, każdy z tych regionów zawiera różne wzory gwiazd. Przestrzeń kosmiczna wydaje się byś sferą, która otacza Ziemię i na której wszystkie gwiazdy, galaktyki itd. są położone.

Mapa wszechświata i pozycje galaktyk zostaną przedstawione Ziemi. W 2012 świat, w końcu zrozumie aktualny proces ewolucji, proces zaginania czasu i przestrzeni, fakt, że grawitacja to fala, a nie siła i w końcu, że cały wszechświat jest napędzany przez elektromagnetyczny strumień generowany przez naturalny proces lub przez sztuczne sposoby.

Ziemi zostaną także ujawnione możliwe zagrożenia dla naszej planety, których nawet nie przewidujemy i nie dostrzegamy. Krytyczne plany ewakuacujne zostaną stworzone w razie nieznanego i nieprzewidzianego nieszczęścia, tak jak to się stało w przypadku Marsa miliony lat temu.

Podejmą oni szczerą próbę, ochraniania naszej cywilizacji. Mieszkańcy Ziemi zostaną przygotowani, aby zrozumieć kim jesteśmy, skąd pochodzimy i gdzie leży nasza przyszłość.

Nawet rzeczy takie jak co dzieje się z nami po śmierci itd. zostaną wyjaśnione w 2012 roku. Świat staje się gotowy, aby poznać fakty i tajemnice życia, powoli, ale wytrwale i równomiernie.

Luźne tłumaczenie: kp_ziom
indiadaily.com
http://www.indiadail...torial/2656.asp

• 0

Cashpoint.

egoism

• Tematów: 126
  • Artykułów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

haha dla mnie artykuł tępy jak pierwsze nożyczki Vinci'ego... Taką głupote to każdy moze sobie wymyslic, szczerze mowiac to jak do tej pory nie znalazlem bardziej trywialnego i głupiego twierdzenia na temat roku 2012...żenada
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Trzeba się przestawić na inną teorię...wszystko od nowa.
A ci faceci z Nibiru po złoto już nie przylecą ?
Biedni Amerykanie od lat gromadzą haracz w postaci złota w Forcie Knox.....
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

haha dla mnie artykuł tępy jak pierwsze nożyczki Vinci'ego... Taką głupote to każdy moze sobie wymyslic, szczerze mowiac to jak do tej pory nie znalazlem bardziej trywialnego i głupiego twierdzenia na temat roku 2012...żenada

kazda teoria na temat 2012 jest tak samo durna(jak ta jest dla ciebie taka durna to jedź w gory do afryki i buduj bunkier na przetrwanie z "tamtymi" :mrgreen: ) . A ten artykul jak dla mnie nie jest az taki nieprawdopodobny :)
bo ludzie na tym forum nie od dzis wiedza ze UFO istnieje ;)

ps. co do budowy artykułu. Szlak by mnie trafil jak jeszcze 2razy bym przeczytal ze "Federacja reprezentuje 88 konstalacji gwiezdnych. "
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

nie wiem czemu ale jak czytałem ten 'przesłanie' poczułem sie jakby szczęśliwy wewnątrz heh, powiem tyle, wygląda tak fantastycznie że nikt by w to nie uwierzył, czas pokaże, nawet najwieksza głupota może okazać sie prawdą.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rok 2012 zapowiada się nieźle...przegladając tematy forum (nie tylko tego) dochodzę do wniosków
że odbędzie się w tym czasie jakiś megagalaktyczny zlot wszystkich możliwych form życia (także tych nieżyjących lub jeszcze nieistniejacych) z naszego wszechswiata i wszystkich swiatów równoległych.
Mam kawałek ziemi w górach wiedziałem że się kiedyś przyda tylko nie mam pojęcia jak urządzić toalety dla nieznanych form życia. Jaszczury jakoś przeboleję..coś dla nich wymyślę :mrgreen:  Meduzy może wessać i mnie jeszcze zaskarżą.Może jakieś Wasze sugestie ? Nie śmiejcie się sprawa jest poważna :(
  • 0

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja tam sobie poczekam do tego 2012 roku. W razie czego, jezeli oczywiscie bede mial odpowiednie finanse, kupie chalupe i kilka hektarow ziemi gdzies pod lasem. Nieopodal domku zbuduje ziemianke, gdzie ukryje agregat z instalacja bimbru, na wypadek gdyby pradu zabraklo z powodu przebiegunowania Ziemi lub aktywnosci Slonca. Bimbrem bede zasilal agregat jesli zabraknie ropy lub bedzie zbyt droga. Wybiore cale swoje oszczednosci z bankow i zamienie na zloto, gdyby zli Iluminaci wycofali gotowke z obiegu. Kupie kilka kur, swin, gesi, krow oraz obsieje pole ziemniakami i zbozem, aby bylo co jesc, gdyby zabraklo zywnosci. Kupie kalacha i amunicje. Jak wybuchnie wojna to wstapie do partyzantki. Ewentualnie wybuduje pod chalupka schron. Jesli wyladuja kosmici to chetnie sie z nimi zabiore. A jak nastapi koniec swiata to juz nic nie poradze... ;)
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rok 2012 zapowiada się nieźle...przegladając tematy forum (nie tylko tego) dochodzę do wniosków
że odbędzie się w tym czasie jakiś megagalaktyczny zlot wszystkich możliwych form życia (także tych nieżyjących lub jeszcze nieistniejacych) z naszego wszechswiata i wszystkich swiatów równoległych.
Mam kawałek ziemi w górach wiedziałem że się kiedyś przyda tylko nie mam pojęcia jak urządzić toalety dla nieznanych form życia. Jaszczury jakoś przeboleję..coś dla nich wymyślę :mrgreen: Meduzy może wessać i mnie jeszcze zaskarżą.Może jakieś Wasze sugestie ? Nie śmiejcie się sprawa jest poważna :(

OT : zrob kraty jakies 10cm pod klapa :D to przy ew wciagnieciu zatrzyma sie na kratach :D pewno 1mies pojawia sie jakies kible-wszechswiatowe xD beda w sklepie ze 200eu :P

ja bym osobiscie chcial zeby Ziemia nalezala do takiej Federacji... ahh ta nadzieja ;D
  • 0

set.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nareszcie!... Pragnę niezmiernie, ujrzęc inne cywilizacje, mych braci z kosmosu, pragne podrozowac po innych planetach i nareszcie pragne zjednoczenia ziemi i ujawnienia prawdy oraz nieskonczonych mozliwosci duchwych... nareszcie... tylkko 5 lat........... czekalem na te chwile cale biliony........
  • 0

Mienso.

Disturbed Mind

• Tematów: 23
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Moze po prostu będzie jakiś festiwal? GalaxyWizja czy cuś w ten serek. A ziemianie będą gospodarzami ;)
  • 0

Michalson.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możliwe :) Jako prawdziwy, typowy ziemianin, bedzie nas reprezentował Michael Jackson :)

btw ciekawe kto tę 'teorię' wymyślił...
  • 0

snake131.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może po prostu chcą przyleciec na Euro 2012, ewentualnie pomóc nam przy budowie autostrad.
  • 0

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak, tylko z euro 2012 zrobi się Intergalaxy2012. :D
Zwróccie uwagę na fakt, że w przypadku tego tekstu autor nawet nie próbował wymiślic jakiegoś źródła - przesłania od szaraków czy channelingu. Chyba mają o nas coraz gorszą opinię. :D
  • 0

iniside.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co za marna podróba StarGate. A niech sie ludzie pisać nauczą, to może chociaz jakies dobre sci-fi by z tego było.
  • 0

pazuzu.
  • Tematów: 6
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

mnie najbardziej rozsmieszylo stwierdzenie ze ludzie sa juz gotowi na to aby zostac czlonkiem spolecznosci wszechswiata
sorki ale czlowiek to taki prymityw ze glowa mala i watpie aby dorosl w 5 lat
watpie aby dorosl kiedykolwiek bo jak tak dalej bedzie postepowal to zniszczy siebie i wiekszosc innych zyjacych istot na ziemi zanim osiagnie jako taki rozwoj

nastepna sieszna rzecz to ilosc tych niby ras
88 w skali calego wszechswiata to jakos strasznie malo

a najstraszniejsza rzecz w calej tej historii to to iz sa ludzie ktorzy w to wierza
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych