Napisano 10.05.2011 - 11:21
Napisano 14.05.2011 - 20:32
Użytkownik Aidil edytował ten post 15.05.2011 - 09:15
Napisano 15.05.2011 - 16:53
Użytkownik Alembik_Vina edytował ten post 15.05.2011 - 16:58
Napisano 15.05.2011 - 19:16
Napisano 02.08.2011 - 12:47
Napisano 03.08.2011 - 10:54
Napisano 28.12.2019 - 15:45
Jeżeli dobrze rozumiem definicję, to egregor wyklucza istnienie bogów (chociażby chrześcijańskiego Boga), ponieważ w przeciwnym wypadku wyglądałoby to tak, że Bóg (przyjmijmy chrześcijańskiego) w swojej nieskończonej potędze stworzył świat i człowieka, ale jako, że jest egregorem, to człowiek go stworzył, karmiąc swoimi emocjami i wiarą w niewyjaśnione.
Istnienie Bogów tak, istnienie Boga- nie. Egregor ograniczony matrycą. Czyli obcując z palaczem, pozwalam liznąć siebie egregorowi palaczy. Palacz może być również katolikiem lub zabójca. Więc egregi tych stanów też mogą cię liznąć. Urodziłeś się w matrycy i jesteś zarządzany odpowiednim egregerem. Jeżeli jesteś świadomym obywatelem, to wykraczasz poza matrycę, egregor matrycy nic ci nie morze zrobić bezpośrednio, jesteś wolny. Czyli świadomość jest gwarancją wolności. Idziesz dalej szukasz takich jak ty i dajesz się lizać egregorowi danej grupy. Więc nie można pozbyć się egregorowi on wszędzie tam gdzie dwóch albo trzech zgromadzi się w imię moje.... Jest jedno ale, jeżeli wierzysz Bogu, i żyjesz po bożemu to żaden egregor ci nie podskoczy.
Napisano 28.12.2019 - 17:40
dziękuję, że jesteś zemną. Bądź zdrów przyjacielu, życzę ci dużo pozytywnych niespodzianek, niech egregor "globalnej fali" będzie również z tobą.
Napisano 29.12.2019 - 00:25
Egregor: tam gdzie dwóch albo trzech zgromadzi się w imię moje.... Palisz? więc gromadzisz się w imię jego? Kłamiesz? więc gromadzisz się w imię jego. Wierzysz? Pomagasz? Niesiesz wiedzę? Ja niosę egregor "globalnej fali", użytkowników i producentów cewek Mishina, egregor "koncepcji nacjonalnego bezpieczeństwa" który się przeciwstawia egregorowi obecnej koncepcji globalnego sterowania. Tylko świadoma jednostka jest na prawdę wolna i od niej zależy jakim będzie świat. Jak tylko w noosferze uzbiera się masa krytyczna, to egregor się zmieni. Rosjanie 30 lat temu rozpoczęli ten proces i już osiągnęli pewne wyniki. Rosjanie to nie Putin tylko zwykłe ludzie świadomi swojego losu. Wszyscy ci którym się udało wyrwać z matrycy. Dla czego rosjanie, bo mają tak skomplikowaną strukturę językową, że nie udało się przez 1000 lat ją wytępić. Za językiem idzie też mentalność. Polacy również nie gęsi ... ale przez wprowadzenie do obiegu języka angielskiego kory znają prawie wszyscy, udało się wprowadzić matrycę Rockefellera i jemu podobnych. Więc nie ważne kto rządzi, matryca zostaje tak sama. Pisowi pozwolili wygrać by później powiesić na nim wszystkie psy związany z nadchodzącym kryzysem. Morawiecki mówił, otwarcie, że Polska do siebie nie należy. Ktoś to zauważył, coś to zmieniło, nic. Niema masy krytycznej.
Każdy może odpalić matrycę, wystarczy mieć koncepcję. Ci z trójkącikiem i okiem mieli koncepcję i ją wprowadzili w życie 1000 lat temu. Około 400 lat temu ją zmienili czy dopracowali. Teraz mamy co mamy.
Ktoś z matrycy, powie, że to bzdury (na przykład moja żona) i będzie miał rację, ja kiedy mnie wujek 20 lat temu przygadywał takie rzeczy myślałem, że jest wariatem
Jak wypaść z matrycy? Ja wypadłem przez przypadek. Zacząłem się odkwaszać, schudłem, zmieniły się moje zwyczaje żywieniowe ( i tak jest prawie z każdym kto opuszcza matrycę), w między czasie zainteresowałem się cewkami Mishina. Prawdo podobnie one osłabiły oddziaływanie egregora i ot wypadłem. Od razu się pojawiły w mojej przeglądarce wykłady ludzi wolnych od matrycy. Aż dziwne, że nigdy o ich istnieniu nie wiedziałem. Teraz jestem innym człowiekiem, widzę konstrukcję matrycy jej zależności.
Napisano 29.12.2019 - 07:10
Napisano 29.12.2019 - 09:27
Tu masz nie bełkot: http://www.cheops4.o...php?f=53&t=2635
W temacie obok znajdziesz opracowania naukowe pani Diana Wojtkowiak. Ona rozpracowała pola torsyjne pod względem naukowo-badawczym. Rosjanie nie mają dostępu do swoich badań naukowych.
Czy cewki działają? 100 tys użytkowników, ja i moi pacjenci z tym pytaniem nie mają problemu. Możesz je zrobić sam, koncepcja cewek została tak opracowana przez uczestników "globalnej fali" że każdy morze je zrobić, koszt śmieszny aż 30 zł. Niema żadnych skomplikowanych części. Jeżeli jednak nie potrafisz tak prostej rzeczy to możesz je kupić u mnie, nie będą "działać" oddasz z powrotem, niema z tym problemu. Jeżeli jesteś z Krakowa to zapraszam, sam wszytko sprawdzisz na razie udostępniam u siebie na miejscu egzemplarz cewek za darmo. Więc twierdzenie, że to oszustwo jest bełkotem i brakiem podstawowej wiedzy oraz problemem z matryca, bo ona nie pozwala widzieć rzeczywistość właściwą, inną niż właściwa dla matrycy. Więc właściwa informacja nigdy nie dotrze do twoich uszy, będzie albo cisza jak z cheistral albo taki teksty z elektronicznych tłumaczy. Sam się zastanów, czy ty wrzuciłbyś do netu tekst naukowy przetłumaczoną tłumaczem? Raczej nie, bo on nie tłumaczy, tylko podmienia podobne słowa. Więc kto to robi? Ten co chce zablokować cewki. Ale masa krytyczna już została osiągnięta więc tego nie zablokujesz.
Cewki niem mają nic wspólnego z grawitacja oraz magnetyzmem, bo nie maja składowej magnetycznej, To je odróżnia ot biorezonansów tradycyjnych, i dla tego tak skuteczne. A że nazywają się cewkami, bo niema w polskim (angielskim) języku pasującej nazwy. Po rosyjsku oznaczają coś zupełnie innego.
Napisano 29.12.2019 - 10:02
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych