Tu masz nie bełkot: http://www.cheops4.o...php?f=53&t=2635
W temacie obok znajdziesz opracowania naukowe pani Diana Wojtkowiak. Ona rozpracowała pola torsyjne pod względem naukowo-badawczym. Rosjanie nie mają dostępu do swoich badań naukowych.
O, Fundacja Cheops! To Ci co organizują sesje z wymyślonym bogiem-kosmitą Enki, który zapowiedział koniec świata w 2012, ale zapomniał go odpalić i potem tłumaczył, że to dlatego, że ludzie się zmienili. Fajnie nawet czytało się te bajanie "niby w transie" pani Lucyny Łobos. A te porady zdrowotne! Majstersztyk.
Nic o tym nie wiem, nic z tych rzeczy mnie nigdy nie interesowało, nie mam kontaktu z administracją. Przeniosłem tam temat, bo na muratorze i gdzie indziej został strolowany. Tu admin czuwa i tego mi w zupełności wystarczy. Co do treści, niema znaczenia czy czekasz na misję czy grasz na giełdzie, to wszytko scenariusz tej samej matrycy. W ciastkarni masz wiele rodzai czas ale cukier w każdym z nich ten sam.
Grypa żołądkowa -
A ty twierdzisz, że wyleczyłeś grypę żołądkową w godzinę przy pomocy jakiejś magii. Złamana ręka też zrośnie się tak szybko jak użyjesz tego sprzętu?
Dzieci mają dużo bardziej wrażliwe żołądki niż dorośli.
Tak, jest, w przypadku zemną jak tylko zaczęło burczeć w brzuchy to wiadomo było co się święci, wiec leczyłem przyczynę. Dzieci jak pisałem musiały wymiotować i też nie czekano na biegunkę. Nie stało się to od tak, tylko potrzeba było całego dnia czuwania z cewką na brzuchu, non stop. Czyli odłożenie cewki i wstanie z kanapy by napić się wody skutkowało nagłymi bólami brzucha. Wszytko w temacie opisane.
Cewka nie jest magicznym urządzeniem tylko urządzeniem elektrycznym, tak jak telefon czy czajnik. Dla małpy to są urządzenia magiczne dla nas już nie. Więc dla czego urządzenie które posiada baterię i generator wywołuje takie skojarzenia?
Co do złamań, nie wiem, możesz spróbować. Cięte rany na przykład regenerują w godzinę, dwie.
Każde pole będzie i oddziałuje na inne pole oraz na przedmioty znajdujące się w nim. Chyba to jest dla każdego ( mniemam ) jasne. Podobnie jak to iż takie pole można wytwarzać, emitować ( w przestrzeń - bliższą lub dalszą) lub wykorzystywać istniejące w naturze emitenty.
Mishin twierdzi, że cewki rozładowują przestrzeń w koło siebie i chyba tak jest. Czasem czuć drgania. Niektórzy widzą pole torsyjne, dokładnie tam gdzie ono ma być.
Istnienie Bogów tak, istnienie Boga- nie. Egregor ograniczony matrycą.
Czym jest dla ciebie egregor?
Kto tworzy matryce?
Nie wiem, nie znam się na tym a szczegóły mnie nie interesują, bo szczegóły są produktem matrycy by ludziom mieszać w głowach i mydlić oczy, nim bardziej nie zrozumiałe tłumaczenia tym lepiej, bo zdezorientowanym łatwiej rządzić.