Twoja niewiedza jest przerażająca i taki kreuje się na opiniotwórce? Jest cala nauka przytulania się do drzew. Znam takich co im drzewa pomagały, mnie osobiście nie, co nie oznacza, że mam chodzić i rozpowiadać, że to bzdury.Czyli z dwóch godzin zrobił się cały dzień.
Ja cewkami Mishina wyleczyłem odbite żebra, grzybicę, nadwyrężony staw łokcia, podupadający słuch, grypę żołądkową, zapalenie dziąseł
Dzieci cewkami leczą potłuczenia, córka wyleczyła bule głowy, żona miała drętwiejącą rękę-niema. Leczyła się również od lat na tarczycę, ostanie badanie wzorowe.
Potłuczenia mają to do siebie że same się tracą. Ty jedynie możesz twierdzić że dzięki tym cewkom ślady szybciej zniknęły. Ale bez porówniania z grupą kontrolną to będą tylko puste słowa. Bóle głowy też często same przechodzą.
Przykłady wyleczeń które podajesz to tzw. dowody anegdotyczne. Też mogę napisać ze przytuliłem się do drzewa i mnie szyja przestała boleć. I udowodnij mi że tak nie było.
Piszesz żeja i moi pacjenci z tym pytaniem nie mają problemu
Pacjenci jak to wyniośle brzmi. Pacjentów to może mieć lekarz, weterynarz. Ty co najwyżej możesz mieć klientów i ludzi którzy w to wierzą.
Użytkownik Wszystko edytował ten post 29.12.2019 - 16:27
Błędy ortograficzne