Ok, już namiastka jakiegoś dialogu (czuję smród wiki ale niech będzie). Skoro tak twierdzisz, to musisz zdefiniować co to jest według ciecie - zdrowie? Bo zrobiłeś go punktem odniesienia.
Napisano 01.01.2020 - 21:52
Ok, już namiastka jakiegoś dialogu (czuję smród wiki ale niech będzie). Skoro tak twierdzisz, to musisz zdefiniować co to jest według ciecie - zdrowie? Bo zrobiłeś go punktem odniesienia.
Napisano 01.01.2020 - 22:13
@ZdecydowanieWitam już was sprowadził do swojego poziomu. A teraz będzie wykańczał doświadczeniem. Nie ma powodu by karmić trola. Z próby rzeczowej dyskusji, zrobila się kłótnia, z przedszkolakiem w piaskownicy. Szkoda czasu. Moim zdaniem, nawet pan @Ogarnięty prezentuje o niebo wyższy poziom, niż ten tu piewca bzdór wszelakich
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 01.01.2020 - 22:15
Napisano 01.01.2020 - 22:19
Typowa reakcja matrycy, ja was uprzedzałem. Mówcie swoimi słowami, będzie mi łatwiej dostosować się do waszego światopoglądu
Napisano 01.01.2020 - 22:32
No tak, Twoja prawda jest bardziej prawdziwsza od naszej?
Stan określany jako "choroba" już dawno został zdefiniowany, a "zdrowie" jest jego odwrotnością. Nawet, gdybyś bardzo chciał tego nie zmienisz ani Ty, ani Twoja cewka.
W dyskusji z Tobą, nawet Konfucjusz by dostał spazmów goniąc myśl, która nie istnieje. A matrycę, to możesz sobie... wiesz co. Równie dobrze, możesz używać mikrofalówki do leczenia syfilisa - albo się uda, albo uschnie. Skutek równy zamiarowi.
Problem z tym, że my grubszych trolli wysyłaliśmy na drzewo, a ja dyskusję z trollami traktuję jako trening umysłu.
Panjuzek@
Spokojnie, idzie na smyczy do wodopoju.
Napisano 01.01.2020 - 22:34
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 01.01.2020 - 22:36
Napisano 01.01.2020 - 23:40
Użytkownik Książe Zła edytował ten post 02.01.2020 - 00:11
Napisano 02.01.2020 - 07:33
Szkoda, ze forum nie śledzi jakiś daun, pewnie twierdziłby, że jest zdrowy
Z szacunku do osób z tym zespołem, radzę się ogarnąć i nie atakować innych użytkowników bo szybko się pożegnamy.
TheToxic
Napisano 02.01.2020 - 12:03
Z jego punktu widzenia, jest zdrowy. My szanując Twój punkt widzenia tłumaczymy Ci błędy w Twoim rozumowaniu i nie nazywamy totalnym idiotą.
Skoro posuwasz się do takich porównań, znaczy, że nie potrafisz podtrzymać swoich tez i zaczynasz płynąć w kierunku, w którym zmierzają wszystkie trolle.
Na końcu jest Czarna Dziura. Tam nawet cewka nie działa...
Napisano 02.01.2020 - 19:39
Użytkownik Wszystko edytował ten post 02.01.2020 - 20:08
Napisano 02.01.2020 - 21:13
up@ Skoro zespół downa to choroba, to ta twoja cewka powinna sobie i z tym poradzić, czyż nie:)
Pytałem się o sposób podłączenia oscyloskopu do tej twojej cewki. Obdarzysz nas jakimś schematem? Zdjęcia układu elektronicznego też nie widziałem. A chciałbym je porównać ze schematem. Postarasz się czy dalej będziesz brodził w mule?
ps
Jeszcze drobna uwaga. Popracuj trochę nad składnią i stylem. Najlepiej przeczytaj sobie na głos, to co zapisałeś, i zastanów się jak to brzmi. Bo czasem ciężko ogarnąć co autor chciał przekazać)
Napisano 02.01.2020 - 23:13
Z jego składni wynika, że jest rosyjskojęzyczny i jedzie na jakimś biednym translatorze. Ruski troll tu zabłądził.
Więc jeżeli ktoś z downem twierdzi, że jest zdrowy to przybywa w błędzie.
Z jego punktu widzenia jest inaczej, on nie czuje się chory, a "inni" są wszyscy wokół. Podobnie jest z autykami, świat zewnętrzny ich drażni i jest nienormalny z ich punktu widzenia. Dla ogarnięcia zaznaczam, że autyzm to nie choroba, a schorzenie neurologiczne.
Napisano 02.01.2020 - 23:26
@up
Z jego składni wynika, że jest rosyjskojęzyczny i jedzie na jakimś biednym translatorze. Ruski troll tu zabłądził.
No nie wiem. W filmiku ,który nagrał specjalnie dla mnie, nie słychać ruskiego akcentu.
http://www.paranorma...e-5#entry722810
To brzmi raczej, jak ktoś by próbował mówić, w czapce naciągniętej na twarz.
Myślę że to nie Ruski.
Raczej taki buraczany...
Ale jednak T...
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 02.01.2020 - 23:31
Napisano 02.01.2020 - 23:37
Mówi normalnie, ale z pisaniem jest już problem. Prawdopodobnie wynika to z problemów z zapamiętaniem zdania przed jego napisaniem (niskie wykształcenie lub jego brak). Nie traktuję tego, jako coś uwłaczającego, ale jako dopust Boży, bo naszą komunikację międzyludzką rozkłada na łopatki.
Problem z wysławianiem się tworzy nam barierę nie do przejścia, bo jak widać zaczynamy mówić różnymi językami. Na plecy rozłożył mnie "szpitalny biorezonans", ale nie dlatego, że coś takiego nie istnieje, ale dlatego, że nawet nie wiem o co chłopu chodzi.
Napisano 03.01.2020 - 00:11
Myślę że problem jest znacznie głębszy. Wprawdzie jego efektem może być brak wykształcenia (i prawie zawsze jest) jednak nie to stanowi clou, tej konwersacji. Często ludzie w otoczeniu innych im podobnych, spoczywają na laurach przestają szukać, a wrodzone cechy intelektu, nie pomagają im wyrwać się z tej matni. Po osiągnięciu pewnego poziomu relatywnie wyższego od otaczającej ich zgrai, zaczynają reagować nerwowo, gdy ktoś podważa ich kompetencje. Kompetencje, które, muszę dodać stoją na bardzo mizernych podstawach, zdających się solidnym fundamentem, jedynie w oczach otaczających, tego typu osoby ludziach. Smutne to, ale zdarza się w każdym środowisku, niezależnie od dyplomów i świadectw. .
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 03.01.2020 - 00:12
Napisano 03.01.2020 - 13:27
Ta cewka (ze schematu) istnieje przeważnie na rosyjskojęzycznych stronach i na polskich chyba dwóch lub trzech. Dziwię się, że EzoTV jeszcze o tym nie szczeka.
To taki sam fenomen, jak woda butelkowana traktowana bioenergią przez ks.Klimuszko za pomocą telewizora.
Poza nawiedzonymi i oświeconymi nikt nie potwierdza jej uzdrawiających właściwości. Poza tym, jeden z elektroników powiedział, że ta cewka poza spiralnie ułożonymi żyłami z cewką jako taką nie ma nic wspólnego, a jest to raczej rodzaj anteny z tzw. otwartym dipolem (zamknięty dipol to też cewka), na co wskazują wykresy na oscyloskopie i niestabilności. Zresztą, powinien tutaj zabrać głos Urgon, bo dysponuje dużo większą wiedzą niż ja jeżeli chodzi o elektronikę.
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych