Skocz do zawartości

Oświadczenie w sprawie zamiaru budowy

• Please log in to reply
587 replies to this topic

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Poza tym muzułmanie też zbojkotowali "Kod Leonarda da Vinci".

Rosja otwarcie i bez skrępowania stawia wymóg, że do jednostek reprezentacyjnych przyjmowani mogą być tylko osoby o słowiańskim wyglądzie.

Kolejna bzdura - "narodowy socjalizm" , a raczej nazizm.

Muzułmanie i katolicy wspólnie przeciw "Kodowi da Vinci"
Federacja indyjskich sunnickich duchownych muzułmańskich zapowiedziała w poniedziałek, że wesprze protesty katolików przeciwko rozpowszechnianiu w Indiach filmu "Kod da Vinci".

"Święty Koran uznaje Jezusa za proroka. To, co mówi książka ("Kod Leonarda da Vinci"), jest obrazą zarówno dla chrześcijan, jak i muzułmanów. Indyjscy muzułmanie pomogą swym chrześcijańskim braciom w protestach przeciwko temu atakowi na nasze wspólne przekonania religijne" - powiedział Reuterowi Maulana Mansoor Ali Khan, sekretarz generalny Ogólnoindyjskiej Sunnickiej Rady Ulemów.

W Indiach protesty przeciwko filmowi "Kod da Vinci" nie nabrały na razie większej skali, ale kilka stowarzyszeń katolickich zapowiedziało organizowanie demonstracji ulicznych.

"Będziemy pikietować kina, wyświetlające film. Jesteśmy bardzo urażeni i bardzo rozgniewani" - powiedział Dolphy D'Souza, rzecznik Zgromadzenia Katolików Bombaju, które liczy 40 tys. zarejestrowanych członków.

Działacze wspólnot muzułmańskiej i katolickiej spotkali się w sobotę w Bombaju z politykami i przedstawicielami policji, wzywając władze do wstrzymania wyświetlania filmu.

W ubiegłym tygodniu niewielkie grupy protestujących przemaszerowały ulicami Bombaju, paląc egzemplarz powieści "Kod Leonarda da Vinci".

"Jeśli rząd niczego nie zrobi, spróbujemy naszych sposobów zablokowania pokazów filmu. Jesteśmy przygotowani na gwałtowne protesty w Indiach, jeśli zajdzie taka potrzeba" - oświadczył Syed Noori, prezes bombajskiego muzułmańskiego ośrodka kulturalnego Raza Academy.

Według powieści Dana Browna "Kod Leonarda da Vinci" i nakręconego na jej podstawie filmu, Jezus Chrystus był mężem Marii Magdaleny, a potomkowie tego związku mają żyć do dzisiaj - co chrześcijaństwo jakoby konsekwentnie zataja. Ta fundamentalna sprzeczność z prawowiernym Nowym Testamentem spowodowała, iż sekretarz watykańskiej Kongregacji Nauki Wiary, arcybiskup Angelo Amato wezwał katolików do bojkotu filmu.

W liczących 1,3 mld mieszkańców Indiach, gdzie dominującym wyznaniem jest hinduizm, chrześcijanie stanowią około jednego procenta ludności, a muzułmanie 13 procent.

http://czytelnia.one...wiadomosci.html
  • 0

#377 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Ale co to ma do słowiańskiego wyglądu bo nie rozumiem tego cytatu :D
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale co to ma do słowiańskiego wyglądu bo nie rozumiem tego cytatu biggrin3.gif

Rasa międzymorska, do której należą Słowianie to bez wątpienia rasa starożytnych Ariów z okresu ich jednolitości rasowej, czyli dawna rasa Aryjska. W dobie współczesnej, gdy większość narodów indoeuropejskich z dawnych Aryjskich cech plemiennych zachowała jedynie pokrewieństwo językowe, zatracając w znacznym stopniu cechy rasowe swych Aryjskich przodków, Słowianie pozostają jedynym większym ludem Indoeuropejskim, który oprócz bogatego słownictwa Aryjskiego zachował w tak znacznej swej masie także cechy dawnej rasy Aryjskiej, czyli międzymorskiej. Słowianie rasy międzymorskiej są więc głównymi dziedzicami, przedstawicielami i kontynuatorami rasy starożytnych ludów Aryjskich.

http://tworca.org/slowianie.html
  • 0

#379 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Ale co to ma do słowiańskiego wyglądu bo nie rozumiem tego cytatu biggrin3.gif

Rasa międzymorska, do której należą Słowianie to bez wątpienia rasa starożytnych Ariów z okresu ich jednolitości rasowej, czyli dawna rasa Aryjska. W dobie współczesnej, gdy większość narodów indoeuropejskich z dawnych Aryjskich cech plemiennych zachowała jedynie pokrewieństwo językowe, zatracając w znacznym stopniu cechy rasowe swych Aryjskich przodków, Słowianie pozostają jedynym większym ludem Indoeuropejskim, który oprócz bogatego słownictwa Aryjskiego zachował w tak znacznej swej masie także cechy dawnej rasy Aryjskiej, czyli międzymorskiej. Słowianie rasy międzymorskiej są więc głównymi dziedzicami, przedstawicielami i kontynuatorami rasy starożytnych ludów Aryjskich.

http://tworca.org/slowianie.html

Ale ja pytałem jaki to ma związek z kodem da Vinci, a ty najpierw o kodzie potem cycat, po ctcacie o niaziźmie, a po naziźmie znowu o Vinci a teraz jakaś regułka o Słowianach Aryjczykach. Nie ma co ... zakręcony jak ten słynny ruski termos.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale ja pytałem jaki to ma związek z kodem da Vinci, a ty najpierw o kodzie potem cycat, po ctcacie o niaziźmie, a po naziźmie znowu o Vinci a teraz jakaś regułka o Słowianach Aryjczykach. Nie ma co ... zakręcony jak ten słynny ruski termos.

Po prostu wysłałem posta z pomyłką - wkleiłem tekst , wysłałem posta, a potem już nie mogłem edytować.
  • 0

#381 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Po prostu wysłałem posta z pomyłką - wkleiłem tekst , wysłałem posta, a potem już nie mogłem edytować.

Tak myślałem, że to efekt pomyłki ;)
  • 0

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I teraz wytlumacz jakim prawem zestawiasz te dwie cywilizacje skoro dosknale wiesz, ze jedna z nich sie zmienila?

1. Druga też uległa sporym zmianom.

I wlasnie o tej interpretacji, nie zapomnij ze wedlug ostroznych szacunkow zmanipulowanych i manipulujacych jest kilka milionow ludzi !!

2. Dorzuć do tego zmanipulowanych przed telewizorami, którzy oglądają CNN.

Z pewnoscia sami. Udajesz czy zartujesz? laugh1.gif
Pierwszy z brzegu, Jezus-kutas. Zapewne namalowal go ksiadz z lokalnej parafii laugh1.gif

3. Nie, zrobił to ktoś, kto się urodził i wychował w tej samej religii co ty.
Tego nie zrobił muzułmanin.

Z drugiej widzisz Rydzyka, ktory nikomu niczego nie zrobil, poza nazwaniem kogos 'czarownica' co najwyzej, i twierdzisz ze to straszliwe zlo, wynikajace z religii, nie zwazajac uwagi ze to margines marginesu w porownaniou do liczby fanatykow muzulmanskich.

4. Raczej religia w jakimś dziwnym przekształceniu + różnego rodzaju fobie (islamo-, homo- , antysemickie).

1. Nie na temat. Jak zwykle odwracasz uwage od istoty sprawy.
Przyjmijmy, ze 1000 lat temu obie religie byly na jakims tam stadium. Dzisiaj jedna jest piec poziomow wyzej niz druga. Dla ciebie wazne jest to, "ze ta druga tez jest wyzej niz kiedys". Tylko ze my mowimy o dzisiaij jesli nie zauwazyles i porownujemy je do siebie. Obie sie zmienily, niech i tak bedzie. Jedna wiecej druga mniej. Dla ciebie po to zeby obronic swoje tezy istotne jest tylko, ze obie sie zmienily, nie istotne zas to co najwazniejsze. JAK BARDZO SIE ZMIENILY.

2. Nie na temat. Jak zwykle odwracasz uwage od istoty sprawy.
Czy te kilka milionow zmanipulowanych przed tv kogos chce zabijac popelniajac przy okazji rytualne samobojstwo w imieniu tego, ze wydaje mu sie, ze inni sa gorsi i nie wierza w to co jemu sie wydaje?

3. Nie na temat. Jak zwykle odwracasz uwage od istoty sprawy.
Mowa byla o tym, ze zrobil to ktos kto jest przeciwnikiem chrzescijanstwa. Obrazil cala religie i nic mu sie nie stalo.
Ktos kto "obrazi" muzulman, niejednokrtonie nawet nieumyslnie nie bedac bynajmniej wrogiem calej religii moze zostac zabity. Jesli zrobil to celowo i obnazyl zlo twkiace w islamie, prawie na pewno zostanie na niego wydany wyrok smierci.

4. Nie na temat. Jak zwykle odwracasz uwage od istoty sprawy.
Istota sprawy nie byl Rydzyk tylko twoj relatywizm, myslisz ze jak zaczniejsz jechac z moherami, antysemityzmem i Rydzykiem to uda ci sie od wszystkiego odwrocic uwage? Fajnie masz, byle tylko zakrzyczec :lol

PS-

Właśnie dlatego miejsce nazistów jest tam, gdzie wysyłał ich jeden z członków mojej rodziny w walkach pod Monte Cassino - to miejsce z angielskiego nazywa się "HELL".

:lol :lol :lol :lol :lol
Leczenie wlasnych kompleksow sukcesem przodka, tego jeszcze nie bylo!
Dziadek sie w grobie przewraca...
Kurwa przez gardlo by mi cos takiego nie przeszlo, nie wiem juz kim trzeba byc zeby w pyskowce internetowej wtracic, niby mimochodem, tekst o tym, ze ktos z rodziny brak udzial w wojnie.
Ty nalezysz do takich kolesi, ktorzy wlasna matke by sprzedali byle tylko miec argument w dyskusji.

Użytkownik golibroda edytował ten post 06.02.2008 - 18:38

• 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Obie sie zmienily, niech i tak bedzie. Jedna wiecej druga mniej. Dla ciebie po to zeby obronic swoje tezy istotne jest tylko, ze obie sie zmienily, nie istotne zas to co najwazniejsze. JAK BARDZO SIE ZMIENILY.

Dobrze. Spójrz na to z innej strony. Uważasz, że "chrześcijańska" część świata się bardzo zmieniła. Zauważ, że ona jest zlaicyzowana, w przynajmniej większym stopniu demokratyczna i rozwinięta technologicznie.

Zauważ też, że w zasadzie reszta świata taka nie jest. Jest za to bieda, a co za tym idzie analfabetyzm, głód, wojny.
Są dziesiątki konfliktów w Afryce, epidemia Aids. Jest terroryzm i wojny. To jest odpowiedź. U nas sytuacja jest stabilna. W innych częściach świata nie.

Spójrz na to:

Polska w rankingach

Wskaźnik Rozwoju Społecznego 2007 (Human Development Index, HDI) – wskaźnik stosowany przez Program Rozwoju Narodów Zjednoczonych: Polska zajęła 37. miejsce na 177 państw, plasując się w grupie krajów wysoko rozwiniętych.

źródło: Wikipedia

Skoro Polska jest na 37 miejscu na świecie z 177 państw (a osobiście uważam, że to zaścianek Europy i nie tylko), to pomyśl jak źle jest w innych krajach (i nie są to tylko kraje islamskie).

Czy te kilka milionow zmanipulowanych przed tv kogos chce zabijac popelniajac przy okazji rytualne samobojstwo w imieniu tego, ze wydaje mu sie, ze inni sa gorsi i nie wierza w to co jemu sie wydaje?

Spójrzmy na to pod innym kątem:

Psychopatia, osobowość dyssocjalna, osobowość antyspołeczna to zaburzenie struktury osobowości o charakterze trwałym, dotyczące 2 – 3% każdego społeczeństwa.

źródło: http://pl.wikipedia....iki/Psychopatia

Przyjmijmy, że to tylko 2% z 6 miliardów ludzi - wynik to jakieś minimum 120 mln psychopatów na świecie.

Jesli zrobil to celowo i obnazyl zlo twkiace w islamie, prawie na pewno zostanie na niego wydany wyrok smierci.

Kwestia Prawna. Po drugie według ciebie "obnażył zło w islamie" , ale oczywiście nie "obnażył zła w chrześcijaństwie".

myslisz ze jak zaczniejsz jechac z moherami, antysemityzmem i Rydzykiem to uda ci sie od wszystkiego odwrocic uwage? Fajnie masz, byle tylko zakrzyczec laugh1.gif

Nikt tu nie krzyczy. Tu się pisze. Widzisz tu jakieś wykrzykniki ?

laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Leczenie wlasnych kompleksow sukcesem przodka, tego jeszcze nie bylo!
Dziadek sie w grobie przewraca...

Po pierwsze - Jakich znowu kompleksów ?
Po drugie, to nie był akurat mój Dziadek.
Po trzecie - to wspomnienie dobrej roboty, którą teraz też powinno się wykonać.

Kurwa przez gardlo by mi cos takiego nie przeszlo, nie wiem juz kim trzeba byc zeby w pyskowce internetowej wtracic, niby mimochodem, tekst o tym, ze ktos z rodziny brak udzial w wojnie.

Nie obrażaj kobiet epitetem na literę "K" :lol

Jak mówię, pochwała dobrej roboty, teraz też by się przydało ukrócić działalność nazistów.
Totalitaryzmowi i rasizmowi mówimy: NIE !

Ty nalezysz do takich kolesi, ktorzy wlasna matke by sprzedali byle tylko miec argument w dyskusji.

Polemizowałbym.
Ty za to należysz do takich, którzy czepną się wątku całkowicie niezwiązanego z dyskusją, żeby kogoś zdyskredytować, albo "udowodnić", że nie ma racji.
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze. Spójrz na to z innej strony. Uważasz, że "chrześcijańska" część świata się bardzo zmieniła. Zauważ, że ona jest zlaicyzowana, w przynajmniej większym stopniu demokratyczna i rozwinięta technologicznie.

Zauważ też, że w zasadzie reszta świata taka nie jest. Jest za to bieda, a co za tym idzie analfabetyzm, głód, wojny.
Są dziesiątki konfliktów w Afryce, epidemia Aids. Jest terroryzm i wojny. To jest odpowiedź. U nas sytuacja jest stabilna. W innych częściach świata nie.

Spójrz na to:

Polska w rankingach

Wskaźnik Rozwoju Społecznego 2007 (Human Development Index, HDI) – wskaźnik stosowany przez Program Rozwoju Narodów Zjednoczonych: Polska zajęła 37. miejsce na 177 państw, plasując się w grupie krajów wysoko rozwiniętych.

źródło: Wikipedia

Skoro Polska jest na 37 miejscu na świecie z 177 państw (a osobiście uważam, że to zaścianek Europy i nie tylko), to pomyśl jak źle jest w innych krajach (i nie są to tylko kraje islamskie).

Nie na temat.

Spójrzmy na to pod innym kątem:

Psychopatia, osobowość dyssocjalna, osobowość antyspołeczna to zaburzenie struktury osobowości o charakterze trwałym, dotyczące 2 – 3% każdego społeczeństwa.

źródło: http://pl.wikipedia....iki/Psychopatia

Przyjmijmy, że to tylko 2% z 6 miliardów ludzi - wynik to jakieś minimum 120 mln psychopatów na świecie.

Nie na temat. Nie odwracaj uwagi od istoty sprawy. 2% psychopatow? Co to za badania. w Takim razie na moim osiedlu mieszka ich ze 100 :lol

Jesli zrobil to celowo i obnazyl zlo twkiace w islamie, prawie na pewno zostanie na niego wydany wyrok smierci.

Kwestia Prawna. Po drugie według ciebie "obnażył zło w islamie" , ale oczywiście nie "obnażył zła w chrześcijaństwie".

Nie na temat i to dosc konkretnie :lol

Polemizowałbym.
Ty za to należysz do takich, którzy czepną się wątku całkowicie niezwiązanego z dyskusją, żeby kogoś zdyskredytować, albo "udowodnić", że nie ma racji.

A jakze. NIE NA TEMAT ! :lol

Odpowiedz na ktores z tych pytan co zadalem jeszcze ze dwie strony temu. Nie skrecaj ciagle tematu na inne tory, nawet gdy zwracam ci uwage ze odpowiadasz nie na temat, piszesz.... jeszcze bardziej nie na temat :lol

No, fatwa na Rushdiego, kamieniowanie kobiet, zabojstwa rezysera w Holandii. Z czego wynika? Co jest podlozem? Dojdziesz w koncu do jakich wnioskow czy dalej bedziesz udawal ze nie wiesz o co chodzi? :lol
  • 0

#385 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Chyba w tym temacie już nieczego nowego nie wymyślimy. Zluzujmy, a jak religia pokoju i tolerancji znowu z czymś wyskoczy założymy nowy temat :)
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Odpowiedz na ktores z tych pytan co zadalem jeszcze ze dwie strony temu.

Odpowiedziałem. Prześledź moje posty. :lol

No, fatwa na Rushdiego, kamieniowanie kobiet, zabojstwa rezysera w Holandii. Z czego wynika? Co jest podlozem? Dojdziesz w koncu do jakich wnioskow czy dalej bedziesz udawal ze nie wiesz o co chodzi? laugh1.gif

Ach, kolego, ale orgazm... zapomniałeś o najważniejszym małym, słodkim, dziecięcym sekrecie - pedofilia. Doszedłeś do szczęśliwego finału ? Gratuluję. :mrgreen:

Moja odpowiedź = bardzo konserwatywne społeczeństwo, ścisłe granice moralne i system wartości. Brak ścisłego dialogu i ze światem chrześcijańskim , poza Abu Ghraib i mordami w Iraku.

Chyba w tym temacie już nieczego nowego nie wymyślimy.

Chyba trzeba przeczekać 7 lat chudych, aż nastanie 7 tłustych. I wtedy od nowa będzie czysta przyjemność i orgiastyczna rozkosz. :mrgreen:

Zluzujmy, a jak religia pokoju i tolerancji znowu z czymś wyskoczy założymy nowy temat smile2.gif

Tak, zawsze musi być przerwa przed nowym sadystycznym szczytowaniem. :lol
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja odpowiedź = bardzo konserwatywne społeczeństwo, ścisłe granice moralne i system wartości. Brak ścisłego dialogu i ze światem chrześcijańskim , poza Abu Ghraib i mordami w Iraku.

System wartosci, gdzie na samej gorze jest Koran.

Ale musze przyznac ze przechodzisz sam siebie.
Rezyser kreci film o islamie - zostaje zabity nie za to ze byl to film o islamie tylko za "inny system wartosci"
To samo z Fallacci, Rushdim, Wildersem, Fortuynem... Oni wszyscy opisali islam. Niech ci nawet bedzie, ze go "zaatakowali" (i co z tego? a wolnosc slowa?). Ale wyroki na nich wydane sa bo wynikaja z "innego systemu wartosci". Islam faktycznie nie ma tutaj nic do rzeczy! :lol

Granice moralne!
Konserwatywne spoleczenstwo!
Roznice kulturowe!
Struktura plemienna!
Wychowanie w dominacji mezczyzn nad kobietami!
Inny system wartosci!
Jak ja moglem na to nie wpasc i zrzucac wszystko na ten biedny islam.... Zero zrozumienia, przeciez to tylko inna kultura...

Musze przyznac ze eufemizmami bijesz nawet polityczna poprawnosc i jej "terrorystow nieslusznie powolujacych sie na islam" :lol :lol :lol
  • 0

#388 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Musze przyznac ze eufemizmami bijesz nawet polityczna poprawnosc i jej "terrorystow nieslusznie powolujacych sie na islam" :lol :lol :lol

Zgodnie z tokiem myślenia lewaków Mahomet podbijał i masakrował ludność, która nie chciała mu się podpoarządkować niesłusznie powołując się na islam. Papież Urban II też niesłusznie powoływał się na chrześcijaństwo wzywając do krucjat :D Hitler niesłusznie powoływał się na nazizm mordując Żydów. Stalin niesłusznie powoływał się na komunizm mordując 20 mln mieszkańców ZSRR. Ehhh sposób patrzenia lewaków tworzy świat idealny bez złych ludzi :D
  • 0

#389 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Parlament Karyntii, austriackiego kraju związkowego, uchwalił we wtorek nowelizację ustawy, pośrednio zabraniającą budowy meczetów w tej prowincji. Premier Karyntii Joerg Haider, który z rządzonej przez siebie prowincji pragnie uczynić "model do naśladowania dla Europy", powiedział, że "trzeba postawić znak zakazu dla postępującej gwałtownie islamizacji".

Uchwalona poprawka do prawa budowlanego nie zakazuje bezpośrednio wznoszenia meczetów, ale wymaga, by przy wydawaniu zgody na budowę władze miast i gmin uwzględniały regionalne "tradycje religijne i kulturowe".

- To prawo jest bezprzedmiotowe - zareagowała przedstawicielka opozycyjnej partii socjaldemokratycznej w Karyntii Gaby Schaunig, wyjaśniając, że nie wpłynął żaden projekt budowy meczetu w regionie, w którym na 560 tys. mieszkańców jest zaledwie kilkanaście tysięcy muzułmanów.

Źródło: PAP

link

Gratuluję przewidywalności premierowi, który za wczasu wolał się zabezbieczyć przed meczetami. Natomiast pani socjaldemokratka przejawia książkowe objawy wyprania mózgu jej opcji politycznej. Ona chciałaby czekać do chwili aż te kilkanaście tysięcy muzułmanów dostanie miliony euro od Arabii Saudyjskiej na budowę meczetu. Kiedy już będą chciali wybudować ten meczet i prawicowcy wtedy zabronią to socjalobrońcy zrobią pisk na na całą Europę jaka to rasistowska(sic!) jest prawica i kolejne wyborki by się wygrało i korytko gotowe.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Rezyser kreci film o islamie - zostaje zabity nie za to ze byl to film o islamie tylko za "inny system wartosci"
To samo z Fallacci, Rushdim, Wildersem, Fortuynem... Oni wszyscy opisali islam. Niech ci nawet bedzie, ze go "zaatakowali" (i co z tego? a wolnosc slowa?). Ale wyroki na nich wydane sa bo wynikaja z "innego systemu wartosci". Islam faktycznie nie ma tutaj nic do rzeczy! laugh1.gif

Podam kilka przykładów z historii :

J.F.K. - zabity z powodu głoszonych poglądów , John Lennon - zabity przez fana, Martin Luter King również zamordowany za przekonania. Historia zna wiele takich przypadków.

Musze przyznac ze eufemizmami bijesz nawet polityczna poprawnosc i jej "terrorystow nieslusznie powolujacych sie na islam" laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

W ostatnim tygodniu muzułmańscy uczeni w Kanadzie i USA ogłosili „fatwę” - orzeczenie prawne - potępiające terroryzm i ogłaszające, że przemoc skierowana przeciw cywilom - w tym zamachy samobójcze – są niezgodne z islamem. Islamscy uczeni w Anglii podjęli podobne kroki. Chociaż według ekspertów fatwy te mogą nie zrealizować swych celów, gdyż zradykalizowana młodzież nie słucha religijnych przywódców, uważając ich za zwesternizowanych.

http://www.arabia.pl.../view/280421/2/

Moją opinią jest że osoba która dokonuje zamachu samobójczego powinna być traktowana tak samo jak ktoś kto popełnia samobójstwo, wynikiem czego zostanie ukarany piekłem. Prorok powiedział:

"Zaprawdę, ktokolwiek się zabije (umyślnie), z pewnością zostanie ukarany piekłem, w którym będzie przebywał na zawsze." (Buchari 5778 i Muslim 109, 110)

http://www.planetais...samobojcze.html

Zgodnie z tokiem myślenia lewaków Mahomet podbijał i masakrował ludność, która nie chciała mu się podpoarządkować niesłusznie powołując się na islam. Papież Urban II też niesłusznie powoływał się na chrześcijaństwo wzywając do krucjat biggrin3.gif Hitler niesłusznie powoływał się na nazizm mordując Żydów. Stalin niesłusznie powoływał się na komunizm mordując 20 mln mieszkańców ZSRR. Ehhh sposób patrzenia lewaków tworzy świat idealny bez złych ludzi biggrin3.gif

Mahomet i podboje > polityka.
Do tego dochodzi polityka, nieodparta chęć władzy Hitlera i Stalina. Obaj byli psychopatami, czego dowodzili psycholodzy w badaniach i tworzeniu portretów psychologicznych. Papież Urban II interpretował na własną rękę i miał władzę. Czy gdyby był parobkiem Janem Kowalskim (bez władzy kościelnej) to myślisz, że ktoś by go posłuchał ?

Na temat Hitlera:

Hitler starannie planował wszystkie wystąpienia publiczne stosując metody inżynierii społecznej - wychodził z założenia, iż odpowiednia oprawa przemówień aspirującego do roli przywódcy narodu charyzmatycznego oratora jest kluczowa do osiągnięcia sukcesu politycznego, pozwoli bowiem na kontrolowanie woli odbiorcy i ukierunkowanie jego emocji w stronę bezkrytycznego uwielbienia lidera politycznego i partii.

http://pl.wikipedia....ki/Adolf_Hitler

Gratuluję przewidywalności premierowi, który za wczasu wolał się zabezbieczyć przed meczetami. Natomiast pani socjaldemokratka przejawia książkowe objawy wyprania mózgu jej opcji politycznej

Paradoksalnie, pierwszą ofiarą nowelizacji padnie według AFP projekt budowy religijnego ośrodka tybetańskiego.

http://wiadomosci.on...83,12,item.html

Kiedy już będą chciali wybudować ten meczet i prawicowcy wtedy zabronią to socjalobrońcy zrobią pisk na na całą Europę jaka to rasistowska(sic!) jest prawica i kolejne wyborki by się wygrało i korytko gotowe.

Paradoksalnie tak robi większość polityków i to nieważne o jakich "poglądach", które i tak w większości są prezentowane pod publikę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych