Napisano 10.01.2008 - 09:36
Napisano 10.01.2008 - 13:48
Usprawiedliwieniem dla morderstwa dla ciebie jest to, ze inny tez zabil. Fajnie masz, winszuje smile2.gif
Napisano 10.01.2008 - 15:08
Kultury powinniśmy uważać za równorzędne.
Napisano 10.01.2008 - 15:50
Usprawiedliwieniem dla morderstwa dla ciebie jest to, ze inny tez zabil. Fajnie masz, winszuje smile2.gif
Z taką logiką możesz pisać bajki dla dzieci. Gdzie ja coś takiego wg. ciebie napisałem ?
Moje stanowisko jest takie - Nie ważne jaka religia, fanatycy i szaleńcy są wszędzie. Zdarzają się w każdej kulturze.
Twierdzenie, że w kulturze chrześcijańskiej wszystko jest cacy, a w islamskiej wszystko be, jest po prostu śmieszne.
Kultury powinniśmy uważać za równorzędne.
I dlatego jeśli powstanie państwo gwałcicieli dzieci, którzy przed gwałtem obdzierają dzieci ze skóry też jego kultura będzie równa innym.
Użytkownik golibroda edytował ten post 10.01.2008 - 15:54
Napisano 10.01.2008 - 18:05
I dlatego jeśli powstanie państwo gwałcicieli dzieci, którzy przed gwałtem obdzierają dzieci ze skóry też jego kultura będzie równa innym.
Oczywiscie ze bedzie. Przeciez inny nie znaczy gorszy, niewlasciwy czy zly! Inny znaczy przede wszystkim rowny! laugh1.gif
Zwroc moze w koncu laskawie uwage na czestotliwosc owych "zdarzeń", tlucze ci sie do glowy a ty udajesz dalej ze nie wiesz o co chodzi.
Skoro kultury sa rowne, to pewnie warunki do zycia tez sa rowne, osiagniecia cywilizacyjne, techniczne, artystyczne itd. rowne. Wszystko rowne. Skad sie zatem biora jednostronne migracje ludzi?
Z kultury rownej arabskiej, meksykanskiej, afrykanskiej do takiej samej amerykanskiej czy europejskiej? Pewnie z ciekawosci.
Tylko gdzie miejsce na ciekawosc skoro wszystko jest "rowne" laugh1.gif
Użytkownik mortyr edytował ten post 10.01.2008 - 18:10
Napisano 10.01.2008 - 18:27
Napisano 10.01.2008 - 21:07
Tłucze mi się do głowy z mediów. A media szukają sensacji, żeby się lepiej sprzedać.
Napisano 11.01.2008 - 01:59
Uuuuuu biggrin3.gif no to nas ma smile2.gif Zrozumiałem swój błąd i jako poszanowanie kultury islamskiej zorganizuję kamienowanie cudzołożnic i wieszanie homoseksualistów ale zrobi sie pusto w Polsce biggrin3.gif Chcę szariatu w Polsce!!! Aha ateiści też się strzeżcie bo muzułmanie nie tolerują tych co nie wierzą w Boga.
Pomijam juz fakt, ze wikipedia jest stuprocentowo subiektywna,
Wlasnie skonczylem ogladac CNN, na ktorym pokazano sto egzekucji islamskich
przelaczylem na BBC a tam caly reportaz o zamoachowcach z Madrytu
a w "M jak Milosc" pokazali probe zamachu terrorystycznego w warszawskim metrze oraz probe gwaltu araba na Annie Musze.
Zaraz na tvp2 bedzie Panorama, pewnie cala bedzie ociekac krwia.
I to wszystko tylko w przeciagu 2 godzin leci w tv!
Czy ty gosciu naprawde udajesz czy chcesz z innych zrobic debili?
Gdzie w tv masz jakies obszerne relacje z przestepczego arabskiego swiata? Chyba zyjesz w innym swiecie, wlasnie o tym sie w telewizji W OGOLE NIE MOWI.
bo po co pokazywac ze sa 100 lat do tylu
Dobrze ze jest internet i ksiazki bo przecietny czlowiek by sie nigdy nie dowiedzial o wielu zbrodniach islamistow.
Zanim w swoim stylu odbijesz pilke i zasypiesz slowotokiem (prawdopodobnie z wikipedii laugh1.gif ) zastanow sie ile w tv mowi sie o zbrodniach hitlerowskich, ile jest o tym filmow i reportazy.
Natomiast kultura islamska przez terror, zabojstwa oraz przez skretyniala polityczna poprawnosc, ktorej glupote wykorzystuja perfekcyjnie wrecz zabrania mowienia o tych zbrodniach, ktore maja miejsce w swiecie arabskim.
Użytkownik mortyr edytował ten post 11.01.2008 - 02:17
Napisano 11.01.2008 - 09:30
Z 5 % złych muzułmanów, robi się 99,9 % złych muzułmanów. To jest dobre dla ciemniaków
Napisano 11.01.2008 - 13:21
"Wietnam to najubozszy kraj swiata" laugh1.gif To chyba za wielkiego pojecia o Wietnamie nie masz, no ale na wszechwiedzacego pozujesz. Kup sobie Forum sprzed tygodnia i poczytaj o tym ubogim Wietnamie laugh1.gif
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Kompletnie nie zrozumiales fragmentu o islanmskich zbrodniach w tv. Tlumaczyl nie bede laugh1.gif
Uwazasz sie za zajebistego goscia bo slyszales o klimatach na Sri Lance,
Napisano 11.01.2008 - 13:52
"Wietnam to najubozszy kraj swiata" laugh1.gif To chyba za wielkiego pojecia o Wietnamie nie masz,
Uch nareszcie! Juz jest osiagniecie bo widzisz 5% zlych muzulmanow!
Teraz ich zestaw z 0,01% zlych katolikow oraz z tym co robia jedni i drudzy. Jedni zabijaja, drudzy wymachuja beretem z antenka. No ale przeciez "sa rowni" wiec nie mozna mowic, ze zbrodnie popelnianie przez innych sa gorsze niz przez tych drugich laugh1.gif
ktory cos wie i z luboscia nauczyciela przekleja oczywiste rzeczy bo "inni sa glupi a ja wiem i musze im powiedziec" laugh1.gif
Użytkownik mortyr edytował ten post 11.01.2008 - 13:49
Napisano 11.01.2008 - 16:45
Napisano 11.01.2008 - 17:19
Użytkownik Dr Jan Pająk vel Spider edytował ten post 11.01.2008 - 18:24
Napisano 11.01.2008 - 19:00
Coś tu nie gra z polską/angielską wersją smile2.gif
W takim razie w nazistowskich Niemcach było tylko 5% złych ale na frontach walczyło 10 mln i praktycznie każdy bez mrugnięcia okiem zastrzeliłby Żyda.
Nazizm: walka o przestrzeń życiową
Islam: walka o rozprzestenienie się religii
Ufffffffff nareszcie jakaś różnica
Przyśpiewka Arabów z II WŚ:
“Nigdy więcej monsieurów,
Nigdy więcej misterów,
Allah na wysokości,
A na ziemi Hitler”
Z tego wynika, że złe postępowanie człowieka, który wszędzie jest taki sam wychodzi z ideologii i nacisku społecznego. Na nazistów naciskał Hitler, a na muzułmanów Mahomet i Allah.
Nazizm: Niemcy rasa panów, a reszta niewolnicy
Islam: "Islam will dominate", a niewierni muszą płacić ogromny podatek od bycia niewiernym
Użytkownik mortyr edytował ten post 11.01.2008 - 19:20
Napisano 14.01.2008 - 04:00
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych