Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przepowiednie na 2008 rok

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
103 odpowiedzi w tym temacie

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

http://www.skijumpin...ender-nie-zyje/

DZIĘKUJĘ NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ - miał być skoczek...jest skoczek :/ Ktoś jeszcze wątpi w Jackowskiego?

[*] świeczka dla chłopaka :/
  • 0

Druid.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jakieś inne przepowiednie tego Jackowskiego sprawdziły się w przeszłości?
  • 0

Kryczmen.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie ciekawi jedno.
Kto wierzy w takie brednie ;p
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dar Jackowskiego jest zdecydowanie poza dyskusją, nie pytaj więc kto wierzy bo nie ma tu nic do wierzenia-jego zdolnosci są faktem. Spojrz chociazby ile zaginionych osob odnalazł..

Pozdrawiam
  • 0

Druid.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W odnajdywaniu zaginionych osób faktycznie jest dobry i ma do tego dar ale przepowiadanie przyszłości to chyba troche inna sprawa. Interesuje mnie czy on już przepowiedział trafnie kiedyś przyszłość. Chodzi mi o takie przepowiednie jak te na 2008 rok.
  • 0

Halloween.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aż się przestraszyłem, zawsze wiedziałem, że pan Jackowski ma duże umiejętności, powoli wszystko się sprawdza :o
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Owszem udało mu się, wg mojej wiedzy m. in. chocby rozpad koalicji, "upadek" leppera, sexaferę, katastrofę kolejową, ktora miała miejsce ostatnio, gdzie wykoleił się pociąg... trochę mu się to jednak udaje.

Pozdrawiam
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

DZIĘKUJĘ NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ - miał być skoczek...jest skoczek :/ Ktoś jeszcze wątpi w Jackowskiego?

- Dramat. Widzę skok narciarski i to chyba będzie Polak. Bardzo tragiczny dla Polaka skok.

Polak-Holender dwa bratanki. :)
  • 0

Halloween.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiedział chyba, więc pewności nie miał.A nawet jak by co, to i tak miał sporo racji...
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Naprawdę wierzycie kolesiowi???Niesamowite :o
Tak samo było z Nostradamusem,pisał on brednie i było ich tak dużo,że niektóre się sprawdzały.Tak samo było z 9/11 WTC,ktoś znalazł przepowiednie o gniewającym się bogu nieba i od razu było,że to Bin Laden itp...żenada

A ja wam przepowiem,że w sportach motorowych dojdzie do poważnego wypadku,w którym zginie znany zawodnik,umrze też znana postać z polskiej sceny artystycznej-wierzcie mi na pewno się te dwie przepowiednie sprawdzą,dodam edita jak tylko się dowiem o czymkolwiek-to wskaże "skuteczność" jasnowidzenia.

A co do odnajdywania osób zaginionych to jasnowidz,jako świetny psycholog,jest w stanie określić profil psychologiczny porywacza lub osoby porwanej,co często jest potwierdzeniem domysłów policyjnych organów ścigania.
  • 0

#26 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

Ciężko mi zająć stanowisko w sprawie tych przepowiedni, ale wystarczy odrobina logiki, żeby samemu skonstatować, iż wstrząs w kredytach hipotecznych jest do przewidzenia.
Polacy zwariowali i na fali dobrej prosperity gospodarczej i optymistycznych prognoz zaciągają jak wariaci kredyty na wszystko jak leci. (szczególnie hipoteczne)
Wystarczy, że zadziała efekt domina, i banki - jeden za drugim - zaczną podnosić oprocentowanie, to tragedia gotowa.
Przynajmnie połowa kredytobiorców stanie się momentalnie niewypłacalna.
Co do Tuska i jego rządu, to już przed wyborami i Jackowskim głosiłem, że długo nie pociągną - daje im rok, bo widzę iż jest gorzej niż poprzednio myślałem (vide: zero przygotowania do reformy służby zdrowia)

Użytkownik osiris edytował ten post 13.01.2008 - 18:04

• 0

Halloween.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

żenada

Żenada, że sprawdziła się przepowiednia? :o
  • 0

apo5.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jackowski ma talent - nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Zarówno wychodzi mu odnajdywanie ludzi jak i przepowiadanie co nas czek a w danym roku. Na 2007 sprawdziło się 80% tego co mówił. To bardzo dużo.
A do tych co tak ględzą "ja też tak potrafiłbym przewidzieć" pytanie - to dlaczego tego nie zrobiliscie [; Trzeba było spróbować heheee. Co do skoczka to Jackowski nie powiedział na 100% ze to Polak będzie, ale powiedział że będzie to tragiczny skok - długo nie musielismy czekać...początek roku i tragedia w obersdorfie, a że to nie Polak - to jest własnie te 80% Jackowskiego. Szacun
  • 0

rybak.
  • Tematów: 19
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to byly przepowiednie Jackowskiego na 2007 rok:

Dołączona grafika
  • 0

Druid.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po przeczytaniu tego co wstawił rybak przekonało mnie to do Jackowskiego.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych