Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przepowiednie na 2008 rok

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
103 odpowiedzi w tym temacie

Heweliusz.
  • Tematów: 14
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

dziwne, ze nikt tu nie wspomnial o tym polaku, co zgwalcil jakas kobiete w anglii i dostal dozywocie, troche bylo szumu wokol tej sprawy i dalej bedzie.

Miała być grupa ludzi. Nie dostrzegłem desperatów.
  • 0

synti.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://skijumping.pl/wiadomosci/8725/Tragiczny-koniec-zabawy-w-amatorskie-skoki-narciarskie/"]http://skijumping.pl/wiadomosci/8725/Tragi...ki-narciarskie/[/url]
  • 0

DaMiAn85osg.
  • Tematów: 13
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To ja juz nie mam pytan.A teraz posmiejmy sie z sceptykow Jackowskiego.
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale już jakiś czas temu umarł skoczek, tyle, że nie tej narodowości, co przewidywał Jackowski. Teraz chyba już trafił w 100%, tak?
  • 0

Heavy_metal_Jezus_012.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

E tam gadanie w banie. Cały czas ktos umiera. Przepowiednie sa zbyt ogólne. Już prędzej uwierze w to że USa chce na Iran nalot zrobić.
  • 0

Leczysław Kerdgeniusz.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmmm. Widzę, że ja też jestem jasnowidzem. Widzę prawie to samo co pan Krzysztof. Ciekawe :)
PS. Jest luty, a kurczaków ja nie było, tak nie ma. Czekam i mam nadzieję (heh...), że tak pozostanie.
  • 0

Company.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To ja też poprorokuje na 2008

W listopadzie zime zaskoczy polskich drogowców :mrgreen:
Paris Hilton wszczepi sobie błonę i ogłosi, że jest dziewicą.
W drugiej rundzie Euro 2008 polscy piłkarze spotkają się na Okęciu z kibicami :mrgreen:
A to dlatego, że PZPN swoim starym sposobem ukradnie bilety należące do kibiców i ci bedą musieli zadowolić się relacjami w TV (to akurat już sie zdążyło spełnić)
Unia Europejska wyda dekret nakazujący strzelanie do Serbów broniących serbskiej części państwa - Kosowa.
Wyda też dekret nakazujący wszystkim nowym członkom UE płacenie daniny na rozwój nowego państwa albańskich mafiosów.
Obserwatorzy z PZPNu będą przerywali mecze, dopóki na tryubnach ludzie nie przestana dekorować sie w barwy klubowe.
Parlamentarzyści Platformy Obywatelskiej zdecydują o możliwości odłączenia się Śląska od Polski, jeżeli każdy Ślązak wpłaci na konto PO po jednym Euro.

Reszta niebawem;)
  • 0

LaM.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To ja też poprorokuje na 2008

W listopadzie zime zaskoczy polskich drogowców :mrgreen:
Paris Hilton wszczepi sobie błonę i ogłosi, że jest dziewicą.
W drugiej rundzie Euro 2008 polscy piłkarze spotkają się na Okęciu z kibicami :mrgreen:
A to dlatego, że PZPN swoim starym sposobem ukradnie bilety należące do kibiców i ci bedą musieli zadowolić się relacjami w TV (to akurat już sie zdążyło spełnić)
Unia Europejska wyda dekret nakazujący strzelanie do Serbów broniących serbskiej części państwa - Kosowa.
Wyda też dekret nakazujący wszystkim nowym członkom UE płacenie daniny na rozwój nowego państwa albańskich mafiosów.
Obserwatorzy z PZPNu będą przerywali mecze, dopóki na tryubnach ludzie nie przestana dekorować sie w barwy klubowe.
Parlamentarzyści Platformy Obywatelskiej zdecydują o możliwości odłączenia się Śląska od Polski, jeżeli każdy Ślązak wpłaci na konto PO po jednym Euro.

Reszta niebawem;)

Co do Kosowa to ja bym bardziej obstawial

"Ruskie rusza z pomoca swoim bracia. Chiny wykorzystujac sytuacje rozbija oboz we wsch czesci rosjii."
  • 0

tabasko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak jak zauważyliście przepowiednie są zbyt ogólne.Druga sprawa.Chociaż jakaś tam wiedza na temat gospodarki ,ekonomii ,polityki wystarczy aby wysnuć podobne prognozy na przyszłość.Z całym szacunkiem dla p. Jackowskiego ,ale na mnie podanie po części czystych faktów nie robi wrażenia.Ale co tam.Pożyjemy ,zobaczymy ile z tych przepowiedni okaże się prawdą.Mamy już za sobą luty ,a o drobiu nic nie słychać.
  • 0

Broken.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prosze panstwa, mamy wiosne. Byly nawet jakies nawroty zimna, przynajmniej jeden.
  • 0

Darken.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Tak jak juz ktos napisał te przepowiednie sa zbyt ogolne i pewnie zadna sie nie sprawdzi, takie moje zdanie :P
  • 0

#72 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

W tych "przepowiedniach" chodzi tylko o sianie strachu i zamętu.
Na przyszłość ma wpływ 6 miliardów decyzji w każdej chwili, więc mówienie o tym co dokładnie się zdarzy w przyszłości to mżonki.
  • 0

JuliuszCezar.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolejny dowód na wielkość Jackowskiego:
Fundacja nautilus
  • 0

FarmazonyTuGadacie.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

- A z rzeczy przyjemnych? Kiedy spadnie śnieg?
- Wiosna przyjdzie szybko. Zima będzie ciepła, deszczowa, ale pojawią się dwa okresy mrozów, za to bardzo krótkie. Śniegu bardzo mało, ale za to dużo deszczu. Przyszły rok kojarzy mi się z wilgocią - nie oznacza to, że cały dzień będzie padał deszcz, ale czuję wilgoć. Dobry rok dla rolników i roślin, które lubią wodę.

Jak narazie to się sprawdza oO
Co do skoków... to co powiedzieli to była przenośnia =/ Prawdziwy dramat tego to trenerzy: Łukasz Kruczek i Robert Mateja...
Stało się
  • 0

gosc_.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pierdoły ;d już jest po lutym a ptasiej grypy brak.Najgorzej gdyby jacyś polacy na wyspach coś odwalili
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych