Biedny jesteś... będą Cię męczyć i męczyć
Przecież na pierwszy rzut oka nasuwa się jedno wyjaśnienie... Morze,statki.. pierwsza myśl zdrowo myślącej osoby wskazuje na mewę, dalsza obserwacja tylko to potwierdza. Ten napis pod zdjęciem 'TO JEST UFO!" hah. pusty śmiech ogarnia...
Co do ostatniego "mewo-obalacza"... No rzeczywiście ładne zdjęcie mewy:) ludzie nie wiedzą jak wygląda mewa:) ... nie wiem czy to Twoje zdjęcie, by się pochwalić czy jak, ale doprawdy zabawne to trochę. Mewy latają powoli? A widziałeś kiedyś mewę, gdy chociażby z wiatrem leci?
Tu można zobaczyć:
http://www.youtube.c...feature=relatedOczywiście chodzi o te, które lecą z prawej strony na lewą. Powoli lecą?
Ktoś jeszcze coś pisał o braku pazurów... Oh.. A gdzie te pazury maja być? Ptaki często ładnie składają się do lotu. Wystarczy zobaczyć na zdjecia, które cinex juz wstawił. Gdzie tam są pazury?
No tak ale pewnie te zdjęcia to fotomontaż i FAKE!! ktoś nóżki powycinał, żeby pasowało bardziej do UFO!
A skoro miałby to być spodek... Chyba z jakąś koślawicą zaawansowaną o_O
Litości... ja nie jestem sceptykiem, ale trzeba trzeźwo patrzeć na świat. Wierzę, że ufo gdzieś sobie lata, ale kurcze no, nie można wszedzie się tego dopatrywać.
Tym bardziej jak juz ktoś ładnie pokazał wszystko i wytłumaczył. (cinex leci plusik za te starania)
Pozdrawiam
*** EDIT ***
HAH.. teraz jeszcze tak patrze na to wszystko i mnie taka myśl dopada, jakie to paradoksy na tym forum ludzie stwarzają

Jak jest zdjęcie jakiekolwiek, gdzie czasem naprawde trudno wyjaśnić czy to aby na pewno nie UFO/duch/chupacabra itd ludzie wchodzą i krzyczą ze TO FAKE!!!!!!!!!! photoshop! Złudzenie! Kukła! bla bla bla! Oczywiście w 90% przypadków bez jakiejkolwiek argumentacji

A gdy nagle pojawia się zdjęcie, na widok którego chce się śmiac to nagle większość dopatruje się tam prawdziwego UFO:D
heh, pozdrawiam