1. TELEPATIA - Jeśli masz zwierzaka to możesz telepatycznie wysyłać mu komendy. Jeśli zwierzak umi je normalnie wykonywać, a ty będziesz mieć odpowiednią "łapówkę w ręcę" i wyślesz mu komendę to powinien posłuchać. Dobry trening.
Faktycznie to działa, i jest chyba najłatwiejsze z tych trzech treningów. Jeśli pies na przykład leżał, lub był czymś podekscytowany to nie udawało się, nie słuchał poleceń wysłanych telepatycznie, ale jeśli np. siedział z nudów (jego umysł nie był niczym zajęty) to gdy go wołałem telepatycznie zawsze prawie przychodził, wiele poleceń wykonywał. Zdecydowaną większość może nawet 85% poleceń, ale warunek był taki że nie mógł być niczym zajęty.
Co prawda, to prawda =] naprawde telepatia az tak trudna nie jest bo ludzie umieja myslec o jakiejs osobie i mysla co chca zeby zrobili
Ja to probowalem z chomikiem

Spal sobie w domku(ja lezalem sobie na lozku) i chcialem zeby wyszedl, skupialem sie a on wyszedl. Telepatia wcale nie jest taka trudna, trzeba rozszerzyć jej mozliwosci
Hmmm.. co to za szopka ze sie tak spytam? Weź autorze tego tematu mow normalnym jezykiem, a nie tym żargonem sie poslugujesz..
Moze panie ekspercie wspomnisz cos o wizualizacji, cialu eterycznym, autosugestii i medytacji.. Bo takim trenigiem to niezbyt wiele sie nauczysz..
Ale mnie tu dawno nie bylo xP
Co do jablka to sie zgadzam, ale ten kto czyta ten artykul to raczej czytaj jakis tutorial o tym nie? to sa podpowiedzi do treningow, psi ballem np. co bedziesz robil? Walnij w monitor niech napisze sam post ;<
Jestes ograniczony tylko wyobraznia, mysl tak, jak kiedy byles maly
Użytkownik Kropek edytował ten post 09.02.2008 - 21:25