Napisano 06.02.2008 - 20:18
Napisano 06.02.2008 - 20:26
Użytkownik zak edytował ten post 06.02.2008 - 20:26
Napisano 06.02.2008 - 21:17
a kogo oni niby obrazili ? przecież wiadomo jaką muzykę grają i o czym, więc nie powinno tam być katolików, to tak jakbym przy koledze o moich poglądach podarł biblie i był skarżony o obrazę uczuć religijnych, to jest jakaś parodia, przeżywacie głupią książkę, i tak nie przestrzegacie tego co w niej jest, 99% z was nigdy jej nawet nie przeczytało... może za wyrzucenie bilety autobusowego tez powinni wnosić sprawy o taką obrazę bo a nuż dla kogoś bilet jest przedmiotem kultu ? zastanówcie się ?
Napisano 06.02.2008 - 21:31
Moze dla takich degeneratow jak ty, ktorzy nie maja zadnych wartosci i intereuje ich tylko wlasne ja, ksiazki czy autorytety nic nie znacza
Napisano 06.02.2008 - 22:00
dosc udanaDoskonale wiesz ze chodzi o glupia prowokacje.
Napisano 06.02.2008 - 22:04
No i racja, niepotrzebnie roztrząsana sprawa, mimo iż Jego zachowanie trudno opisać jako poprawne, to takie rozgrzebywanie sprawy nic dobrego nie przyniesie. Każdy ma swoje zdanie i może na tym poprzestańmy.jest to element jego show na scenie, dodatkowo to co mowil wczesniej jest tez pewnie jego zdaniem na temat chrzescijanstwa.
Napisano 06.02.2008 - 22:10
DojrzałeK**** Mać zrozumcie w końcu, że to była jego własna kopia(a ang. His own copy) i miał z nią prawo zrobić co tylko chciał...nasrać, zwymiotować na nią, zdeptać, wytrzeć nią spoconą pachę, co tylko chciał.
Napisano 06.02.2008 - 22:34
DojrzałeK**** Mać zrozumcie w końcu, że to była jego własna kopia(a ang. His own copy) i miał z nią prawo zrobić co tylko chciał...nasrać, zwymiotować na nią, zdeptać, wytrzeć nią spoconą pachę, co tylko chciał.
no tylko jak wam powiedzieć, że on mial prawo to zrobić chocby nie wiem jak was to bolało i raniło....
Puszcze ten zalosny tekst mimo uszu. Wiesz lepiej w co wierze i jakie mam autorytety i na tym moze poprzestanmy.No za to ty masz autorytety... niech zgadnę niewidzalny facet(a może kobieta? a może gigantyczna dżdżownica), który siedzi sobie gdzieś pomiedzy chmurkami i karze nas wojnami, katastrofami...
Napisano 06.02.2008 - 22:56
nie osmielilby sie tak zrobic z inna swieta ksiega (Koran, Tora)
Użytkownik Darek08 edytował ten post 06.02.2008 - 23:01
Napisano 06.02.2008 - 23:08
A czy ja człowieku ciebie cytowałem ?A jak tobie prztlumaczyc ze wyzej napisalem ze "mi to wisi" co jakis frustrat robi?
No, ciekawe gdzie ja tam się naśmiewam. Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.Przy czym nasmiewasz sie i nie potrafisz zrozumiec kogos kto wierzylby chocby i w ta dzdzownice, co ci do tego? No wlasnie. NIC. Sam wyzej o tym pisales.
Na czyms trzeba wyladowac swoja agresje. Chrzescijanstwo jest na topie to sie pali Biblie. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie, cudowne show
Antychrzescijanim i ateizm to "religia" najbardziej agresywna na swiecie. A zaslania sie idea "tolerancji i wolnosci slowa". Taaa....
Napisano 06.02.2008 - 23:28
Mylisz się, nie masz takiego prawa. Naśmiewając się z czyjejś religii poniżasz daną osobę. Na co nie pozwala Ci Konstytucja RP Rozdział II Art. 40.Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.
Napisano 06.02.2008 - 23:32
Napisano 06.02.2008 - 23:36
Nie ja pisałem konstytucje, ale to chyba oczywiste, że każdy ma prawo do godnego traktowania. A co do pozywania, to czemu nie? Czy za obrazę nie można pozwać kogoś do sądu.tak? to znaczy, ze moge pozwac polowe znajomych ze szkoly, nauczycieli i innych ludzi do sadu zeby obudzili sie w celi z jakims nieogolonym facetem w pupie?
ta..
Napisano 06.02.2008 - 23:47
Mylisz się, nie masz takiego prawa. Naśmiewając się z czyjejś religii poniżasz daną osobę. Na co nie pozwala Ci Konstytucja RP Rozdział II Art. 40.Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.
"Nikt nie może być poddany [...] poniżającemu traktowaniu [...]."
Napisano 06.02.2008 - 23:48
Dla ścisłości nie moją religięNie poniżam Ciebie, tylko wyśmiewam twoją religię, to duża różnica. Może już koniec tego jutro mam exam
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych