Skocz do zawartości

Rockman-satanista podarł Biblię, publiczność ją spaliła

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
364 odpowiedzi w tym temacie

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a kogo oni niby obrazili ? przecież wiadomo jaką muzykę grają i o czym, więc nie powinno tam być katolików, to tak jakbym przy koledze o moich poglądach podarł biblie i był skarżony o obrazę uczuć religijnych, to jest jakaś parodia, przeżywacie głupią książkę, i tak nie przestrzegacie tego co w niej jest, 99% z was nigdy jej nawet nie przeczytało... może za wyrzucenie bilety autobusowego tez powinni wnosić sprawy o taką obrazę bo a nuż dla kogoś bilet jest przedmiotem kultu ? zastanówcie się ? :D

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

golibroda - dla mnie spalenie ksiazki rozni sie nieco od wkladania miniaturki samochodu w skali 1:87 (?) do odbytu.
a ten program o ktorym mowisz wlasciwie mnie nie kreci.
nie trafiles ^^
palenie biblii albo palenie opon, who cares, wazne zeby bylo duzo dymu :>

Użytkownik zak edytował ten post 06.02.2008 - 20:26

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a kogo oni niby obrazili ? przecież wiadomo jaką muzykę grają i o czym, więc nie powinno tam być katolików, to tak jakbym przy koledze o moich poglądach podarł biblie i był skarżony o obrazę uczuć religijnych, to jest jakaś parodia, przeżywacie głupią książkę, i tak nie przestrzegacie tego co w niej jest, 99% z was nigdy jej nawet nie przeczytało... może za wyrzucenie bilety autobusowego tez powinni wnosić sprawy o taką obrazę bo a nuż dla kogoś bilet jest przedmiotem kultu ? zastanówcie się ? :D

Masz zaskakujaca umiejetnosc rozbawiania mnie :)
Pisalem cokolwiek o jakims obrazaniu chrzescijan?
I co to? Metalu nie wolno sluchac bedac katolikiem? Czego jeszcze nie wolno? Jesc lodow i pewnie pic piwa? :lol

Co do samej sprawy. Moze dla takich degeneratow jak ty, ktorzy nie maja zadnych wartosci i intereuje ich tylko wlasne ja, ksiazki czy autorytety nic nie znacza. Sa jednak ludzie na tym swiecie, ktorzy czerpia skads wzorce. I nalezy to uszanowac i nie niszczyc tego tylko dlatego, ze ma sie inne poglady.

zak jesli chodzi tylko o dym to trzeba bylo kupic swiece dymna. Doskonale wiesz ze chodzi o glupia prowokacje.

Ozzy667.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Będąc katolikiem raczej nie wskazane jest słuchać tekstów typu:

"Dzieci Svantevitha nienawidza Chrystusa !!!
Dzieci Svantevitha nienawidza boga-krzyza !!!"

Moze dla takich degeneratow jak ty, ktorzy nie maja zadnych wartosci i intereuje ich tylko wlasne ja, ksiazki czy autorytety nic nie znacza

No za to ty masz autorytety... niech zgadnę niewidzalny facet(a może kobieta? a może gigantyczna dżdżownica), który siedzi sobie gdzieś pomiedzy chmurkami i karze nas wojnami, katastrofami...

K**** Mać zrozumcie w końcu, że to była jego własna kopia(a ang. His own copy) i miał z nią prawo zrobić co tylko chciał...nasrać, zwymiotować na nią, zdeptać, wytrzeć nią spoconą pachę, co tylko chciał.

zak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Doskonale wiesz ze chodzi o glupia prowokacje.

dosc udana ;)
jest to element jego show na scenie, dodatkowo to co mowil wczesniej jest tez pewnie jego zdaniem na temat chrzescijanstwa.

Matt'.
  • Artykułów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

jest to element jego show na scenie, dodatkowo to co mowil wczesniej jest tez pewnie jego zdaniem na temat chrzescijanstwa.

No i racja, niepotrzebnie roztrząsana sprawa, mimo iż Jego zachowanie trudno opisać jako poprawne, to takie rozgrzebywanie sprawy nic dobrego nie przyniesie. Każdy ma swoje zdanie i może na tym poprzestańmy.

Ozzy667.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

K**** Mać zrozumcie w końcu, że to była jego własna kopia(a ang. His own copy) i miał z nią prawo zrobić co tylko chciał...nasrać, zwymiotować na nią, zdeptać, wytrzeć nią spoconą pachę, co tylko chciał.

Dojrzałe :|

no tylko jak wam powiedzieć, że on mial prawo to zrobić chocby nie wiem jak was to bolało i raniło....

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dojrzałe :|

no tylko jak wam powiedzieć, że on mial prawo to zrobić chocby nie wiem jak was to bolało i raniło....

A jak tobie prztlumaczyc ze wyzej napisalem ze "mi to wisi" co jakis frustrat robi?
Problem w tym, ze:
a) nie osmielilby sie tak zrobic z inna swieta ksiega (Koran, Tora)
b) gdyby jednak to zrobil to zostalby prawdopodobnie skazany za szerzenie nienawisci czy cos w tym stylu
c) robi show na nienawisci, to tak jakby Polska zdobyla mistrzostwo Europy a kibice zamiast hymn spiewali "jebac niemcow, skurwysynow pierdolonych". To ma byc manifestacja radosci, show? Oparty na nienawisci? Dziekuje za takie show
d) wynika z c), ci goscie moga byc dla kogos idolami i swoim zachowaniem nawoluja do nienawisci i agresji wobec chrzescijan.

No za to ty masz autorytety... niech zgadnę niewidzalny facet(a może kobieta? a może gigantyczna dżdżownica), który siedzi sobie gdzieś pomiedzy chmurkami i karze nas wojnami, katastrofami...

Puszcze ten zalosny tekst mimo uszu. Wiesz lepiej w co wierze i jakie mam autorytety i na tym moze poprzestanmy. :lol
Przy czym nasmiewasz sie i nie potrafisz zrozumiec kogos kto wierzylby chocby i w ta dzdzownice, co ci do tego? No wlasnie. NIC. Sam wyzej o tym pisales.

Na czyms trzeba wyladowac swoja agresje. Chrzescijanstwo jest na topie to sie pali Biblie. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie, cudowne show :lol

Antychrzescijanim i ateizm to "religia" najbardziej agresywna na swiecie. A zaslania sie idea "tolerancji i wolnosci slowa". Taaa.... :lol

Darek08.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie osmielilby sie tak zrobic z inna swieta ksiega (Koran, Tora)

O tym nie masz zielonego pojęcia.

Ateizm nie jest agresywną religią, bo ateiści mają religie w przysłowiowej du*ie. Religie są dla nich obojętne.

Użytkownik Darek08 edytował ten post 06.02.2008 - 23:01

Ozzy667.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jak tobie prztlumaczyc ze wyzej napisalem ze "mi to wisi" co jakis frustrat robi?

A czy ja człowieku ciebie cytowałem ?

Przy czym nasmiewasz sie i nie potrafisz zrozumiec kogos kto wierzylby chocby i w ta dzdzownice, co ci do tego? No wlasnie. NIC. Sam wyzej o tym pisales.

No, ciekawe gdzie ja tam się naśmiewam. Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.

Na czyms trzeba wyladowac swoja agresje. Chrzescijanstwo jest na topie to sie pali Biblie. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie, cudowne show :lol

Antychrzescijanim i ateizm to "religia" najbardziej agresywna na swiecie. A zaslania sie idea "tolerancji i wolnosci slowa". Taaa.... :lol

czytałeś wątek od początku ? Nie rozumiesz, że to jest rodzaj buntu środowiskowego przeciw religii, w której się ci ludzie wychowali ? To co moze lepiej zeby poszedl i zabil matke, bo go tak wychowała a jemu sie to nie podoba...

Matt'.
Reputacja

Napisano

Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.

Mylisz się, nie masz takiego prawa. Naśmiewając się z czyjejś religii poniżasz daną osobę. Na co nie pozwala Ci Konstytucja RP Rozdział II Art. 40.

"Nikt nie może być poddany [...] poniżającemu traktowaniu [...]."

zak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tak? to znaczy, ze moge pozwac polowe znajomych ze szkoly, nauczycieli i innych ludzi do sadu zeby obudzili sie w celi z jakims nieogolonym facetem w pupie?

ta..

Matt'.
Reputacja

Napisano

tak? to znaczy, ze moge pozwac polowe znajomych ze szkoly, nauczycieli i innych ludzi do sadu zeby obudzili sie w celi z jakims nieogolonym facetem w pupie?

ta..

Nie ja pisałem konstytucje, ale to chyba oczywiste, że każdy ma prawo do godnego traktowania. A co do pozywania, to czemu nie? Czy za obrazę nie można pozwać kogoś do sądu.

Ozzy667.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poza tym, mi nic do tego ale mam prawo nawet do naśmiewania się z czyjejś religii.

Mylisz się, nie masz takiego prawa. Naśmiewając się z czyjejś religii poniżasz daną osobę. Na co nie pozwala Ci Konstytucja RP Rozdział II Art. 40.

"Nikt nie może być poddany [...] poniżającemu traktowaniu [...]."

Nie poniżam Ciebie, tylko wyśmiewam twoją religię, to duża różnica. Może już koniec tego :| jutro mam exam :P

Matt'.
Reputacja

Napisano

Nie poniżam Ciebie, tylko wyśmiewam twoją religię, to duża różnica. Może już koniec tego :| jutro mam exam :P

Dla ścisłości nie moją religię :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych