Wow, co za bohater ! Niech się cieszy, że nie podarł Koranu, już widzę co by się działo... Rozumiem, że chciał pokazać jaki to nie jest yntelygentny, że dla niego to stek bzdur. Tylko, czy trzeba to robić obrażając tylu ludzi ? Jedyne co pokazał to własną głupotę i brak poszanowania dla innych od siebie. Mieć tyle lat i manifestować swój bunt w ten sposób ? Brawo ! A może chęć rozgłosu i promocji ? Tak czy siak potępiam faceta mimo że nie jestem wzorowym katolikiem.
dokładnie, zgadzam się w 100% , Koranu ruszyć by się nie ośmielił, a co dopiero powiedzieć że to trzeba się rozliczyć z "mitem który pokutuje już od 2 tys pieprzonych lat z mitem którego głównym bohaterem jest człowiek powieszony między dwoma zbrodniarzami , mitem którego przedstawicielem jest największa, najbardziej zbrodnicza sekta, jaka istniała na ziemi (...) ja mówię - to jest księga kłamstw . piepr.yć to g.wno, piepr.yć tą hipokryzję"
brak słów. naprawdę, nie widzę powodu dla którego musi robić taką szopkę. Nie wierzy - OK ! Wszystko ok, do niczego nie zmuszam, ale np. to, że nie podoba mi się miłość gejowska czy lesbijska nie znaczy, że wychodzę na ulicę i krzyczę, że to wielkie g.wno .