Skocz do zawartości

Rockman-satanista podarł Biblię, publiczność ją spaliła

• Please log in to reply
364 replies to this topic

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Powszechnie wiadomo, że ostatecznym argumentem w rozmowie jest glan na mordę, a jak się nie da, to bluzki o obrażanie i znaczy to ni mniej, ni więcej, tylko: przegadałeś mnie i zgasiłeś, nie wiem co powiedzieć, wygrałeś, ale chcę mieć ostatnie słowo.

Ale nie o tym jest temat.

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dalej nie pojmuję sensu kontynuowania tego tematu,wyżalanie się między sobą jaki to Islam zły itp.
Walka o demokrację na forum czy próba pokazania światu jaki to ja jestem dobry i jak potrafię naprawić
wszelkie zło na świecie.Zrób sobie jeden z drugim transparent w języku perskim z postulatami co masz przeciwko
muzułmanom i jedź do Iranu(tam Wasze poglądy na 100% spotkają się z zainteresowaniem) A jeśli chcesz powalczyć o dobro wejdź do baru pod latającym kuflem i powiedź bywalcom że są alkoholikami a przepite pieniądze powinni dać swoim dzieciom :mrgreen:
Nie cierpię wytykania błędów innym jeśli się nie posprząta własnego podwórka :(

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z metalami się nie dogadasz :P Proszę o zamknięcie tego tematu.

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja

Napisano

lol ja katoliczką nie jestem ale sorrry, szanuje katolików i ich religię i biblii bym nie spaliła, nie wżóciła do kałuży ani nic innego. tak samo z koranem, po co to w ogóle robić? to jakiś przejaw najbardziej prymitywnych instynktów moim zdaniem-robić coś tyliko po to żeby obrazić innych...

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Z metalami się nie dogadasz :P

No nie wiem jak Ty, ale ja jeszcze nie próbowałem rozmawiać z żelazem czy magnezem. Chociaż pewnie masz rację, nie idzie się z nimi dogadać.

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ta, dowciapne :P Ale na prawdę ten temat nie ma sensu, bo jak napiszę, że ten gościu ma coś nie tak beretem, skoro tak zrobił, to mnie co niektórzy zjadą...

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

CYTAT(shar0nie @ 10.02.2008, 14:30) *
Wytłumacz mi, "wśród innych homofobów też byś się nie ograniczała" - co miałeś na myśli? wink2.gif
"to, że nie podoba mi się miłość gejowska czy lesbijska nie znaczy, że wychodzę na ulicę i krzyczę, że to wielkie g.wno ." To Twoje słowa i po nich wniosłem, że homoseksualiści Ci przeszkadzają.

przeszkadzają, ale jeżeli ujawniają swoją seksualność w domu, nie.
i nie zamierzam na nich isć z kamieniami, albo spalać na stosie, oo nie.
ale po co ja to piszę, widzę że nie zmienisz zdania co do mojego "nie ograniczania się wśród homoseksualistów".

tak czy inaczej, nie poruszam więcej tematu z "rockmanem-satanistą" ;)

judas666.
Reputacja

Napisano

A co to za ujawnianie swojej seksualności w domu? xD W domu to można sie ukrywać. Ujawnia się wśród ludzi.

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja

Napisano

potargał biblię ii?? i zrobił wokół siebie trochę szumu medialnego... I tyle ,nie ma się nad czym rozwodzić,to tak jak te rozwody dody...Sama komercja :]

Vaherem.
  • Tematów: 9
Reputacja

Napisano

A wy nadal się nakręcacie ?
Było minęło, ja już o tym zapomniałem. Nie ma sensu kłócić się z drugą osobą, tylko dlatego, że uważamy że my mamy rację (w tym przypadku "Bóg nie istnieje", bo o to właściwie tutaj chodzi), zaś druga osoba twierdzi, że jest inaczej. Wam już nie chodzi o podarcie bibli, wy tylko nawzajem się nakręcacie - Aton założył ten temat licząc na szum i na to, że znów będzie mógł pozować na wielkiego obrońce katolicyzmu, zaś wy szczekacie jak zgraja wściekłych psów niemogąca dopaść ofiary.

Ateiści nie są psami - Ateiści to koty, które chodzą właśnymi ścieżkami.

Jestem za zamknięciem tematu.

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A ja powtórzę - koleś z rysą pod sufitem podarł Biblię, bo chaciał być "tr00 Ave Satan Heavy Death Metal Man", a kupa dzieciaków chcąca podkreślić, że i oni są "tr00 childrens of darkness" poniesiona klimatem, tę Biblię spaliła. I nie ma tu nawet śladu satanizmu, za to jest wagon głupoty i pokazówki. To taki satanizm dla mas - coś jak magiczna sztuczka dla przedszkolaków, które dopóki nie dorosną, będą wierzyły, że królik z kapelusza to magia. Ci ludzie dali do zrozumienia, że posiadają właśnie umysły przedszkolaków, bo zwyczajnie dali się omamić, że tak wygląda satanizm, a żeby Czarny Pan przybył, trzeba palić Pismo Święte, przewracać krzyże i grać w piłkę ludzką czaszką. To zwyczajne kreowanie się na zachodnie gwiazdy i kopiowanie ich stylu. Tak się jednak składa, że wielu Amerykanów jest w mocnym stopniu odmóżdżonych, i połkną wszystko, co poda im się na tacy, nie rozróżniając idei takich czy innych poglądów - ot, jeśli gość ze sceny krzyczy, że jest antychrystem to tak musi być.

judas666.
Reputacja

Napisano

Chciałbym tylko zauważyć, że Behemoth to zagraniczna kapela, w której grają Polacy. Chodzi mi o to, że w naszym kraju to oni nie zrobili kariery, tylko właśnie za granicą. Wiadomo, że to pod publikę i, jak widać, to się sprzedaje.

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ej, fakty są takie, że Behemoth to ssący zespół, a jego wokalista jest fajny, bo dostaje na urodziny czarny tort w kształcie odwróconego krzyża z trzema szóstkami. Naprawdę, człowiek którego powinniśmy brać na poważnie.

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co to za ujawnianie swojej seksualności w domu? xD W domu to można sie ukrywać. Ujawnia się wśród ludzi.

jestem hetero! jestem hetero! idę na paradę heteroseksualistów!
ktoś mi zabroni? bo co? alee jesteś nietolerancyjny...

judas666.
Reputacja

Napisano

Nie zabronię. Każdy ma prawo robić głupoty :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych