Skocz do zawartości

Rockman-satanista podarł Biblię, publiczność ją spaliła

• Please log in to reply
364 replies to this topic

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ktoś mi zabroni?

nie.

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sam przyznałeś że to głupota, po co organizować takie parady? pokazując swoją "odmienność" sami przyznają że to nie jest noromalne :P

:topic:

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Widać szykuje się kolejny cios w twarz p. Nowaka. W nowym klipie, który jest już skończony jest motyw z podarciem Biblii jak wiele innych bluźnierczych elementów. Ciekawe czy Rysiu powróci

#259 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Widać szykuje się kolejny cios w twarz p. Nowaka. W nowym klipie, który jest już skończony jest motyw z podarciem Biblii jak wiele innych bluźnierczych elementów. Ciekawe czy Rysiu powróci

Ja już nie będę stękał nad "Negralem". Z debilizmem człowiek się rodzi, a chamem się staje. On ma nieprzyjemność posiadania obu cech. Zobaczył, że poprzednio było o nim głośno więc postanowił zrobić to samo jeszcze raz. Największą bronią jaką można przeciw niemu wytoczyć to olać jak szczeniaka.

zak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

rozumiem, ze znasz Nergala osobiscie i stad wnioskujesz, ze jest debilem i chamem?

scpt.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli ktoś publicznie zachowuję się jak debil i cham, to ludzie pod takim kątem na niego patrzą. Nawet gdy jest to bardzo inteligentny artysta ze specyficznym klimatem to jeśli łamie pewne najważniejsze dla społeczeństwa zasady, to musi liczyć się z krytyką i potępieniem. Wybrał drogę szokowania i kontrowersji i on sam dobrze wie, że przyciąga jedynie ludzi rozumiejących te "klimaty", a cała reszta patrzy na niego jak na kompletnego idiotę, którym oczywiście wcale nie musi być :)

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Scpt, podpisuje się pod Twoim postem. Chciałbym coś dodać, ale nie mam co :P Może nareszcie fani Nergala zrozumieją pewne kwestie.

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Może nareszcie fani Nergala zrozumieją pewne kwestie.

Tzn jakie kwestie ? To że Nergal w kraju gdzie 90% osób to katolicy nie boi się pokazać swoich poglądów i co sądzi o tym 'wszysktim' ? Może powinien być hipokrytą, który w utworach growluje ''christians to the lions'', a w niedziele chodzi do kościoła z rodziną ? W wielu wywiadach podkreśla, że chce dawać w ryja, koncertami, teledyskami i całą twórczością. Zachęcam do obejrzenia K. Wojewódzkiego z jego udziałem

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeczytaj tekst, to może zrozumiesz o jakie kwestie chodzi... A co do tego:

Może powinien być hipokrytą, który w utworach growluje ''christians to the lions'', a w niedziele chodzi do kościoła z rodziną ?

Kto tak sądzi? Na pewno ja tak nie sugeruję.

Rockyyy.
  • Tematów: 23
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To ma być wyrażenie poglądów?

Nie. To zwykły chwyt marketingowy. Przyjdzie z doświadczeniem i wiekiem - zrozumienie tego że źle zrobił. Chciał żeby zrobiło się o nim głośno no i osiągnął efekt.

Czy czuje do niego złość? Nie. Nie wiem nawet czy nawet mi go troche nie szkoda. Życzę mu aby odnalazł Boga w swoim życiu.

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

CYTAT
Może nareszcie fani Nergala zrozumieją pewne kwestie.

Tzn jakie kwestie ? To że Nergal w kraju gdzie 90% osób to katolicy nie boi się pokazać swoich poglądów i co sądzi o tym 'wszysktim

poprawka: 90% to ludzie ochrzczeni.

Ozzy667.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://pl.youtube.co...feature=related
http://pl.youtube.co...feature=related

Chyba nie był wrzucany tutaj ten wywiad.

- "Czy nie sadzi pan ze paradoksem jest fakt ze w katolickiem kraju jaki m jest polska, najpopularniejszym zespolem jest satanistyczny behemoth ?"
- " Behemoth popelnil przestepstwo i to jest najwazniejsze "

Idiota czy mi się wydaje ?

Szpetnysz.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co kogo to obchodzi? Każdy robi to co chce. W końcu mamy wolną wolę, no nie?

Insza sprawa, że książek to w ogóle się niszczyć nie powinno...

hmm przepraszam za wtrącenie do tematu... ja tylko zapytam...

Jak szło to powiedzenie... odnośnie palenia książek ?

Wurdulak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

christians to the lions !! :D to całe podarcie biblii nie było chwytem marketingowym, to ludzie w polsce to nagłosnili, nic mu nie zrobią, i bardzo dobrze, to tylko jeszcze bardziej zwiększy popularnosc. w MEtalu bylo wiele takich scen, nawet gorszych i nitk nie robil z tego sensacji... i tu widac jak jest w polsce....

MrFraktal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie lubie wogle takiej muzyki, i nie popieram dzialan tych pajacow ;] behemot czy jakos tak ;) robia wszystko zeby sie wyroznic, wypromowac obojetnie w jaki sposob (np. podarcie tej biblii) moga se biblie drzec i tak to tylko papier ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych