Cytat Atona
Z autopsji wiem, że osoby chodzące w bluzach z napisami metalyca/ajron mejden mają swój wykreowany świat, wygórowane mniemanie o sobie, a same będąc dziwnymi postrzegają innych jako dziwnych i masę, która tak naprawdę na niczym się nie zna.
Z autopsji wiem, że jestem osoba chodzącą w koszulkach metallici. Mam swój świat - bardzo go lubię, mam wygórowanie mniemanie o sobie (ah mam 139 IQ, jestem zajeb... i zjadłem wszystkie rozumy), jestem dziwny (ale Aton jest dziwniejszy), ale w sumie na niczym się nie znam.
Z autopsji wiem, że osoby chodzące z symbolami Khatoholickiego Zakonu mają swój własny świat, wygórowane mniemanie o swoim Bogu, sami będąc grzesznymi postrzegają innych jako bardziej grzesznych, którzy nie mają racji - bo racja jest tylko po ich stronie...
Litości, Atonie, litości - wiem, że cytowany post był już dawno umieszczony, ale nie mogłem się powstrzymać...
Nie szata zdobi człowieka!
Co do mojej szaty - koszulka jest jasna, z przodu i tyłu jest wielki zielony napis "Metallica", z tyłu wypisane są utwory. Z przodu zaś przedstawiona jest temida, na której szalach wagi ułożone są stosy dolarów. Całości dopełnia czarny napis - "...AND JUSTICE FOR ALL" - myślę, że te słowa będą dobrym podsumowaniem tego tematu.
Użytkownik Vaherem edytował ten post 05.02.2008 - 19:01