Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zabójstwo honorowe - piekło muzułmanek także na Zachodzie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie mam ani kszty szacunku dla muzułmańskich mężczyzn (i niektórych kobiet również). Jestem za całkowitym - natychmiastowym usunięciem tych zwierząt z naszej planety po tym jak zobaczyłem ukamienowanie 17 letniej dziewczyny na środku ulicy. To nie są ludzie - nie zasługują na nazywanie ich rodzajem ludzkim. Ta rasa to jakaś genetyczna pomyłka, wrzód na dupie całej ludzkości, którego się trzeba pozbyć.

Zaraz, zaraz! Coś mi to przypomina! Ach, tak! "Mein Kampf"!
Napisz swoją wersję, na pewno się dobrze sprzeda.

Z 9 stron tematu wybrales sobie najglupszy post do skomentowania bo:
a) to twoj poziom?
b) innego nie potrafisz skomentowac bo za trudne?
c) jestes trollem ktory musi sie dopisac, chocby i bez sensu ?
d) inna odpowiedz ?
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A Ty skad wiesz? Bo chcialbys zeby tak bylo? Nie badz naiwny....
Juz sam fakt, o ktorym napisales, ze maja po kilka zon, a w odwrotnym kierunku to jest niemozliwe swiadczy o podejsciu do kobiet jak do przedmiotow.

Świadczy to o tym, że jest to stary przepis potrzebny, aby umożliwić szybszy przyrost naturalny.
W krajach arabskich wielożeństwo wprowadzono na skutek dużego spadku liczebności mężczyzn podczas wojen.
Posiadanie dużej ilości potomstwa jest tam w modzie.

Myslisz ze przestana robic zamachy terrorystyczne? Bo niby na jakich bledach sie ucza? Chyba jedynie na takich ze robia coraz to lepsze bomby aby zabic jak najwiecej niewinnych ludzi.

Kiedyś ich nie robili. Zamachów samobójczych jak już kiedyś ci wspominałem nauczyli się od Tamilów - hinduistów, którzy wymyślili pasy z ładunkami wybuchowymi dla zamachowców samobójców.

I tu znowu wątek kobiet:
Co ciekawe pod koniec lat osiemdziesiątych, po masowych aresztowaniach mężczyzn przez wojska rządowe, tamilscy partyzanci zaczęli wysyłać na front także młode dziewczyny - początkowo jako sanitariuszki czy pracownice biurowe. Dziś kobiety same się szkolą, mają własne plany bojowe, osobne obozy. Stanowią połowę Tamilskich Tygrysów. Mają dwa pułki piechoty, pułk przeciwlotniczy, medyczny, mechaniczny, polityczny i Czarnych Tygrysów - samobójców.

http://pl.wikipedia....milskie_Tygrysy

Obszerny artykuł o Tamilskich Tygrysach jest tu:

Najgroźniejsi kamikadze świata
http://www.terroryzm...dze-swiata.html

Kolejny aspekt - konflikt izraelsko-arabski (Izraelici pierwsi zaczęli stosować terroryzm jaki znamy z obecnych konfliktów w tym rejonie świata). Odsyłam do tych linków na temat terroryzmu Izraelskiego:

http://pl.wikipedia....rgun_Cwai_Leumi
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lehi
http://pl.wikipedia....a_w_Deir_Jassin

A ten link szczególnie polecam - to opis całego terroryzmu i zbrodni dokonanych przez Izraelczyków na Arabach:
http://forumwns.org/...opic.php?t=4918
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przyznam, ze wiekszych bzdur nie czytalem dawno.
Usprawiedliwianie morderstw na ludziach religia czy kultura. A co z prawem do zycia? Co z miedzynarodowymi prawami itp?
Nic, "im wolno bo tak robili zawsze". Fajnie.

A co z niewolnictwem ? Jest obecne w całej Europie. Wystarczy pojechać do Niemiec i sprawdzić ile kobiet tam wywieziono do "pracy". I to się dzieje tuż pod naszym nosem w Europie, a nie w krajach muzułmańskich.

A jak blisko naszego kraju jest historia takiego "handlu" ? Zerknij na to:

W drugiej połowie XIX w. i na pocz. XX w Europie działały organizacje sprzedające młode kobiety głównie do Ameryki Południowej, gdzie zmuszano je do prostytucji. Jedną z tych organizacji było założone w 1890 Warszawskie Towarzystwo Wzajemnej Pomocy, później Zwi Migdal. Wiele kobiet pochodziło z Polski.

http://pl.wikipedia....C3.B3j_zjawiska

A teraz kolejna ciekawostka - Zwi Migdal to była żydowska organizacja:

http://en.wikipedia....wiki/Zwi_Migdal

Mam tu jeszcze kilka ciekawych artykułów, które powinny obnażyć trochę ten proceder obecnie i jego historyczne korzenie:

Zabawkę, którą bawi się twoje dziecko, mógł zrobić niewolnik w Chinach. Dywan, po którym stąpam, mogły utkać zręczne palce dziewczynki z Pakistanu, choć na etykiecie jest nazwa szwedzkiej firmy. Świat jest pełen produktów wytworzonych przez niewolników, półniewolników, prawie niewolników - formy zniewalania ludzi są różne. O niewolnictwie rozstrzyga brak możliwości opuszczenia miejsca pracy. Walcząca z niewolnictwem organizacja Free the Slaves w Waszyngtonie szacuje, że na świecie jest co najmniej 27 mln niewolników. Ludzi pracujących jako półniewolnicy czy prawie niewolnicy może być nawet 200 mln.

artykuł:
http://wyborcza.pl/1...42,3871555.html

Seksualne niewolnice

Zatrważająca liczba niewolnic seksualnych pracuje w miastach handlowych, kurortach i na cichych przedmieściach. Gangi dążące do powiększenia swojego „rynku” w Wielkiej Brytanii wożą całe setki kobiet-niewolnic do miejsc, w których odbywają się koncerty rockowe czy duże wydarzenia sportowe. Wszędzie tam, gdzie zapowiada się zwiększony popyt na seksualne usługi.

artykuł:
http://kobieta.onet....nice,kiosk.html

Seksualne niewolnice III Rzeszy

Setki tysięcy kobiet zmuszono do prostytucji na rzecz Niemców i ich sojuszników podczas II wojny światowej.

artykuł:
http://www.wprost.pl...ice-III-Rzeszy/

Hinduskie świątynie rozkoszy
Hinduskie świątynie rozkoszy

Instytucja świątynnych służebnic, które de facto były prostytutkami, najdłużej przetrwały w Indiach. Cieszyły się tam wielkim poważaniem społecznym. Świątynnej prostytucji zakazano dopiero w XX wieku.

Instytucja „świętej” lub „świątynnej” prostytucji była znana w wielu starożytnych cywilizacjach. Pełne ekspresji, egzaltowane, erotyczne tańce i rytualne kopulacje kapłanek z kapłanami i pielgrzymami praktykowano w świątyniach Isztar w Babilonie, Ozyrysa w Egipcie, Afrodyty w Grecji, Tanit w Kartaginie i wielu innych miejscach kultu.

Uważano, że akt płciowy spełniony przez kapłankę jest ofiarą miłą danemu bóstwu i że dzięki temu zyskuje się wyjątkową łaskę i przychylność bogów. Szczególną rolę ta powinność kapłanek odgrywała podczas uroczystości symbolizujących płodność ziemi.

cały artykuł znajduje się tutaj:
http://www.ioh.pl/prasa.php?Wypisz=81
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tyle czasu minelo a rozmowa z toba nadal wyglada na zasadzie "a u was bija murzynow".
Powiedz mi kolego co mnie obchodzi kto wymyslil pas samobojczy albo jakies twoje brednie o niewolnictwie w Niemczech skoro mowa o zupelnie czym innym?
A ten motyw z wielozenstwem zeby splodzic jak najwiecej dzieci - mistrzostwo swiata :lol
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

golibroda, ale takie są fakty. Wielożeństwo powstało w skutek braków żywych mężczyzn, więc by zwiększyć przyrost naturalny trzeba było wprowadzić wielożeństwo.
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

golibroda, ale takie są fakty. Wielożeństwo powstało w skutek braków żywych mężczyzn, więc by zwiększyć przyrost naturalny trzeba było wprowadzić wielożeństwo.

To ze teraz przybrano taka wersje i sie ja glosi nie znaczy ze to jest prawda.
Juz widze jak iles tam lat temu jakis muzulmanski przywodca stwierdza "panowie! jest nas za malo! Od dzis nie mieczem a penisem wojowac bedziem!" :lol
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ehh... Gdy powiedzmy co 3 mężczyzna umarł na wojnie, to co można było zrobić? Muzułmanie nie mają tradycji wsadzania niewygodnych panien do klasztorów. Jedyna możliwość to podzielić się tymi mężczyznami któży zostali.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tyle czasu minelo a rozmowa z toba nadal wyglada na zasadzie "a u was bija murzynow".

Nie no ten tekst poruszył mnie do głębi przecież ten zwrot o murzynach powtarzasz za każdym razem. Dam Ci dobrą radę nie wiem skąd czerpiesz te swoje mądrości o świecie arabskim ale jestem w stanie pogadać z moim kochanym braciszkiem i szwagierką (którzy od ponat sześciu lat mieszkają w Teheranie) aby mogli Cię na bieżąco informować na GG o bzdurach wypisywanych w naszych mediach. A Jeśli chciałbyś fotki z chrzcin mojego chrześniaka w kraju arabskim daj mi znać a wyślę Ci fotki na PW. Dodatkowo dostaniesz fotki pięknych ośnieżonych szczytów gór wokół Teheranu. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej.
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty wiesz najlepiej ze "media klamia" a jak poprosilem o przyklady to jakos zamilkles. Apeluje zatem po raz drugi. Oswiec nas i powiedz o jakich to bzdurach mowia w mediach i na czym polega "nagonka na muzulmanow" w naszej telewizji.
W Iranie bylem i widzialem, i co teraz? To ze tam jest spoleczenstwo w miare cywilizowane nie znaczy ze przywodcow nie moga miec chorych i teoretycznie za wypicie wodki nie grozi kara smierci. Zreszta Iran to nie sa Arabowie tylko Persowie (co to? brat nie wyjasnil roznicy? :lol )
I czego ty oczekujesz? Ze dam sie wciagnac w rozmowe odwfracajacego uwage mortyra o Tamilskich Tygrysach po to zeby zejsc calkiem z tematu arabskiego? Jak chce o tym to niech sobie zalozy osobny topic, co to ma do rzeczy?
I przede wszystkim, czy czyjas wina staje sie mniejsza gdy okazuje sie ze podobna rzecz zrobil ktos inny? Jesli tak to witaj w swiecie relatywizmu mortyra, bawcie sie tam dobrze.

mylo nie swiruj znowuz ze w Europie wsadzano 2/3 kobiet do klasztoru (tak wynikaloby z Twoich proporcji).
  • 0

tatik.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W Iranie bylem i widzialem, i co teraz? To ze tam jest spoleczenstwo w miare cywilizowane nie znaczy ze przywodcow nie moga miec chorych i teoretycznie za wypicie wodki nie grozi kara smierci. Zreszta Iran to nie sa Arabowie tylko Persowie (co to? brat nie wyjasnil roznicy? :lol )

A my jesteśmy Polakami czy Słowianami ? Perski jest językiem użytkowym w wielu krajach arabskich a Persja jako taka (nie ta z 1935 roku jeśli wiesz o czym mówię) przestała istnieć w roku w 334 p.n.e ;)

Oczywiście tylko cywilizowana Europa może mieć zdrowych przywódców. Ponadto ze względu na ortografię nie widzę sensu kontynuowania rozmowy.

Na marginesie moja szwagierka jest (malowaną) blondynką i po dyżurach sama wraca po nocy do domu co jest nie do pomyślenia w cywilizowanych europejskich krajach.

Widzę szanowny golibrodo że jest to Twoja prywatna krucjata przeciwko pseudo terrorystom którym bomby pozabijały dzieci. Ale zawsze możesz wstawić jakąś informację o Bożej Armii Oporu (mam nadzieję że nigdy Muzułmanie nie przejmą od nich metod działania)
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze ze sam zrezygnowales z dyskusji wiedzac ze nie masz szans w rozmowie na argumenty i po raz kolejny olewajac moja prosbe co do przykladow na "nagonke na muzulmanow w mediach". Przynajmniej potwierdziles to o czym wiedzialem, dobrze wiesz ze taka nagonka nie istnieje.
A jesli jednak istnieje to jest tylko w twojej glowie bo nawet nie potrafisz sprobowac podjac sie ewentualnego przedstawienia jakiegokolwiek dowodu :lol
Dobry tez pretekst, "ortografia" - bo nie uzywam polskich znakow. Nie uzywam bo tak mi wygodnie, robie to celowo po to zeby takim ignorantom jak ty dac szanse wybrniecia z dyskusji ukradkiem, tylnymi drzwiami bez koniecznosci pochylania glowy ze wstydu ze brak argumentow :lol

Ten dopisek o Bozej Armii Zbawienia to juz kpina z cudzej inteligencji i szczyt ingorancji. Ile oni maja ofiar na koncie? A ile ma Al-Kaida, Hezbollah, Hamas i cala reszta? Ilu maja "wyznawcow" w porownaniu do tlumow w meczetach wolajacych "Allah Akbar" z bronia w dloni?
Nie widziec u jednych belki a u kogos zdzblo. Znasz to skads? Kolejny relatywista sie znalazl.
  • 0

tatik.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

. Ile oni maja ofiar na koncie? A ile ma Al-Kaida, Hezbollah, Hamas i cala reszta? Ilu maja "wyznawcow" w porownaniu do tlumow w meczetach wolajacych "Allah Akbar" z bronia w dloni?

No cóż oczywiście wykorzystywanie porwanych dzieci i wcielanie ich do armii trzeba przemilczeć ponieważ robią to Chrześcijanie a nie Muzułmanie, ale to taki drobiazg.Porwania, tortury, gwałty, seksuale niewolnictwo też pryszcz, a ideologia...super sprawa nowe społeczeństwo stworzyć można wyłącznie z dzieci, nieskażonych grzechami współczesnego świata.
Jan Egeland, Podsekretarz Generalny ONZ ds. Humanitarnych i Koordynator Pomocy w Sytuacjach Kryzysowych, nazwał BAO najbardziej brutalnym ugrupowaniem świata (szacunki mówią o około 100 tyś ofiar rocznie to też drobiażdzek ponieważ sprawa odbywa się wśród swoich)

A z tym hezbollahem i hamasem to troszkę nie na temat oni nie polują na Europejczyków :mrgreen: Jeśli spotkasz któregoś z tych bojowników czasem nie palnij gafy i nie powiedz że nasi przywódcy lubią wyjazdy do Izraela ponieważ możesz się zapisać w naszej historii jako pamiątka narodowa na YouTube.

Dobry tez pretekst, "ortografia" - bo nie uzywam polskich znakow. Nie uzywam bo tak mi wygodnie, robie to celowo po to zeby takim ignorantom jak ty dac szanse wybrniecia z dyskusji ukradkiem

A czy przepuszczasz kobietę pierwszą przez drzwi ? Czy też robisz jak Ci wygodniej ?
Mam propozycję zbierz bojówkę zaatakuj księgarnie i publicznie spal książki Pani Mirandy Twiss która pisząc niechlubne dzieło o największych zbrodniarzach ludzkości zapomniała dodać chocby jednego Muzułmanina :o
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mylo nie swiruj znowuz ze w Europie wsadzano 2/3 kobiet do klasztoru (tak wynikaloby z Twoich proporcji).

... Może zacytuję siebię samego.

Gdy powiedzmy co 3 mężczyzna umarł na wojnie, to co można było zrobić?

Co trzeci mężczyzna to 1/3, słownie jedna trzecia. Czyli jedna trzecia kobiet nie miała partnerów w takiej sytuacji.
A jaki widzisz powód wielożeństwa?

A z tym hezbollahem i hamasem to troszkę nie na temat oni nie polują na Europejczyków

Taki pewien? :D a Kwaśniewski?
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Powiedz mi kolego co mnie obchodzi kto wymyslil pas samobojczy albo jakies twoje brednie o niewolnictwie w Niemczech skoro mowa o zupelnie czym innym?

No właśnie - co cię obchodzi, skoro najbardziej cię obchodzi wielożeństwo i zabójstwa honorowe?
Co cię obchodzi, że w twojej kulturze są takie zjawiska jak handel żywym towarem ?
Ty wolisz tylko widzieć, że u arabów źle traktują kobiety i ich cywilizacja jest więc z gruntu zła, ale oczywiście to, że tak jest w większości cywilizacji na świecie (w różnym stopniu i formach) to już cię kompletnie nie obchodzi.

I czego ty oczekujesz? Ze dam sie wciagnac w rozmowe odwfracajacego uwage mortyra o Tamilskich Tygrysach po to zeby zejsc calkiem z tematu arabskiego? Jak chce o tym to niech sobie zalozy osobny topic, co to ma do rzeczy?

Nie chcę odwracać niczyjej uwagi. Wskazałem tylko, że Arabowie przejęli terrorystyczne metody walki od innych kultur i cywilizacji. Mówiąc inaczej - oni nauczyli się od nas.

I przede wszystkim, czy czyjas wina staje sie mniejsza gdy okazuje sie ze podobna rzecz zrobil ktos inny? Jesli tak to witaj w swiecie relatywizmu mortyra, bawcie sie tam dobrze.

Poczekaj, bo nadal nie rozumiesz mojego stanowiska. Wyobraź sobie, że żyjesz w kraju, gdzie wszyscy kradną.
I ty też kradniesz. Czy to cię czyni największym złodziejem i bandytą w twoim kraju ? Nie.
Czy to , że inni to robią pomniejsza twoją winę ? Także nie, ale zmienia w naszym pojmowaniu tego zjawiska postać rzeczy, bo człowiek uczy się od swojego otoczenia. Jeśli wychowujesz się wśród pijaków i złodziei, to sam prawdopodobnie taki się staniesz.
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie chcę odwracać niczyjej uwagi. Wskazałem tylko, że Arabowie przejęli terrorystyczne metody walki od innych kultur i cywilizacji. Mówiąc inaczej - oni nauczyli się od nas.

No i? Zmierzasz do czegos czy tak klepiesz dla samego klepania?
Cos z tego wynika kto sie czego i od kogo nauczyl? Wazne jest kto tego stosuje.

tatik mpo tekscie o przepuszczaniu kobiety przez drzwi, dziekuje postoje.
Po tym o ksiazce tez podziekuje. Jak myslisz czemu tak sie stalo w jej ksiazce?
Bo:
1. Moze sie bala?
2. Zbyt wielu lewackich zbrodniarzy bylo na swiecie zeby sie jeszcze jakis arab zmiescil ( zarcik :lol )
3. A moze po prostu dlatego ze wiekszosc terrorystow arabskich popelnia zbrodnie tylko raz. Zgadnij dlaczego.
4. Poczekaj z 50 lat, zobaczymy ile na koncie ofiar bedzie mial caly arabski terroryzm. Smiem twierdzic ze przebije nawet Stalina.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych