Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zabójstwo honorowe - piekło muzułmanek także na Zachodzie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Co to za bezpieczeństwo jeśli mąż może ją pobić bezkarnie? Widziałem kiedyś dokument o muzułmankach, które poszły do więzienia na dożywocie za zabicie mężów. Jedna zrobiła to w trakcie kiedy mężulek gwałcił ich córkę, rozwaliła mu łeb czy coś takiego, i kiedy zrzuciła truchło męża z ciała córki, ta już nie żyła. Gdzie tu bezpieczeństwo?
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

!!! To co wszyscy muzułmanie to potwory i gwałciciele córek? Nie pokazują dokumentów o dobrych rodzinach arabskich, bo się nie sprzedadzą. O morderstwach, dewiacjach jasne że tak. Myślisz że w Polsce nie znajdzie się taka która siedzi za morderstwo męża? Nawet w takiej sytuacji? Za obronę własną można iść do ciupy, co dopiero za zabicie w obronie kogoś.
  • 0

judas666.
Reputacja

Napisano

Od zawsze wiadomo, że w Polsce prawo broni przestępcę, żadna nowość. To tylko przykład. Ja nie widzę bezpieczeństwa bez wolności. W ogóle nie wiem jak można się czuć bezpiecznie na świecie...
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bezpieczeństwo a wolność, to często 2 różne sprawy. Jest układ słabszej strony i silniejszej, jak układ jest korzystny dla silniejszej strony i respektowany przez słabszą to takie powiązanie może zapewnić bezpieczeństwo stronie słabszej. Jak myślisz, jak czuły się kobiety w haremach? Zamknięte, znudzone, ale niczego nie brakowało, nic nie zagrażało.
  • 0

judas666.
Reputacja

Napisano

Nie wiem jak sie czuły, to zależy od psychiki. Jednej mogło to pasować, inna za wszelką cenę chciała sie wydostać nawet jakby miała zginąć próbując. Ja bym w czymś takim długo nie wytrzymał.
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Gdy kobieta ma dzieci, zrobi wszystko by być bezpieczna, a razem z nią dziecko. To instynkt.
  • 0

judas666.
Reputacja

Napisano

Toż napisałem jak bezpieczna była ta kobieta i jej dziecko.
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ile w Polsce jest takich bezpiecznych kobiet i dzieci? Judas powiedz w prost, mówisz że wszyscy muzułmanie są źli? Że tylko oni gwałcą córki? Robisz to na podstawie urywkowych wiadomości przedstawianych przez media? No to równie dobrze możesz każdego polskiego faceta określić gwałcielem i mordercą. Czy miałeś gdziekolwiek w wiadomościach informacje o kochającym dbającym o rodzinę mężu? O gwałcicielach córek, katujących całą rodzinę jest dość sporo.
  • 0

judas666.
Reputacja

Napisano

A gdzie ja mówię, że wszyscy są tacy? Chodzi o to, że jak coś złego sie w domu dzieje, to kobieta ma to w sobie dusić aż się udusi. Muzułmankami mało kto się przejmuje.
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Do niedawna w Polsce też tak było, a z bitymi, wyrzucanymi i maltretowanymi w małżeństwie mężczyznami dalej nikt się nie przejmuję. :P
  • 0

judas666.
Reputacja

Napisano

Nie, to bici i maltretowani mężczyźni nie mają jaj żeby się przyznać. I w sumie może racja, bo nawet jak znajdzie się ktoś, kto im pomoże, to większość ich wyśmieje, bo takie mamy kochane społeczeństwo, niech płonie w atomowym, ruskim ogniu.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A tak z ciekawości kto spróbował dojść do sedna sprawy od kiedy nasze media rozpoczeły nagonkę do nienawiści na Islam ? I komu na tym zależy ?
  • 0

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie pamiętam kiedy się to zaczęło, na pewno gdzieś po 11 września. Wcześniej próżno było szukać informacji o wrednych islamistach. :P
  • 0

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak z ciekawości kto spróbował dojść do sedna sprawy od kiedy nasze media rozpoczeły nagonkę do nienawiści na Islam ? I komu na tym zależy ?

A moze podasz pszyklady tej "nagonki do nienawisci" (swoja droga to troche nie po polsku...) ?
Przypominam, ze informacja w wiadomosciach o jakims zamachu nie jest w zadnym wypadku nagonka.

Czekam na przyklady. Licze ze mnie nimi zalejesz bo przeciez "jest nagonka".
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie mam ani kszty szacunku dla muzułmańskich mężczyzn (i niektórych kobiet również). Jestem za całkowitym - natychmiastowym usunięciem tych zwierząt z naszej planety po tym jak zobaczyłem ukamienowanie 17 letniej dziewczyny na środku ulicy. To nie są ludzie - nie zasługują na nazywanie ich rodzajem ludzkim. Ta rasa to jakaś genetyczna pomyłka, wrzód na dupie całej ludzkości, którego się trzeba pozbyć.

Zaraz, zaraz! Coś mi to przypomina! Ach, tak! "Mein Kampf"!
Napisz swoją wersję, na pewno się dobrze sprzeda.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych