Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja i brachol dojżeliśmy przed 22h tylko jeden rozbłysk który nawet nie wyglądał na fragmenty komety(bardziej na UFO :P ) i to na dodatek grubo na północny zachód od Jowisza.Siedzieliśmy jeszcze ponad h i poza bzyczeniem komarów nic się nie działo :/
  • 0

godot1981.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jestem jestem .. "na niebie naprawde nic sie nie dzieje drogami rzadza ludzie" moze szukamy na sile a tak na prawde nic sie nie wydarzy... oby... wiem ze zostalem sam na tym swiecie nie bardzo sobie z tym radze ale zycze wszystkim jak najlepiej ;(
a po komecie chcialbym zeby zostalo wspomnienie... a koniec tak jak w Bibli czesto- "odroczony"

patrzcie w niebo tam jest odpowiedz...
  • 0

inf1nity.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

don't go lookin for snakes u might find them...

tak sobie czytam ten temat i sporo wypowiedzi roznych ludzi... prawie jak flame =o

historia w sumie fajna... do tego jeszcze wsadzic jakis romans gdzies z boku... moze bez happy endu, coby glowny bohater umarl... wystarczy dzwonic do camerona, macie juz niezly scenariusz... tylko prosze bez leo tym razem... =]

ps. sprzedaje wejsciowki do mojego bunkra atomowego... 200 zl od osoby. to wam pozwoli przezyc dzien zaglady! jezeli bedzie duzo chetnych to dobuduje drugi. zajrze tu 26 maja, po tym jak nic sie nie stanie, ciekawe co napisza wszyscy ci, ktorzy tak strasznie wierza w te wszystkie wyssane z palca historyjki. A jak wszyscy zginiemy, to postawie wam piwo w piekle o/
  • 0

g3soX.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bana mu. :P
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja po zastanowieniu się,nie wierzę,że 25 V w nas to walnie.Chciałbym mieć rację,ale w sumie nie można niczego wykluczyć.To moje osobiste odczucia,podświadomie mi coś tam mówi,że jakieś 0,01 % szans na uderzenie może istnieć,ale to pewnie przez sam fakt czytania o tym.Zobaczymy z niedługo...
  • 0

woytas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po zastanowieniu ;) Wielu ludzi sie nie zastanawia tylko wierzy
w rozne bajki i historie wymyslone przez innych ludzi. Dla
mnie informacja mialby sens jezeli bylaby podparta przez znane
autorytety postrzegania pozazmyslowego w swiecie. Ludzie wierza
facetowi, ktory wypuscil juz kilka niepotwierdzonych przepowiedni
m.innymi o ladowaniu ufo w 2003 roku. Ja tylko proponuje oczywiscie
aby wielu z was odrzucilo leki i strach, ktorymi celowo jestesmy karmieni
- pomedytowalo troche i zastanowilo sie nad realna wizja przyszlosci
naszego swiata, ktora wyglada calkiem ciekawie....
Pozdrawiam wszystkich zdrowo myslacych ;)
Do zobaczenia 26 Maja 2006
  • 0

SP-TBZ.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1. nie   / nie
2. tak                      / średnio ale znacznie słabiej niz reszta świata
3. raczej nie

/ tak, dosyć mocno

.... ale nie trwórzcie się.....

Dlaczego w 2. jest średnio?..martwi mnie to :wow:
  • 0

godot1981.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://wiadomosci.onet.pl/1326585,16,item.html"][url="http://wiadomosci.onet.pl/1326585,16,item.html"]http://wiadomosci.onet.pl/1326585,16,item.html[/url][/url] :-|
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dlaczego zawsze, ale to zawsze kiedy powstaje tego typu temat to trzeba w kółko powtarzać to samo? Zagrożenie jest realne, nie 100%, a jak kompletnie nie uznajesz przepowiedni to wypada mi tylko powiedzieć: "W to nie trzeba wierzyć, ale warto to znać". Swoją drogą mi się nie udało niczego wczoraj zaobserwować :/ , pech...
  • 0

eltom.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://skyandtelescope.com/observing/objec...icle_1704_1.asp"][url="http://skyandtelescope.com/observing/objec...icle_1704_1.asp"]http://skyandtelescope.com/observing/objec...icle_1704_1.asp[/url][/url]

I wszystko jasne. W odnośnikach w artukule można zobaczyć mapki i daty dla poszczególnych składników.
Więc po temacie.
Nad czym nowym podyskutujemy?
  • 0

#1601 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

wczoraj widzielismy z bracholem jeden duzy rozblysk.Tylko wlasnie nie tam gdzie mapy pokazywaly miejsca. Na lewo od Jowisza...mniej wiecej w takiej samej odleglosci w jakiej jest Panna z tymze troche wyzej. i co ? i dupa.Nie nagralem tego.Za szybko sie to stalo. Jakiej 5 min przed 22:00. a potem? jeden meteor malutki ktory sie spalil...byl tak maly jak sonda.
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja też stałem z 30 min i kapa, najpierw nic a potem chmury, nawet już Jowisza nie było widać ;<

Może dzisiaj będzie co lepszego :drink:
  • 0

#1603 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Ja też stałem z 30 min i kapa, najpierw nic a potem chmury, nawet już Jowisza nie było widać  ;<  

Może dzisiaj będzie co lepszego   :drink:

no ja stalem 1,5 godziny :-/
  • 0

Belopiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytam juz od 3 dni ten temat w których są też podawane linki do ciekawych stron z informacjami w których piszą, że jeśli kometa walnie w Ziemie to będzie to spotkanie z cudem, wiec chciałbym się zpaytać czy są jeszce jakieś szanse aby komenta jebła w Ziemie ? :P
  • 0

eltom.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podałem linka wyżej. Tylko trzeba znać angielski.
Na coś dużego raczej nie ma szans.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych