Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

#1621 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Haaaalo! nie podniecaj sie tak. Jeszcze Maj mamy.To ma byc tylko ostrzezenie i ma poddtopic wysepki, jesli poczekasz te 6 lat to owszem, zwariujesz ale ze strachu

Nie zrozumiales chyba mojego przekazu. Problem polega na tym, ze to niektorzy z Was sie podniecaja, niczym panienka przed wydaniem. (albo przed noca poslubna ;)

Na czym opierasz stwierdzenie, ze to (cytat): "ma byc tylko ostrzezenie". Dlaczego twierdzisz, ze za 6 lat cos sie wydarzy? Bo Majowie tak napisali? A moze cos sie wydarzy jutro? Na przyklad, terrorysta podlozy bombe na targowisku i zginie 189 osob? To jest dopiero straszne, bo bardzo realne. Czemu o tym nie napiszesz, tylko mamisz mi umysl o tym co ma niby byc za 6 lat. A za 6 lat znikniesz z horyzontu i nie bede mial komu powiedziec, ze sie mylil. ;)

oj widze ze wielu zrodel nie znasz :lol :

nie mam na mysli majow chociaz oni sa procentem ukladanki :smile:

wez na dokladke:

Tybetanskich mnichow
Dzieci Krysztalu
Dzieci Indygo
Egipcjan
Sumerow( w tamtych czasach przepowiedziano powrot ich Bogow)
Kod Biblijny
Apokalipsa Jana
Nauki Jezusa o milosci i ostrzezenie o oczyszczaniu w 2000lat po jego smierci
Projekt Cheops ktory zaczyna sie sprawdzac.
Odkrycia na Slezy
WYkopaliska W egipcie
Lucyna Lobos
Filipek ze dolnego slaska(moja mama i bacia znaly go osobiscie)
Piktogramy
Kalendarze
Planeta Nibiru(jej istnienie jest prawdziwe)
Nostradamus( tylko ten motyw z nadejsciem nowej ery)
Patrick Geryl proroctwo Oriona
Pleyadanie i Billy

i inne.masz sporo zrodel i wszystkie mowia o tym samym

Majow tylko przeczytales? a czy napewno ? ;-)
  • 0

Neko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W takim razie badz taki mily i uswiadom mnie na temat "wielu zrodel".
Tylko prosze nie powolywac sie na Nostradamusa i Wielkiego Gnijacego Ptaka. :D
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://en.wikipedia.org/wiki/73P/Schwassmann-Wachmann"][url="http://en.wikipedia.org/wiki/73P/Schwassmann-Wachmann"]http://en.wikipedia.org/wiki/73P/Schwassmann-Wachmann[/url][/url] tutaj normalny link... po angielsku. Ja jakość wcale sie nie boje 2012 nie wiem czemu poprostu w to nie wierze... z jednej strony chciałbym żęby był już po 2012 ale z drugiej nie bo nie chce żeby mi tyle lat przybyło :P
  • 0

#1624 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

dodalem powyzej :lol :
  • 0

Neko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jesli chodzi o Nostradamusa (a mowilem, zeby zostawic go w spokoju!) i Apokalipse sw. Jana to te dwa zrodla od razu mozemy sobie podarawac. Twierdzenie, ze Apokalipsa sw. Jana stwierdza, ze cos sie wydarzy w 2012r. to tak jakby twierdzic, ze na Wenus zalegly sie dwumetrowe dzdzownice. ;)

A o Filipku nie slyszalem, chociaz sam jestem ze Slaska :D

A i jeszcze te "wiarygodne" zrodla o Pleyadanach. :)

Czemu nie wpomniales o Johnie Titorze i milczysz o dr. Pajaku? :D
  • 0

#1626 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Jesli chodzi o Nostradamusa (a mowilem, zeby zostawic go w spokoju!) i Apokalipse sw. Jana to te dwa zrodla od razu mozemy sobie podarawac. Twierdzenie, ze Apokalipsa sw. Jana stwierdza, ze cos sie wydarzy w 2012r. to tak jakby twierdzic, ze na Wenus zalegly sie dwumetrowe dzdzownice. ;)

A o Filipku nie slyszalem, chociaz sam jestem ze Slaska :D

dlaczego czepiasz sie tych zrodel? pomijajac Nostradamusa(fakt jest on dla mnie najmniej wiarygodny) ale reszta na ktora nie zwrociles uwagi.

Jesli dobrze przeczytasz apokalipse to zauwazysz ze mowi ona dokladnie o tym samym o czym Mowi Samuel w Projekcie Cheops
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myśle że można by dodać w takim razie każde źródło które mówi o końcu świata do tej listy.. która i tak się nie sprawdzi jak ta z 2000 roku... potem i tak wymylicie coś np. w 2022 lub coś w tym stylu :P , jestem ciekawy waszych min jak nic się nie stanie :P W ogóle kod biblijny istnieje? nie bardzo w to wierze więc jak może być źródłem, a ten projekt cheopsa to to co ma nas ocalić tak?
"Nauki Jezusa o milosci i ostrzezenie o oczyszczaniu w 2000lat po jego smierci " gdzie to było?

"Odkrycia na Slezy " co to ma wspólnego?
W sumie tak moge spytać o wszystkie. Akurat mam prace o apolipsie św.Jana więc zastanawiam się gdzie tam mówiom o proroctwie Oriona.. W takiej liście możne znaleść się każde źródło mówiące o końcu świata bo fakty zawsze można ponaciągać..

[ Dodano: 2006-05-23, 10:56 ]
"Jesli dobrze przeczytasz apokalipse to zauwazysz ze mowi ona dokladnie o tym samym o czym Mowi Samuel w Projekcie Cheops" Cytaty? nie wiem cokolwiek...
  • 0

#1628 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Ja myśle że można by dodać w takim razie każde źródło które mówi o końcu świata do tej listy.. która i tak się nie sprawdzi jak ta z 2000 roku... potem i tak wymylicie coś np. w 2022 lub coś w tym stylu :P , jestem ciekawy waszych min jak nic się nie stanie :P W ogóle kod biblijny istnieje? nie bardzo w to wierze więc jak może być źródłem, a ten projekt cheopsa to to co ma nas ocalić tak?  
"Nauki Jezusa o milosci i ostrzezenie o oczyszczaniu w 2000lat po jego smierci " gdzie to było?

"Odkrycia na Slezy " co to ma wspólnego?
W sumie tak moge spytać o wszystkie. Akurat mam prace o apolipsie św.Jana więc zastanawiam się gdzie tam mówiom o proroctwie Oriona.. W takiej liście możne znaleść się każde źródło mówiące o końcu świata bo fakty zawsze można ponaciągać..

Odkrycie na slezy ma wiele wspolnego z Projektem cheops.Proroctwo Oriona mowi to co Jest w apokalipsie a to co jest w apokalipsie mowi Projek cheops.

Najpierw zapoznaj sie z wszystkimi zrodlami a po tem sie wypowiadaj.

Za malo, za malo wiecie
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

[quote name='niewierzewto']jestem ciekawy waszych min jak nic się nie stanie[/quote]
Wiesz co jest najlepsze? Miny będą identyczne jak teraz, bo jesteś jedną z irytujących mnie osób które myślą, że jak do niczego nie dojdzie to każdy z nas popełni rytualne harakiri. Więcej dystansu.
[quote name='niewierzewto']W ogóle kod biblijny istnieje? nie bardzo w to wierze więc jak może być źródłem[/quote]
Moim zdaniem nie istnieje, ze względu na wiele zmian w oryginalnej tresci Biblii, itp.
Masz ciężkie zadanie w takim razie, analizując Apokalipsę Św. Jana. Tylko nie bierz jej dosłownie, bo wykazujesz ku temu tendencje.
[quote=niewierzewto]gdzie tam mówiom
W słowniku ortograficznym.
  • 0

Neko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jesli dobrze przeczytasz apokalipse to zauwazysz ze mowi ona dokladnie o tym samym o czym Mowi Samuel w Projekcie Cheops

Co to znaczy "dobrze przeczytac apokalipse"? Sorry, ale apokalipse mozna czytac na 1000 sposobow i nie ma ogolnego przepisu jak nalezy czynic to poprawnie. Dlatego przewaza poglad, ze nie nalezy traktowac ja doslownie, jest to niewiarygodna gra slowna opierajaca sie na barwnej symbolice i NA PEWNO z Apokalipsy sw. Jana NIE wyczytasz konkretnych dat!!!

Porozmawiajmy lepiej o dr. Pajaku i panu Titorze. ;)
  • 0

#1631 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

nie no wpis zrobilem tak se tylko zeby sie ludzie dowiedzieli ze cos takiego wogole jest i ze cos nam zagraza...
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:-D :-D :-D Mam pomysł !
Jakoś nikt nie zauważył, że temat bije rekordy popularności - mój komp podaje, że dawno minęliśmy setkę stron. Może by z tej okazji zorganizować jakiś piknik na wolnym powietrzu - proponuję czwartek 25 maja. W programie mecz - aktywiści kontra sceptycy (kije baseballowe dopuszczalne), a dla tych co przeżyją (ten mecz oczywiście) - grill i oglądanie nieba przez lornetkę na statywie. :crazy:
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Na przyklad, prosze o jasnowidzenie, tego co sie wydarzy jutro, 28 maja, 4 czerwca
i 12 grudnia. Na pewno cos sie stanie. Konkretnie i na temat. Mozecie skorzystac z Kodu Biblii.

Dobrze, dobrze, nie musisz wysilać się na ironię. Kod Biblii jest jak dla mnie zbyt kontrowersyjnym zagadnieniem, zresztą jak pisałem powyżej - nie uznaję go.
Jeśli chodzi o jasnowidzenie to widać, że masz duże braki w związku z wiedza na jej temat. Osoby mające dar widzenia przyszłości podczas wpadania w trans nie decydują o tym, jak odległe wydarzenia będą przekazywać.
  • 0

Neko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o jasnowidzenie to widać, że masz duże braki w związku z wiedza na jej temat. Osoby mające dar widzenia przyszłości podczas wpadania w trans nie decydują o tym, jak odległe wydarzenia będą przekazywać.

Ach, to straszne! I zas sie nie dowiemy, co sie wydarzy 12 grudnia 2006 roku?

No dobra. To ulatwie. Osoby jasnowidzace widza jakies zdarzenie. Np. katastrofe samolotu.
W takim razie poprosze: jakie to sa linie, ile osob zginie, jakiej beda narodowosci, jaka przyczyna katastrofy.

Bo kazdy glupek moze powiedziec: "widze katastrofe, bedzie morze krwi, krzyk i skowyt. Bedzie brakowac miejsc w kostnicach. To sie wydarzy niebawem. Niebo przykryja chmury".
Tylko jest jeden maly problem. Wiekszosc katastrof mozna przylozyc do tego opisu.

A o przepowiedniach przed uderzeniem samolotow w WTC nikt nie slyszal. Taka tragedia i nic? To straszne! ;)
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No prosze zaledwie dwa lub trzy dni do rozwiazania, a tu taki zmasowany atak "sceptyków"
Panowie sceptycy czyżby coś Was jednak niepokoiło? W psychologii takie zjawisko nazywa się zagłuszeniem własnych obaw przez uzewnętrznienie swojej agresji. Skoro jest inaczej to dlaczego nie zaczekacie jeszcze tych dwóch trzy może trzech dni? Coś mi się wydaje, ze próbujecie w ten sposób zagłuszyć własne wątpliwości. To tak jak ta małpa co zasłania sobie oczy i uważa że wtedy tego co ją przeraża nie ma, bo przeciez ona tego w danej chwili nie widzi. Troszke więcej dystansu panowie sceptycy i cierpliwości stanowczo Wam się przyda.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych