Merkury zapewne. a te paski to efekt przeswietlenia matrycy CCD. jesli na jedna komorke matrycy trafi bardzo duzo swiatla to zaczyna sie ono "udzielac" sasiednim.Jeszcze niech mi ktoś powie co to jest to po lewej...
Napisano 23.05.2006 - 15:13
Merkury zapewne. a te paski to efekt przeswietlenia matrycy CCD. jesli na jedna komorke matrycy trafi bardzo duzo swiatla to zaczyna sie ono "udzielac" sasiednim.Jeszcze niech mi ktoś powie co to jest to po lewej...
Napisano 23.05.2006 - 15:21
Napisano 23.05.2006 - 15:45
Popieram propozycje dla Admina.
"Mam propozycję dla admina żeby na pierwszej stronie jeszcze umieścił link do posta w którym został podany czas uderzenia, przy okazji chciałbym się zapytać o to
O krórej czasu Polskiego ma mieć miejsce uderzenie
Acha czy już są jakieś dokładne dane na temat współrzędnych geograficznych jej upadku?"
Napisano 23.05.2006 - 16:32
Napisano 23.05.2006 - 16:43
To nie jest dobre rozwiązanie ponieważ możliwe że już wysłało a tu strona się nie przeładowała, przykład Twoja odpowiedź o tych artykułach na wcześniejszych stronachTę wiadomość wysyłałem ze dwie minuty (dopisane po fakcie)
Tak wiem.. najlepiej jesli sie nie chce wysylac zatrzymac strone i wyslac jeszcze raz.
Napisano 23.05.2006 - 18:44
muhad ale gdzie jest napisane w bibli że oczyszczenie przyjdzie za 2000 lat po śmierci Jezusa? To już chyba sam dodałeś, jak pewnie wiele innych faktów, żeby zgrały ładną całość.. ale to nie topic o 2012 tylko o komecie SW która przeleciała daleko od Ziemi i najbliżej Ziemi była 5-6 maja...
Napisano 23.05.2006 - 19:06
Film: jedna z nazw konczy sie na "mann", wymawiamy nazwę: Bi-der-mann, oznacza: Twice (bi) The (der) German man (mann) czyli Podwójny Niemiec albo Dwóch Niemców. Friedrich Carl Arnold Schwassmann i Arno Arthur Wachmann byli Niemcami.
Napisano 23.05.2006 - 19:41
Napisano 23.05.2006 - 19:45
Napisano 23.05.2006 - 19:46
Napisano 23.05.2006 - 19:51
Napisano 23.05.2006 - 19:55
Witamy, witamyWitam, jestem tu nowy
Kod Biblii...ech, Biblią bym się nie sugerował, ani tym bardziej jej kodem, który nie może być prawdziwy, gdyż na przestrzeni wieków dokonywano zmian w jej treści.Dziś mamy 23 maj, dzień powoli się kończy (przynajmniej w naszej strefie), a z nim znika kolejna przepowiednia, tym razem z kodu Biblii.
Oprócz wojny w Iraku, katastrofy wahadłowca, śmierci monarchów czy pojawiania się innych ważnych w oczach historii postaci, poza tym że sam Ojciec Pio (który w oczach Sceptyków powinien uchodzić za większy autorytet) miewał wizje (jak i nie tylko on), etc.(no, oprócz tego przepowiadacza trzęsień ziemii, co już doczytałem)
Zasadnicza kwestia - na co tu reagować? Poczekamy, zobaczymy. Wielokrotnie podkreślałem, że nie ma się za bardzo czym ekscytować a jedynie można tworzyć spekulacje i starać się poskładać wszystkie przekazy w całość.Czy sceptycy i nowi mogą inaczej reagować?
Napisano 23.05.2006 - 20:06
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych