Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

aph.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeszcze niech mi ktoś powie co to jest to po lewej...

Merkury zapewne. a te paski to efekt przeswietlenia matrycy CCD. jesli na jedna komorke matrycy trafi bardzo duzo swiatla to zaczyna sie ono "udzielac" sasiednim.
  • 0

Bazzg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pozwolicie, że wypowiem się po za tematem: @Eurycide, 2-3 strony wcześniej znalazła się fala twoich tłumaczeń. Usuń tak 90% z nich, żeby zostało tylko to jedno właściwe. Po drugie: To NAPRAWDĘ temat-rzeka! W pół godziny już kilka stron nawet przybyło. Po trzecie: Jeszcze raz: [size=18]EURYCIDE TŁUMACZY

Ot co, proste.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pozwolicie, że wypowiem się po za tematem: @Eurycide, 2-3 strony wcześniej znalazła się fala twoich tłumaczeń. Usuń tak 90% z nich, żeby zostało tylko to jedno właściwe.

Dzieki za info, jakis blad mialem ;) jest juz tylko 1
  • 0

Solaris.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Popieram propozycje dla Admina.

"Mam propozycję dla admina żeby na pierwszej stronie jeszcze umieścił link do posta w którym został podany czas uderzenia, przy okazji chciałbym się zapytać o to
O krórej czasu Polskiego ma mieć miejsce uderzenie
Acha czy już są jakieś dokładne dane na temat współrzędnych geograficznych jej upadku?"

To ja też może dołączę się do tej prośby ;-)
Z tego co na swojej stronie pisze Eric Julien, to uderzenie ma mieć miejsce w nocy, a więc musi to być noc ze środy na czwartek. Zakładając, że impakt będzie miał miejsce na środkowym Atlantyku, będzie w strefie różniącej się około -3 godzin od czasu polskiego. Jeżeli stanie się to w środku nocy (np. 1-2, ale to tylko moje gdybanie), to gdy rano w czwartek obudzimy się, w radiu powinni już podawać tę wiadomość.

Choć nie jestem typowym sceptykiem, to dobrze ktoś napisał - nic nie wskazuje na to, aby takie wydarzenie miało mieć miejsce. Tylko, że E.J. w IV części jest jeszcze bardziej pewny swego. Naprawdę nie wiem, co o tym myśleć - facet chyba nawet nie przyjmuje do wiadomości, że może się nic nie stać...
  • 0

Hippo.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurcze... To ja cala noc nie bede spac i tylko TVN 24 ogladac i patrzec na niebo...
Moim zdaniem moze i rozwalic polswiata, tylko zeby wogole nie bylo ofiar w ludziach :smile:
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tę wiadomość wysyłałem ze dwie minuty (dopisane po fakcie)

Tak wiem.. najlepiej jesli sie nie chce wysylac zatrzymac strone i wyslac jeszcze raz.
  • 0

myszka666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tę wiadomość wysyłałem ze dwie minuty (dopisane po fakcie)

Tak wiem.. najlepiej jesli sie nie chce wysylac zatrzymac strone i wyslac jeszcze raz.

To nie jest dobre rozwiązanie ponieważ możliwe że już wysłało a tu strona się nie przeładowała, przykład Twoja odpowiedź o tych artykułach na wcześniejszych stronach ;)
Będzie dobrze 25 ;)
  • 0

#1703 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

muhad ale gdzie jest napisane w bibli że oczyszczenie przyjdzie za 2000 lat po śmierci Jezusa? To już chyba sam dodałeś, jak pewnie wiele innych faktów, żeby zgrały ładną całość.. ale to nie topic o 2012 tylko o komecie SW która przeleciała daleko od Ziemi i najbliżej Ziemi była 5-6 maja...

Jezus wprost tego nie mowil, poszukaj :smile:
  • 0

Malin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Film: jedna z nazw konczy sie na "mann", wymawiamy nazwę: Bi-der-mann, oznacza: Twice (bi) The (der) German man (mann) czyli Podwójny Niemiec albo Dwóch Niemców. Friedrich Carl Arnold Schwassmann i Arno Arthur Wachmann byli Niemcami.

Tak na marginesie Bidermann a w zasadzie Biedermann nie oznacza podwojnego mezczyzny, a juz w zadnym wypadku dwoch niemcow, tylko mezczyzne z honorem. Wiem ze to moze malo wnosi do tematu, ale to tak zeby nie powstawaly niedomowienia. Nie bierzcie wszystkiego za objawione znaki, troszke dystansu nikomu nie zaszkodzi.
  • 0

rociu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie wiem czy ktoś mi uwierzy, ale wczoraj mialem sen: przez jakies 15 minut widzialem zegar ( 03:02 ) a póżniej wyjrzalem za okno i zobaczylem blysk.
  • 0

tockar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam, jestem tu nowy :)
Jestem raczej scepytkiem, choć chciałbym wierzyć w te przepowiednie. Ale powiedzcie, czy doświadczenia z lat poprzednich, kiedy to nic się nie wydarzyło (no, oprócz tego przepowiadacza trzęsień ziemii, co już doczytałem) mogą zmienić podejście scepytków? Dziś mamy 23 maj, dzień powoli się kończy (przynajmniej w naszej strefie), a z nim znika kolejna przepowiednia, tym razem z kodu Biblii. Czy sceptycy i nowi mogą inaczej reagować?

Pozdrawiam wszystkich :)
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W snie zegarom nie mozna ufac, zawsze pokarza inna godzine... :P ...
Tockar, ja bym byl szczesliwy, gdyby uderzyla ta kometa 25 maja, Ale 0 ofiar w ludziach. Ludzie by sobie uswiadomili ze czas sie konczy, a jest szansa ze 2012 rok bedzie mniej okrutny
  • 0

Eddy.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja mam pomysl zrobcie oddzielny temat 'uderzy czy nie?' i tam wypowiedzi ludzi a takze SONDA i zobaczymy jak sa zdania podzielone dziwie sie ze administratorzy jeszcze tego nei zrobili.
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Witam, jestem tu nowy :)

Witamy, witamy ;)

Dziś mamy 23 maj, dzień powoli się kończy (przynajmniej w naszej strefie), a z nim znika kolejna przepowiednia, tym razem z kodu Biblii.

Kod Biblii...ech, Biblią bym się nie sugerował, ani tym bardziej jej kodem, który nie może być prawdziwy, gdyż na przestrzeni wieków dokonywano zmian w jej treści.

(no, oprócz tego przepowiadacza trzęsień ziemii, co już doczytałem)

Oprócz wojny w Iraku, katastrofy wahadłowca, śmierci monarchów czy pojawiania się innych ważnych w oczach historii postaci, poza tym że sam Ojciec Pio (który w oczach Sceptyków powinien uchodzić za większy autorytet) miewał wizje (jak i nie tylko on), etc.
Zresztą o pewnym autorytecie proroków może świadczyć fakt, że np. Edgar Cayce podczas jednego ze swych (przeszło 14000) zarejestrowanych (!!!) transów przewidział zbliżający się kataklizm (poszukajcie w dziale "Proroctwa") i momentalnie - po tym jak przewidział gdzie ów kataklizm nie przyniesie szkód - wzrosły notowania na giełdzie nieruchomości w tamtych okolicach.

Czy sceptycy i nowi mogą inaczej reagować?

Zasadnicza kwestia - na co tu reagować? Poczekamy, zobaczymy. Wielokrotnie podkreślałem, że nie ma się za bardzo czym ekscytować a jedynie można tworzyć spekulacje i starać się poskładać wszystkie przekazy w całość.
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja mam pytanie. Co maja notowania na Gieldzie do Kataklizmow??... :-/
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych