Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

W tym przypadku? To chyba oczywiste: wartość nieruchomości leżących na "bezpiecznym" terenie w przypadku zniszczenia pozostałych obszarów kataklizmem wzrasta, ponieważ ludzie chcą się tam przenosić.
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziś mamy 23 maj, dzień powoli się kończy (przynajmniej w naszej strefie), a z nim znika kolejna przepowiednia, tym razem z kodu Biblii.

Kod Biblii...ech, Biblią bym się nie sugerował, ani tym bardziej jej kodem, który nie może być prawdziwy, gdyż na przestrzeni wieków dokonywano zmian w jej treści.

Ehh. :) Kod Biblii "działa" tylko na oryginalnej hebrajskiej Torze.

Tutaj coś o 23: http://www.exodus200...utton/23May.htm
  • 0

niewierzewto.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawia mnie jedna sprawa, czy przypadkiem NASA nie stoi za rozpadem komety sw3. Morze chcieli przetestować broń, która w zamyśle miała służyć do obrony przed zagrożeniami z kosmosu. W 1995 wybrali za cel kometę sw3, z uwagi na małą odległość, oraz możliwość śledzenia efektów użycia broni, a teraz gdy istnieje zagrożenie, którego nie przewidziano ( lub przewidziano ) a którego są sprawcami, siedzą cicho i nie informują o niczym, a nawet zaprzeczają. ;<

Dlaczego to wszystko jest wina NASA?! Boże odczepcie się od tego nasa, przecież jeszcze jest tyle organizacji innych badających kosmos a Wy się do tego nasa przyczepiliście. Pozatym niby jaką mieli by testować broń? :/ Przecież kometa może się rozpaść samoistnie co właśnie obserwowaliśmy....
  • 0

NHolokaust.
Reputacja

Napisano

O programie Gwiezdnych Wojen słyszeli chyba wszyscy, ale osobiście wykluczam tą opcję, a jesli już - to na pewno nie jest to sprawka NASA, tylko rządu USA, który sprawuje nad tym pieczę.
Skłaniam się ku samoistnemu rozpadowi komety.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak na marginesie Bidermann a w zasadzie Biedermann nie oznacza podwojnego mezczyzny, a juz w zadnym wypadku dwoch niemcow, tylko mezczyzne z honorem. Wiem ze to moze malo wnosi do tematu, ale to tak zeby nie powstawaly niedomowienia. Nie bierzcie wszystkiego za objawione znaki, troszke dystansu nikomu nie zaszkodzi.

Malin nie doczytalas .. chodzi o wymowe Bi-Der-Mann BI - powojny DER - the - Mann - mezczyzna. Wszystko jest w porzadku :)
  • 0

NHolokaust.
Reputacja

Napisano

O programie Gwiezdnych Wojen słyszeli chyba wszyscy, ale osobiście wykluczam tą opcję, a jesli już - to na pewno nie jest to sprawka NASA, tylko rządu USA, który sprawuje nad tym pieczę.
Skłaniam się ku samoistnemu rozpadowi komety.
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dlaczego to wszystko jest wina NASA?!

skad my mamy to wiedziec? :P

przecież jeszcze jest tyle organizacji innych badających kosmos a Wy się do tego nasa przyczepiliście.

bo tylko oni sciemniaja.

Pozatym niby jaką mieli by testować broń?

bardzo silna.
;-)
  • 0

michciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja mam pomysl zrobcie oddzielny temat 'uderzy czy nie?' i tam wypowiedzi ludzi a takze SONDA i zobaczymy jak sa zdania podzielone dziwie sie ze administratorzy jeszcze tego nei zrobili.

jak chcesz to załóż taką sondę, przecież możesz :smile:
  • 0

Nelchael.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Ja mam pytanie. Co maja notowania na Gieldzie do Kataklizmow?"
Ludzie sprzedają akcje by mieć pieniądze na podstawowe rzeczy takie jak jedzenie, podczas wojny/kataklizmu logiczne jest, że wszyscy chcą sprzedać akcje, ale nikt nie chce kupić...

"Boże odczepcie się od tego nasa(...)" nie używaj liczby mnogiej, plz.

Co do kodu biblii, prosze, błagam, zanim coś napiszecie zapoznajcie się z tym...
Nie tylko w zwiazku z kodem bliblii
Neko, gdybyś przeczytał cokolwiek o kodzie (albo byś przejrzał nawet ten temat na forum w calosci a nie ostatnie 3 strony SIC) nie pisał byś takich bzdur, że z każdej ksiązki można odczytać "kod", powtarzam kolejny raz, żeby coś wyczytać z kodu trzeba było ułożyc skomplikowany wzór matematyczny który został ułożony przez, uwaga, uwaga : matematyka, NAUKOWCA...
a ten, który pierwszy wziął się za odczytywanie, lecz nie miał odpowiedniego sprzętu był NEWTON! tak, ten który opracował nasze podstawowe prawa fizyki.. Jeżeli chcecemy odrzucić jego prace, równie dobrze możemy pożegnać się z grawitacją.

co do tego czy walnie czy nie, to podpisuje sie pod Eurycide, piszcie sobie na priv. Tutaj nie pisze się tylko o rzeczach związanych z danym tematem, ale rzeczami WNOSZĄCYCH coś do tematu(jak na każdym forum).

sorry za offtop.
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiem wam tak SZKODA Z SCEPTOLAMI ROZMAWIAĆ !!!
wierzą w swoje prawa i naukę (idzcie na astroforum)i nic ich nie przekona zjawiska paranormalne w ich życiu nie mają znaczenia,
LUDZIE TO FORUM DLA LUDZI WIERZĄCYCH W RZECZY PARANORMALNE !!!!
nie wierzycie to czmychajcie z tąd ,NIE MOGE CZYTAC juz waszych postów!już nie wiem jak to wytrzymac!
Za pare dni wszystko się okarze czy walnie czy nie i o co tyle szumu ,zaraz się pozabijacie o to kto ma racje ,to bez sensu :-( tylko nie piszcie "zobaczymy co powiesz 26" :argue2:

ps:Wiem ,że były badania związane z ALBERTEM EINSTEINEM i wyszło na to że gdy zbadali jego UWAGA mózg to wyszło im że nie mógł być aż tak inteligentny!potem zbadali jego żonke i wyszlo że ma taką fure pod czachą która zmieli wszystko :-D podobno ona była obdażona ponadprzeciętną inteligencją a że wtedy BABEK nikt nie słuchał to postanowiła wypromować ALBERTA , gdziś to czytałem ale nie wiem gdzie ;-)
  • 0

aranel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patrząc na te rozmowy Wasze tutaj...to ta kometa jak narazie bardziej dzieli ludzi niż jednoczy...
  • 0

michciu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

73P/Schwassmann-Wachmann 3 5.34 lat
73P-B/Schwassmann-Wachmann 3 5.36 lat
73P-C/Schwassmann-Wachmann 3 5.36 lat
73P-E/Schwassmann-Wachmann 3 5.36 lat

źródło:http://komety.astrowww.pl/

różnica między okresami obiegu komety, kometa sw3 leci szybciej niż jej odłamki, czy to nie dziwne
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Skonczcie sie wreszcie sprzeczac bo co poniektorym zablokuje dostep do tego dzialu. Zapraszam do nowo powstalego tematu - ankiety, gdzie mozecie sie sprzeczac czy wg. was uderzy czy nie uderzy.
  • 0

Gregorian.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ktoś wcześniej pytał co bedzie robił Bush 25 maja.
Tu jest odpowiedź http://wiadomosci.on...0,686,item.html
  • 0

#1725 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

Ktoś wcześniej pytał co bedzie robił Bush 25 maja.
Tu jest odpowiedźhttp://wiadomosci.onet.pl/1327577,12,1,0,120,686,item.html

a to z Blair'a cwaniaczek ucieka z W.B. przed fala tsunami....Gregorian dobrze ze znalazles to;];] :smile:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych