Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Hm faktycznie jest post ale z przed 2 dni, no chyba ze byl edytowany. Musimy czekac :)

ps. thx ziomallo
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzisiaj nie ide spać jak tak dalej bedzie :surprised:
  • 0

Eddy.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

powiedzcie mi czy po tym co przeczytalem mam sie bardziej bac czy wyluzuwac, mieszkam w londynie podczas wczesniejsziej idei bylo ze zalalo by londyn nie wiem jak jest teraz bo jakis tam punkt nachylenia 45 stopni jakies miasto podane o ktorym nigdy wczesniej nie slyszalem, czy londyn nadal jest zagrozony?
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie tylko jedno martwi.Pochodzę z Pomorza (sam mieszkam na Śląsku) i tam mam prawie całą rodzinę ( w sumie 24 osoby 20-30 km w prostej linii od Bałtylku) I wszyscy te informacje traktują z uśmiechem na twarzy...Oby mieli rację...
  • 0

tockar.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja sam jestem z Pomorza, ale nie martwie się, jeżeli dojdzie do uderzenia.
Moim zdaniem jesteśmy mimo wszystko za daleko, żebyśmy realnie to odczuli. Według obrazków z któreś strony tego tematu w zasięgu będzie Dania i to ona "wyłapie" to, co mogłoby dojść do Bałtyku.
  • 0

sonyx.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

witam....
ja tylko chce powiedzec ZE JA MAM IMPREZE W PIĄTEK I MAM ZAMIAR NA NIA ISC :crazy: i czy napewno to bedzie 25 maj? ;<
a moze jednak cos po 28...
ja nie mam zamiaru umierac...bo mam za duzo rzeczy do załatwienia!
ja stawiam ze te kawałki komety ''miną'' sie z Ziemia...

ale jeżeli teraz bedzie BOOM! to co bedzie w 2012roku ?

pozdro
  • 0

Eddy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prosze odpowiedzcie na mojego posta powyzej.
  • 0

tockar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prosze odpowiedzcie na mojego posta powyzej.

Jeżeli do tego dojdzie, jeżeli będziesz "pilnował" tego co będą nawały wiadomości, jeżeli one zareagują na czas, to mimo wszystko będziesz miał kilka godzin na ewakuację.

Ja jednak w takiej sytuacji niewiedziałbym co robić, ale chyba zatriumfowałby sceptycyzm połączony z nieprzespanymi nocami.
  • 0

Nelchael.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"E=MC(2) czyli masa razy PRĘDKOŚĆ do kwadratu, a ta ma wynosić prawie 18km na SEKUNDĘ. Więc nie będzie to słabe uderzenie."

Tutaj skorzystamy raczej ze wzoru na energie kinetyczną czyli Ek=mV^2/2. Masz racje, że energia w tym wypadku głównie zależy od prędkości.
E=mc^2 <- ten wzór pokazuje zależnośc między energią a materią, więc tu nam się nie przyda.
ps. chodzi mi tylko o sprostowanie, by nie wprowadzać ludzi w błąd.
  • 0

Eddy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale mi chodzi o to czy ta wiadomosc cos zmienila co do londynu bo wiem ze londyn byl zagrozony ale czy nadal jest o to mi chodzi ...
  • 0

#1751 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

jesli leci z predkoscia 11 mil na sek to nie powinno byc tsunami tak potezne zeby zalalo az londyn ale ja na twoim miejscu eddy bym sie ewakulowal z londynu...tak na wszeli wypadek :smile:
  • 0

Nelchael.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest zagrożony tak samo jak przedtem. To dalej E.J. pisze o takowych zagrożeniach jeżeli mu wierzysz to uciekaj, jeżeli nie to zostań. Jakby nie patrzeć to takowe oczyszczenie ma dotknąć określonych ludzi, jeżeli jesteś na "czarnej liście" to i tak nie uciekniesz. ^^
ps. To jest oczywiście tylko moje zdanie.
  • 0

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eddy, jak masz czas i możliwość to wyjedż.Lepiej dmuchać na zimne.
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eddy powiem ci tak jak pracujesz w angli to napewno masz na bilet do kraju ,wracaj na pare dni do domu mama się ucieszy , może nie walnie ale co zrobisz jak ogłoszą że ma walnąć i 200 tysięcy polaków bedzie chciło wracać samolotem do chaty dasz rade przekonac ich wszystkich że masz pierwszeństwo na pokład samolotu? raczej nie! pakuja zad i do mamy :lol :
  • 0

Eddy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

myslalem zeby w glab wielkiej brytanii pojechac moze do szkocji tam jest mniejsze zagrozenie juz teraz nie zdaze doleciec do polski. W sensie zdazyl bym ale nie chce leciec samolotem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych