Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Uaktywnienie plam słonecznych to kolejny znak(25-27 maja).O to mi chodziło.
  • 0

niewierzewto.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Uaktywnienie plam słonecznych" to też sprawka NASA? Dajcie spokój nie bądzcie śmieszni, eksplozcja supernowej w galaktyce M51 to też jest znak? Plamy słoneczne są cały czas! Znajdz sobie wykres aktywności słonecznej ;/
http://sohowww.nasco...me/mdi_igr/512/ te czarne kropeczki co widzisz to są plamy słoneczne poprostu mają się pojawić nowe bo pierwszy raz zostało przewidziane, pierwszy lepszy NEWS z onetu :
http://wiadomosci.on...0,686,item.html
To pewnie też potwierdza wasza hipoteze?
  • 0

pawki.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co plama na sloncu ma do komety :?
  • 0

Malin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Malin nie doczytalas .. chodzi o wymowe Bi-Der-Mann BI - powojny DER - the - Mann - mezczyzna. Wszystko jest w porzadku

To juz jest wiecej niz nadinterpretacja. W tlumaczeniu wyrazow nie posluguje sie wymowa lecz ich faktycznym znaczeniem i pochodzeniem. W tym wypadku BI nie ma zadnego zwiazku z podwojnym.
  • 0

Naimad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Jestem tu nowy mam nadzieję, że miło będziemy ze sobą spędzać czas. ;)

Wracając do tematu, dziwi mnie to, dlaczego jak narazie do tej pory nie zainteresowały się tym media (Polskie) oraz ogólno-krajowe. Wiadomo Polsce nic nie grozi, lecz połowa świata jest zagrożona. Przecież taki odłamek mógłby zniszczyć całą Polskę (!), jakby akurat tutaj uderzył. Możliwe też, że studia nie są doinformowane i nic o tym nie wiedzą? :-/
Co się stanie dowiemy się jutro.

P.S. Sorrki za off-top, ale może ktoś mi napisać ile dokładnie kosztuję teleskop średniej jakości?
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dlaczego się nie zainteresowały? Bo to nie są wiarygodne źródła sny i przepowiednie jakiegoś kolesia..

[ Dodano: 2006-05-24, 12:45 ]
teleskop to na www.astro-forum.org tam tego bylo miliony poczytaj..
  • 0

Naimad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niewiarygodne? Przecież samo NASA ma z tym coś wspólnego.

Dzięki. ;)

Nie dziwi Was to, że akurat ma dojść to w ten dzień, kiedy Benedykt przyjeżdża do Polski?
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

rozsmieszasz mnie..
zawsze informuja o jakis deszczach meteorow czy cos. a teraz milcza..
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyżby faktycznie coś leciało w naszym kierunku?

Z każdej strony może coś nadlecieć ale nie od strony Słońca! Słońce wciągnęło by wszystko, nawet wielkości Jowisza, co by przeleciało obok niego. Zachowajmy jakieś okruchy rozsądku plizzz :D

Obrazek

wieżmi może przelecieć od strony słońca poczytaj sobie trochę choć masz trochę racji jak coś przeleci za blisko słońca to zostanie przez nie zmiecione
  • 0

rychu00.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

troche mnie nie bylo a juz ze smiechu sie skrecam, tak jak kolega napisal co maja plamy wspolnego z kometa?

ps. jesli nie macie doswiadczenia to slonca nie obserwujcie!!! ( promieniowanie podczerwone!!! )
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dzisiaj wieczorem czasu Amerykanskiego media podobno maja podac informacje o odlamku ktory uderzy w atlantyk !
  • 0

isorokuy_oEoW.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naimad, Sądze że media nie mają wystarczających dowodów aby siać panikę, a to że S-W 3 mija Ziemie to informowali, ale raczej jako ciekawostkę dla ludzi którzy lubią oglądać nocne niebo. Drugą możliwością jest że wiedzą o tym dość prawdopodobnym zdarzeniu ale ktoś z góry chciał żeby nie siać paniki.
Swoją drogą zastanawia mnie zachowanie telewizji w Stanach, gdyż oficjalnie z tego co wiem nic się tam nie mówi, ale ludzie kupują wielkie zapasy prowiantu... :-/
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Swoją drogą zastanawia mnie zachowanie telewizji w Stanach, gdyż oficjalnie z tego co wiem nic się tam nie mówi, ale ludzie kupują wielkie zapasy prowiantu... :-/

Otóż to, coś dzieje się na pewno, pytanie tylko - jaki będzie finał.
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja nie wale farmazonow

http://www.savelives...-message-En.htm

"Update May 22, 2006

The ARE, an organization which furthers the work of the psychic Edgar Cayce, has a center in Houston which it shares with several other organizations. One of these groups appeared in full force very recently, removed most of its equipment from the building, saying they were staging a retreat for the upcoming weekend a hundred miles north of the city. When did they plan on leaving for their retreat? Wednesday morning, on the 24th of May. Had they ever heard of Eric Julien? No. Coincidence? Eric has been told by one person who received similar premonitions that the disaster would happen on a Thursday and that the approaching object would be announced by scientists and the press on a Wednesday at noon."
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A co plama na sloncu ma do komety :?

Pozornie nic,ale założę się że akurat teraz ma.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych