Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

JanekAspiral.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sorry ale nie rozumiem... tylko ciagle blablabla i przkeonaj innych.. i jest tylko jedno właściwe spojrzenie na sprawe - to byłoby nudne.. jeżeli ktoś uwierzy i nic nie bedzie - nie może mieć do nikogo pretensji sam w to uwierzył i niech sam poniesie konsekwencje a nie zrzuca odpowiedzialność na innych .. Gdzieś na forum było coś co niby Samuel Enki mówił o komecie.. coś o tym wiadomo??
  • 0

niewierzewto.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie trzeba wierzyć żę nic nie będzie, tak podają oficjalne źródła uwierzyć trzeba że coś będzie np. w przepowiednie EJ..
  • 0

Naimad.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale nie jest to dla Was nieco dziwne? Wiemy o tym i nie tragizujemy (niby czemu przecież tam nie mieszkamy xP) tylu ludzi zginie. I to jest dziwne, jak wcześniej wspomniałem, że wiemy o dokładnej dacie jakiegoś okropnego zjawiska, które zajdzie na Ziemi. O_o Trochę chaotyczne, lecz prawdziwe. Dobra, więc czekam.
  • 0

aranel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1.Nie bronie E.J. ale zadajcie sobie sami pytanie, gdybyscie mieli wizje odnosnie tej katastrofy i mocno w to wierzyli, to czy pozostalibyscie bierni?...

2. Jesli chodzi o konfrontacje NASA i sprzet za miliardy dolarow kontra Jeden człowiek i wizja...to z mojej strony odpowiedz nie była by taka oczywista...

Osobiście wierze, ze zaden sprzet nie jest w stanie dorownac sile ludzkiego "ducha"
  • 0

Neko.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ccooll napisał/a:
Neko napisał/a:
Na jakiej podstawie opierasz swoje przypuszczenia?

NASA wiele razy podawała fałszywe info, a teraz milczy jak zaklęta (a morze przelęknięta)

Pomiedzy 12.XI a 16.XI 1984 roku takze milczala. I to ma byc argument?!

Przeczytaj to forum od początku wtedy pogadamy

Ja ten watek czytam prawie od poczatku! Juz wczesniej o tym wspominalem.
A na moje pytania jak zwykle brak konkretnej, rzetelnej odpowiedzi. Tez mi nowina...

[ Dodano: 2006-05-24, 14:41 ]

26 Maja jest Dzień Matki... czy to zbieg okoliczności czy coś więcej?????

TO ZNAK!
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem, to nie może być zbieg okoliczności... Wizyta papieża, Bush, plamy słoneczne, twarze komistów na Marsie, film w kinie "posejdon" dzień matki, kręgi w polu. Teraz jestem już pewien :P
  • 0

JanekAspiral.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak chcesz to sie śmiej masz do tego prawo, ale przy okazji nie uwłaczaj inynm użytkownikom i prosze o jedno... Sam prosisz o rzetelne źródła a nie potrafisz przeczytać mojej opini.. gdzie jest napisane jelsi ktoś uwierzy i nic nie bedzie ( a nie jesli ktoś uweirzy że nic nie bedzie) wprowadzasz przez to dezinformacje i aż mnie to osłabia... zreszta neko..mozesz powtórzyć pytanie..bo jelsi twoje pytanie brzmi czy to jest jakiś argument?? to nie rozumiem o czym znowu do siebie mówisz
  • 0

niewierzewto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeczytalem Twój post a czy ktoś tutaj ma pretensje bo komuś uwierzył?
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czytałem od początku nie wierzyłem, zaczytałem sie do połowy, uwierzyłem,czytam końcówke i straciłem zaufanie do Juliena ("Eruc Julien - dawny francuski wojskowy kontroler lotów" Nie dziwie sie ze DAWNY)
temat ciekawy, ale jakże bzdurny ;-)
  • 0

Nelchael.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Neko, piszesz, ze czytasz od poczatku, ale co 2 twoj post temu zaprzecza.
Szanowny panie adminie, prosze przestań pobłażać i zacznij używać zakazu wypowiadania się na forum, atm 20 najnowszych stron tematu to zwykle pierdoly pisane przez dzieci nie zapoznane z tematem i nie rozumiejace, ze temat "spadnie/nie spadnie" jest gdzie indziej. Pisanie, by przestali nie skutkuje...
btw sny i wizje pojawialy sie przedewszystkim przed wyjsciem na swiat ostrzezeni napisanego przez E.J.

sorry za offtop.
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak chcesz to sie śmiej masz do tego prawo, ale przy okazji nie uwłaczaj inynm użytkownikom i prosze o jedno... Sam prosisz o rzetelne źródła a nie potrafisz przeczytać mojej opini.. gdzie jest napisane jelsi ktoś uwierzy i nic nie bedzie ( a nie jesli ktoś uweirzy że nic nie bedzie) wprowadzasz przez to dezinformacje i aż mnie to osłabia... zreszta neko..mozesz powtórzyć pytanie..bo jelsi twoje pytanie brzmi czy to jest jakiś argument?? to nie rozumiem o czym znowu do siebie mówisz

Zgadzam się w zupełności .

A nie jeśli ktoś uwierzy sceptykom, że nic nie będzie, a będzie i zginie ?
Czy wtedy sceptycy, weźmiecie na siebie odpowiedzialność za ludzi którzy nie uwierzyli dzięki wam i zginęli.
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodzi o to ze on nie wie z ktorej strony przyleci itp. Mial wizje tylko o tym ze Walnie a nie skad przyleci...
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm , a mamy świadków że miał wizję :o ? może poprostu sobie to wymyślał żeby narobić furory i wogóle . jak wydał jakąś książkę związaną z tym noto kase nabił ....
  • 0

ccooll.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm , a mamy świadków że miał wizję :o ? może poprostu sobie to wymyślał żeby narobić furory i wogóle . jak wydał jakąś książkę związaną z tym noto kase nabił ....

Przeczytaj temat od początku to nie będziesz takich pytań zadawać
  • 0

Dragon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No więc czekamy... :-(
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych