Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 replies to this topic

wasik.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I pomyslec ze okolo...hm

Moze przesadzam ale..polowa swiata(?) o tej komecie nic nie wie :/
  • 0

robson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pedejrzewam, że jeśli Oni (ci co nami żądzą) wiedzą, że leci i uderzy, to narazie obliczają ewentualne skutki i straty i zastanawiają się czy powiedzieć i kiedy - o to jest pytanie.
  • 0

juniorro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak szczerze na poczatku wybrechtalem ta komete... ale po trochu zaczynalem wierzyc, chociaz troche sie wydaje nie mozliwe ze jezeli jest tak mala zeby nie mozna bylo jej wykryc to tez nie powinna wyrzadzic zbyt wiele szkod. Jednak jezeli jednak przywali w nas,(i zginie wiele milionow ludzi) to czy pozniej w roku 2012 jeszcze wiecej osob zginie?
Teraz cos innego. Od kilku dni wydaje mi sie ze cos 'przezroczystego' mnie sledzi... Jakies chwilowie postacie itp. Byc moze sie schizuje :P
  • 0

lukkaz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nie uważacie że gdyby cokolwiek miało uderzyć jutro w Ziemię to dzisiaj powinni to już ujawnić? Raczej nie wierzę, że NASA lub inna organizacja tego typu nie zauważyła obiektu znajdującego się tak blisko Ziemi. Ale jak ma już uderzać to przed 11 bo mam sprawdzian z chemii :smile:
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie to jest forum paranormalne co wy tu piszecie! same głupoty idzcie na astroforum
albo na inne forum ,piszecie o samych głupotach!! które nie mają nic wspólnego z kometą ,
powinny posypać się bany za te śmieci, normalnie 20stron a same ścieki,
jeżeli nie jesteś sceptykiem to odpowiedaj tylko na posty które coś wnoszą!
olewaj gadke sceptyków i bedzie mniej nic nie wnoszących postów,sami się znudzą i przestaną nadawać , samie też nie prowokujcie do przepychanek słownych

USZANUJCIE FORUM

Dziś może jutro wielki dzień prawdy ,a wy piszecie takie głupoty !
wykorzystujecie nieobecnośc EURYCIDE ? :surprised:
  • 0

keniu.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli miałbym obstawiać to nie powiedzą wcale lub w ostatniej chwili. Lukkaz uważam, że myślisz, że tak powiem „nieekonomicznie”. Dla rządu w tym przypadku więcej zabitych = mniejszy kłopot, a więcej ocalałych = większy kłopot. Dlaczego? Jeśli więcej osób by przeżyło znacznie wzrosłyby koszty: odszkodowania, zakwaterowanie, opieka medyczna, pożywienie i inne podstawowe środki. Dla nich w takim przypadku raczej jednostki się nie liczą. :-(
  • 0

robson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może i masz rację, bo jak ktoś ;-) , kiedyś powiedział; "... śmierć jednostki to tragedia a śmierć milonów to tylko statystyka..."
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Misje sprzatania w tym watku uwazam za zakonczona sukcesem:

Usunalem:

niewierzewto 16 postow +warn obraza +warn prowokacja +warn prowokacja = ban(30dni)
Neko 7 postow +warn obraza = 2x warn za offtop + warn za obraze
Diagonet 3 posty +warn obraza = warn za offtop + warn za obraze
s'Cape 1 post +warn prowokacja = warn za prowokacje
Eddy 2 posty +warn nieznajomosc tematu = warn za offtop + warn za nieznajomosc tematu
rychu00 +warn obraza = warn za obraze
QLIG +warn = warn
ccool 5 postow = warn za offtop
michciu91 1 post
Bazzg 2 posty = warn za offtop
muhad 1 post
meledicum 1 post
ble 2 posty = warn za offtop
ktosiuf 1 post
hippo 1 post
jarecki 1 post
naimad 2 posty = warn za offtop
wasik 2 posty = warn za offtop

jesli chcecie skomentowac moja decyzje to lepiej nie robcie tego w tym miejscu. Jak na przyszlosc uniknac spamowania? Proste - nie odpisywac i nie ciagnac watku kogos kto napisal cos nie na temat lub cos bzdurnego.

Na luźne dyskusje na temat tego czy uderzy czy nie zapraszam tutaj

W tym wątku wyłącznie zamieszczamy nowe informacje o komecie i związanych z nią informacjach oraz komentujemy podane wiadomości

• 0

rociu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jestem prawie pewien, że jutro uderzy. A jakie godziny przewidujecie? Ja tak myślę (nie wiem, dlaczego przeczucia), że od 3-7/8 nad ranem, albo od 4-8/9 popołudniu i wieczorem.

[center:25a16cff31]Ja juz mówiłem, że mam przeczucie, że ok. 3 nad ranem.[/center:25a16cff31] :doom:
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Plejady, czy moze jakis z fragmentow SW-3? prawy dolny rog - Komentujcie :)
  • 0

Sign.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

UWAGA
Ja jestem Sign i zaprawde powaidam Wam, miałem sen, sen w którym 25 maja był dniem niczym nie rożniącym się od innych dni.
Te fakty popieam następującymi danymi:
- NASA nie zapowiada nic szczególnego;
- jeśli sądzicie, że coś uderzy to tak jakby z nienacka, tak samo moze uderzyć za miesiąc czy za rok, tego nie wiemy i raczej nikt tego nie przewidzi na dłuższą metę...
- podobnych przepowiedni było setki i się nie sprawdziły...
- po ostatnie - jeśli jesteście wierzący to w Biblii jest napisane coś akiego "nie znacie dnia ani godziny"... więc wyluzujcie
P.S. ten mój sen to oczyiście ironia, takie porównanie z przymróżeniem oka do snu Erica
P.S. 2 : takie Wasze szukanie na siłe dowodów na słuszność tezy Erica jest bardzo śmieszne, co z tego że jakiś sklep zaopatruje się w wodę, co z tego, że akcje ida w dół, co z tego że Rosja gromadzi złoto??? takie rzeczy zdarzają się co jakiś czas tego nikt z Was wcześniej nie obserwował dlatego to Was tak dziwi i daje Wam niesłuszne dowody...również widać wielu z Was rzadko obserwowało niebo bo teraz obojętnie co się na nim zdarza zaraz jest to wielkim wydarzeniem...
  • 0

#1887 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

wyglada jak odlamek...sw-3 :hmm: :hmm:
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Erica

Wszystko w porzadku ale pomyliles sen z wizja / wiadomoscia / przeslaniem
  • 0

Sign.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja też miałem wizje :D beczka Ty a Eric miał już coś podobnego i czy to się sprawdziło??
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

plejady są w prawym górnym rogu w prawym dolnym rogu to raczej nie obstawiał bym komety
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych