Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

sonyx.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie chodzi mi o koniec świata....tylko o to że jak bedzie to całe BOOM to niewiadomo co pozostanie....
moze sie ''nic wielkiego'' niestac
a moze zniszczyc cały dorobek ludzkości...
dla mnie bedzie koniec świata jak nie bedzie zasięku na telefonie ! :crazy:
dobra...mniejsza o to...
czy juz widac cos na niebie ? ? ? ? :surprised:

[size=9]Edit admin:
warn, mowilem ze LUZNE ROZMOWY tutaj

• 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

no to macie

juz jutro 25 maja
zobaczymy sobie kometke uderzajaca w ziemie, moze odwolaja lekcje ?? :P
  • 0

robson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zy juz widac cos na niebie ? ? ? ? :surprised:

A co mam być widać? Wszystko zależy od kąta wejścia w atmosferę i miejsca . Chyba nie chciałbyś być tym "szczęśliwcem", który to zobaczy.
  • 0

Tanatofobia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A wy tylko o tych lekcjach, tak jakby życie ~50mln ludzi, jak to przepowiedział E. Jullien było niczym. Wg mnie uderzy, a nawet jeśli nie to będziemy mieli duuużo do przemyślenia. A co do takich idiotycznych wypowiedzi via. odwołania lekcji, zawsze chyba możesz pójść na wagary?? Aha, zapomniałem że mamusia by klapsa dała. Szczerze nie znam się na astronomi, ale wygląda to na komete :P
  • 0

robson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to macie

juz jutro 25 maja

I znowu się zaczęło....
  • 0

pszczoo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to macie

juz jutro 25 maja

Wiesz co! Na Twoim miejscu już bym sobie zaklepała miejsce na cmentarzu. Boże jakie Ty bzdury piszesz. Kometki nie zobaczysz, chłopie. Tym bardziej nie odwołają Ci lekcji.
  • 0

Tanatofobia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeszcze niech mi ktoś powie, w jakim kierunku leci to coś??
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

lukkaz nie szukam w tym sensacji , jak uderzy kometa to wszystkie przepowiednie itd, sprawdzą się także wizja EJ, a to oznacza wielki przełom, od tego wydażenia wszystko może sie rozpocząć.....i zapoczatkuje wiele niezrozumiałych dla nas "zjawisk" które będą trwały do 2012 roku....Patrząc jak zwykły człowiek ta ogromna tragedia też jest wielkim wydarzeniem.. ;-)

robson , pszczo -robicie znow nieporządek ,na zwracanie uwagi jest Admin
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

dobra zartuje, mam tylko nadzieje ze sie nie pomylili i ze polska bedzie bezpieczna

[ Dodano: 2006-05-24, 20:29 ]
pomyslcie co sie stanie jak moi znajomi dowiedza sie ze w ziemie uderzyla ziemia, o dziwo ja im to wmawialem przez 2 tygodnie, wiec chyba zmieni sie ich stosunek do tego forum

oczywiscie moi koledzy to totalni sceptycy
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawiam się, albo też umknęło mi to uwadze : czy gdyby SW-3 nie rozleciała się w 1995 r. to czy zagrażałaby Ziemi jako zwarte jądro ?
Bo w kodzie Biblii przy datach 2006 i 2012 jest stwierdzenie : " wywiodę ją, rozkruszę na kawałki..." Może więc jesteśmy mimo wszystko świadkami odroczenia na nieokreślona przyszłość tego wydarzenia. Tym bardziej, że właściwie rozkawałkowanie SW-3 nie jest tak do końca wyjaśnione. Ciekawe, że w kodzie Biblii nie ma już żadnej zastępczej (dla 2006 r.) daty dotyczącej kolizji - poza 2012, ale to zupełnie chyba inna historia.
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeszcze niech mi ktoś powie, w jakim kierunku leci to coś??

O rany, 130 stron dyskusji a tu takie pytanie... :surprised:

Krótkie streszczenie sytuacji:
Eric Julien, były kontroler wojskowego ruchu powietrznego w Reims Air Base (Francja), twierdzi że drogą pozazmysłową otrzymał przekaz że dnia 25 maja 2006 r. na Oceanie Atlantyckim pojawi się gigantyczne tsunami spowodowane przez upadek fragmentu komety, który wywola wybuch podmorskich wulkanow. Nie ma żadnych informacji potwierdzających jego słowa; nie ma żadnej potwierdzonej informacji że cokolwiek co może zagrozić Ziemi leci w naszą stronę, więc czekamy na 25 maja.
Staramy się też szukać informacji mogących potwierdzić teorię Juliena.
Więcej dowiesz się na stronie założonej przez Erica Juliena savelivesinmay.com
  • 0

Neptim.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe czy ten odlamek komety uderzy w ziemie (atlantyk) czy nie ? Nostradamus przepodowiadal katastrofy po tym jak umrze slwany papierz. Po niemcu papierzu przepowidnia mowi ze bedzie murzyn i koniec swiata. A 2012 to juz za 6 lat i wkonicu zaczna sie katastrofy jezeli przepowiednia mowi prawde. A ten odlamek moze to zaczac kto wie ?
  • 0

Tanatofobia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchaj o tym to wiem, chodziło mi o fotke słońca?? Wklejoną kilka stron do tyłu. A temat śledze od początku więc spokojnie :smile:
  • 0

#1919 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

jest jakies swierze info?? admnie prosimy o cos nowego...

oby to byl poczatek Wielkiego ucisku ((czasu przed armagedonem))...juz sie nie moge doczekac jutrzejszego dnia:) :) :-D ...wkoncu zyjemy w "dniach ostatnich" o ktorych mowi Biblia Słowo Boze
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O rany, 130 stron dyskusji a tu takie pytanie...

Czy Ty w ogóle zrozumiałeś to co napisałem, bo akurat czytałem wszystkie 130 stron dyskusji i znam stronę E.J. Nie w tym rzecz.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych