Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Feanor.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kurcze akurat będe w szkole ;/ nie no ;( jak ta kometa przedobrzy ?? to nie uwidze już może rodzinki ;( muszę się rano porzegnać na wszelki wypadek :/
  • 0

maj46x.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

napisałęm że:

Uderzenie będzie ale... skutki nie będa takie duże jak nam się wydaje. będzie to miało charakter lokalny -parę wysepek zaleje jedynie - Polsce nic nie grozi.

:) :) :) więc miłego dnia jutro :)
  • 0

Dantom.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

My tu sobie gadu, gadu - nie mylić z GG - a tymczasem odwiedziłem (jak się okazuje nie ja jeden) AstroForum, gdzie parę dni temu szacownych uczestników naszego forum zmieszano z błotem, a określenie "czubki" było na porządku dziennym. Prawda jest taka, że jeśli ten cholerny fragment SW-3 albo coś innego uderzy w końcu w ten Atlantyk to proponuję, żeby te teleskopy wsadzili sobie w d...y ! Szerszym końcem oczywiście. A jeżeli z jakichś powodów nie trafi to i tak będzie ich wina. :mrgreen:
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeczytałem już ten tekst kilka razy, sposób wysławiania sie raczej nie wskazuje na jakiegos niedorostka. Może to jednak być jakis student lub ktos w tym stylu. W kazdym razie piszący doskonale wie o czym mówi /mam tu na mysli podawane szczegóły techniczne/
Jeżeli to jest fałszywka to zrobiona na dobrym poziomie.Z drugiej strony koresponduje to z wcześniejszymi informacjami, że odkrycie zagrażajacego nam niebezpieczeństwa zostanie dokonane niemal w ostatniej chwili.
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy to już było, czy jeszcze nie, ale zamieszczę tutaj newsa, którego znalazłem przetłumaczonego na innym forum:

Wiadomość z serwisu Link , ktora została usunięta 2006-05-09, po 2 godzinach od publikacji.

Ta wiadomość pochodzi od anonimowego pracownika CIA. Została umieszczna na jednym z anglojęzycznych forów i dotyczy wydarzeń, które mają mieć miejsce 25 maja 2006. Grupa thinktanków w Białym Domu i Pentagonie, ściśle wspólpracująca z lobby zbrojeniowym zamierza rozpętać potężny konfikt zbrojny. Impulsem ma być zdetonowanie potężnych ładunków atomowych na środku Atlantyku, które rzekomo mają być zagubionym odłamkiem komety SW-3. Szczegółowy scenariusz działań był opracowywany conajmniej od roku 1991. Wykorzystując agentów dezinformacji, w internecie mają być wcześniej rozpowszechnione materiały, sugerujące katastrofę naturalną. Będą pokazane przygotowane wcześniej filmy i zdjęcia udawadniające, iż tak właśnie było.

• 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

napisałęm że:

Uderzenie będzie ale... skutki nie będa takie duże jak nam się wydaje. będzie to miało charakter lokalny -parę wysepek zaleje jedynie - Polsce nic nie grozi.

no wiem , ale ja tez napisałem że gdyby w jaki kolwiek sposób , niewyjaśniony Energia Kinetyczna była tak duża , że zagroziło by to województwu Śląskiemu to wielka wielka lipa :(
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

przetlumaczy ktos piate przez dziesiate, najwazniejsze z tego tekstu? prosze..
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem, czy to już było, czy jeszcze nie, ale zamieszczę tutaj newsa, którego znalazłem przetłumaczonego na innym forum:

Wiadomość z serwisu Link , ktora została usunięta 2006-05-09, po 2 godzinach od publikacji.

Ta wiadomość pochodzi od anonimowego pracownika CIA. Została umieszczna na jednym z anglojęzycznych forów i dotyczy wydarzeń, które mają mieć miejsce 25 maja 2006. Grupa thinktanków w Białym Domu i Pentagonie, ściśle wspólpracująca z lobby zbrojeniowym zamierza rozpętać potężny konfikt zbrojny. Impulsem ma być zdetonowanie potężnych ładunków atomowych na środku Atlantyku, które rzekomo mają być zagubionym odłamkiem komety SW-3. Szczegółowy scenariusz działań był opracowywany conajmniej od roku 1991. Wykorzystując agentów dezinformacji, w internecie mają być wcześniej rozpowszechnione materiały, sugerujące katastrofę naturalną. Będą pokazane przygotowane wcześniej filmy i zdjęcia udawadniające, iż tak właśnie było.

LOL ??? Proszę Boga o to , aby to był joke , to przeca dużo gorsze niż kataklizm naturalny . Bush to wariat , psychopata .....[/center]
  • 0

maks.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to już było
  • 0

InvicibleMan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Spox nie jest tak zle, kolo nas mamy jeszcze Czarnobyl =D
  • 0

sceptyk.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

napisałęm że:

no wiem , ale ja tez napisałem że gdyby w jaki kolwiek sposób , niewyjaśniony Energia Kinetyczna była tak duża , że zagroziło by to województwu Śląskiemu to wielka wielka lipa :(

Istnieje taka możliwość o ile kawałek ten będzie meteorytem o średnicy 10 km, ale i tak nie ma się, czego bać, bo to ja zniszczę i zawładnę światem będziecie mnie błagać o litość wy wszystkie, które mną gardzicie i wy wszyscy, którzy zemnie drwicie już nie długo świat legnie u mych stóp
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak wiem, krytyka przychodzi zwykle najlatwiej. Nie wazne co bedzie jutro i w co kto wierzy, wazne ze sam temat komety mial sie tu pojawic i pojawil sie, dzieki niemu sporo ludzi zagladnelo w tym czasie na forum, czesc z nich byc moze bedzie powracac z zainteresowaniem. Jak juz pisalem pare dni temu. Jesli znajdzie sie choc jedna osoba, ktora zmieni cos w sobie na lepsze albo zainteresuje sie swiatem od tej drugiej strony to uznam to za sukces. Nikomu niczego nie narzucamy, zdolnosc oceny i swiadome wybory podejmuje kazdy z osobna. Milo mi i ciesze sie ze sledziliscie ten watek praktycznie bez przerwy od poczatku maja. Ilosc wpisow i ilosc odslon tej strony przejdzie na pewno do historii serwisu :) Duzo jeszcze przed nami, co najmniej 6 lat :) wiec jeszcze powrocimy z rownie elektryzujacym tematem.. kto wie..

Jako ze newsow ze swiata o SW-3 jest coraz mniej a co poniektorym puszczaja nerwy co skutkuje ogromnym spamem w temacie po zaledwie kilku godzinach, temat zostaje zamkniety.

Jesli ktos z was zrobil cos dobrego dla innych, albo nawet dla samego siebie pod wplywem wydarzen zwiazanych z SW-3 to plan zostal zrealizowany :)

Wszelkie nowe i wazne newsy zwiazane z SW-3 beda sie tu pojawiac wiec sledzcie forum.

Pozdrawiam i dzieki

ps. komentujcie temat nadal w tym wątku.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Postanowilem odblokowac ten dzial... jak wspomnial jeden z forumowiczow, musimy zniesc wszelka krytyke a i przedstawiac newsy ze swiata... Jesli jednak chcecie sie klocic i sprzeczac co do wydarzen to bede wyciagal surowe konsekwencje. ps. komentujcie sprawe uderzenia / badz nie w tym wątku.

Oto newsy z ostatniej chwili...

5/25/2006 4:48 AM by ANONYMOUS

Did anyone awake on the east coast just see the bright meteor just about 20 minutes ago? Is there a meteor shower going on now? I came online looking for information about meteorites and found this website.

I am in eastern NC about 20 miles from the coast near Nags Head. I was on my way home from work at the hospital and saw this thing as bright as the sun that came down from up high and went to the horizom towards the ocean. It took about three seconds from the time it started till the time it vanished on the horizon towards the coast. Did anyone else see this? That was the craziest thing I have ever seen in my life! Cool as hell!

Anybody know what that was? Is a meteor shower going on and are they usually as bright as the sun?

5/25/2006 4:49 AM ANONYMOUS

oh and I forgot, I heard a very loud noise like a sonic boom about 10 minutes after I saw it. Is that normal?

5/25/2006 4:51 AM by WAITING

I am in atlanta and 30 min ago there was a long lasting rumbling about 9 min no way it was a plane very strange.

5/25/2006 4:52 AM by FOOL

Two people confirming what seems like a similar if not exact event... hmm... pray?

5/25/2006 5:04 AM by We Want The Truth

HOLY SHIT!

I am near Myrtle Beach and I heard the Sonic boom ABOUT 30 minutes ago. It woke me up and my dogs went crazy.

WHAT THE FUCK IS GOING ON?

Should I go to higher ground?

źródło: http://www.godlikeproductions.com
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Właśnie tłumaczę niektóre z tych relacji. Jak skończę to zarzucę tutaj linkiem do artykułu jaki właśnie powstaje.
  • 0

aurel1234.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli jednak sie cos zaczelo dziać, niestety. O ile te powyższe relacje są prawdziwe ;<
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości oraz 0 użytkowników anonimowych