Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

tarocik.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem dziś świetny sen. Z resztą nie pierwszy taki w tym roku. Stałem sobie na swoim osiedlu i spoglądałem z kimś jeszcze na nocne niebo i gwiazdy. W pewnym momencie na południowym niebie pojawiła sie ogromna kometa z bardzo długim ogonem. Obiekt był wielki, żółtojaskrawy i podążał na wschód. Spojrzałem na zachód i cóż widze? Nie jedną nie dwie ale całe stado komet (wyglądały jak komety ale mogły to być również potężne fragmenty komety). Te zaś obiekty nie były stabilne jak kometa-matka na półudniowym niebie. One poruszały sie w różnych kierunkach jak oszalałe. Pamiętam także że jeden z bloków na moim osiedlu uległ zapadnięciu jednak jedno mieszkanie ocalało i jak wszedłem do tego lokum. Mieszkanie było zrujnowane lecz coś mnie podkusilo i zabrałem z niego dwa albo trzy telefony komórkowe i jakieś kable.. więcej nie pamietam :)
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Postanowilem odblokowac ten dzial... jak wspomnial jeden z forumowiczow, musimy zniesc wszelka krytyke a i przedstawiac newsy ze swiata... Jesli jednak chcecie sie klocic i sprzeczac co do wydarzen to bede wyciagal surowe konsekwencje. ps. komentujcie sprawe uderzenia / badz nie w tym wątku.

Oto newsy z ostatniej chwili...

5/25/2006 4:48 AM by ANONYMOUS

Czy ktos obudzil sie na wschodnim wybrzezu  i zobaczyl jasny meteor  jakies 20 minut temu? Czy mamy teraz deszcz meteorow? Postanowilem w internecie poszukac informacji o meteorach i znalazlem ta strone.

Jestem we wschodnim NC jakies 20 mil od wybrzeza. Bylem na drodze z pracy do domu ze szpitala  i zobaczylem ta rzecz jasna jak slonce  przecinajaca horyzont i lecaca w strone oceanu. Od momentu gdy to zobaczylem minely jakies 3 sekundy i wtedy zniknelo za horyzontem. Czy ktos to widzial? Byla to najdziwniejsza rzecz jaka kiedykolwiek widzialem!  Cholernie fajna!

Czy ktos wie co to bylo? Czy spadaja teraz meteory i czy sa tak jasne jak slonce?

5/25/2006 4:49 AM ANONYMOUS

Zapomnialbym , slyszalem bardzo glosny dzwiek , jakby  grzmot soniczny jakies 10 minut po tym jak to zobaczylem

5/25/2006 4:51 AM by WAITING

Jestem w Atlancie i 30 minut temu slyszalem huki trwajace z 9 minut , nie ma mowy zeby byl to samolot , bardzo dziwne

5/25/2006 4:52 AM by FOOL

Dwoje osob potwierdza  podobne jak i nie to samo wydarzenie...hmm... modlimy sie?

5/25/2006 5:04 AM by We Want The Truth

Jestem niedaleko Plazy Myrtle i slyszalem grzmot soniczny jakies 30 minut temu. Obudzilo to mnie i moje psy ktore zaczely szczekac jak szalone. Co sie dzieje ? Czy powinienem przeniesc sie w wyzsze tereny ?

źródło:http://www.godlikeproductions.com

pozwolilem sobie przetlumaczyc mniej wiecej dla tych co wogole nie znaja ang :)
  • 0

waluta.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

witam wszystkich :smile:

jestem bardzo ciekawy co się będzie działo dalej?
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

pozwolilem sobie przetlumaczyc mniej wiecej dla tych co wogole nie znaja ang

Dobra robota ziomallo

Miałem dziś świetny sen. Z resztą nie pierwszy taki w tym roku.

Dzieki za info
  • 0

aurel1234.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu mam jeszcze jeden, chyba go nie bylo:

ANYONE IN ATLANTA RESPOND!!! STRANGE!!
WAITING
User ID: 97770
5/25/2006 4:37 AM
Report abusive post ANYONE IN ATLANTA RESPOND!!! STRANGE!!

I live 14 miles north of city anyone south hear a rumbling for about 7 to 9 min very strange.Had to be very loud to the south.
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na stronie http://www.ambitweb.com/ został w dniu dzisiejszym wyłączony dział NASA "Ambit's NASA Cams Closed". Oto uzasadnienie jakie otrzymal autor serwisu:

http://www.ambitweb....s/nasacams.html

Why?

For the first time in nearly ten years, someone at NASA has questioned the legality of this Web page
, the support others voluntarily wanted to give to it, and threatened review by NASA's "General Counsel." This, despite the fact that numerous NASA employees over the years, including one responsible for the NASA Web site, expressed no concerns whatsoever. Ever.

Frankly, my interest in NASA extends back to when I was a child and regularly received "NASA Facts" in the 1950's. Then NASA was an agency that sparked dreams.

So, if you are still interested in NASA, do a search and find what is offered elsewhere. Until recently I would have been saddened by having to say that, but I'm not. NASA is an agency in decline, a decline that has undermined its public support and my lifelong interest with it. Now it is an agency so petty and lost that it has time to turn its attention here, one of billions of pages on the Internet. It's no wonder that its future funding is under severe scrutiny.

Ira Brickman
Ambit's Webmaster

istnieje zwiazek? Nie wiem ale to dosyc interesujace
  • 0

----.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a co bylo na tej stronie?
  • 0

waluta.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem dziś świetny sen. Z resztą nie pierwszy taki w tym roku. Stałem sobie na swoim osiedlu i spoglądałem z kimś jeszcze na nocne niebo i gwiazdy. W pewnym momencie na południowym niebie pojawiła sie ogromna kometa z bardzo długim ogonem. Obiekt był wielki, żółtojaskrawy i podążał na wschód. Spojrzałem na zachód i cóż widze? Nie jedną nie dwie ale całe stado komet (wyglądały jak komety ale mogły to być również potężne fragmenty komety). Te zaś obiekty nie były stabilne jak kometa-matka na półudniowym niebie. One poruszały sie w różnych kierunkach jak oszalałe. Pamiętam także że jeden z bloków na moim osiedlu uległ zapadnięciu jednak jedno mieszkanie ocalało i jak wszedłem do tego lokum. Mieszkanie było zrujnowane lecz coś mnie podkusilo i zabrałem z niego dwa albo trzy telefony komórkowe i jakieś kable.. więcej nie pamietam :)

ja też miałem podobny sen w którym wyszedłem przed dom i widziałem na pd-zach rój meteorów spadających na Ziemię :mlotek: :papapa: :mlotek:
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

[url="http://www.portal.zjawiska.hosted.pl/modul...howpage&pid=507"][url="http://www.portal.zjawiska.hosted.pl/modul...howpage&pid=507"]http://www.portal.zjawiska.hosted.pl/modul...howpage&pid=507[/url][/url]

Z naszych informacji wynika, że podobne zjawisko zaobserwowali mieszkańcy Florydy i Hawajów.

• 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm... To chyba jednak mogla ona uderzyc... dzis w nocy dziwnie sie obudzilem rowno o 3:20... Niestety nic nie widzialem... Pozniej pamietam ze tez o 4:30...
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Hm... To chyba jednak mogla ona uderzyc... dzis w nocy dziwnie sie obudzilem rowno o 3:20... Niestety nic nie widzialem... Pozniej pamietam ze tez o 4:30...

Chyba nie bierzesz pod uwage strefy czasowej. W Stanach jest teraz 6:12
  • 0

aurel1234.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z drugiej strony może to byl niewielki kawalek:

Anonymous Coward
User ID: 85992
5/25/2006 6:03 AM Re: Asteroid or meteorite just now???

No siesmic activity at all in the Atlantic. I would try to keep an eye on this but I need to get some sleep.
  • 0

----.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wiec jezeli uderzylo to wedlug Juliena fale dotra do Stanow za jakies 5 godzin , czyli czekamy do 17 ?
W necie zaczynaja tez sie pojawiac informacje ze uderzenie bedzie mialo miejsce jutro , a dzisiaj mamy deszcz meterow
  • 0

waluta.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

może to i niewielki kawałek, ale kto wie co z tego będzie? :-/
  • 0

tarocik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja też miałem podobny sen w którym wyszedłem przed dom i widziałem na pd-zach rój meteorów spadających na Ziemię  

w moim śnie nie nastąpiło ani jedno uderzenie mimo że kometa i jej fragmenty przelatywały według mnie jakieś kilka lub kilkanaście km nad powierzchanią Ziemii.

ja dokładnie tak samo sie obudziłem około 4.00 i spojrzałem na niebo :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych