Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

elo17.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

616? 6 stycznia 2006 już był więc kicha... co niby oznacza ta liczba meteorytów? To tylko ziarnka piasku które wpadają w atmosfere i powstaje "spadająca gwiazda"..

25 maja, w bitwie pod Suchodołem popierające Bolesława Wstydliwego wojska Małopolan i posiłki węgierskie pod wodzą Klemensa z Ruszczy rozbiły wojska Konrada Mazowieckiego wspieranego przez hufce Mieszka II Otyłego i Przemysła I. A także Włochy wypowiedziały wojnę Austro-Węgrom. A moze : FC Liverpool z Jerzym Dudkiem w bramce pokonał AC Milan w rozgrywanym w Stambule finale Ligi Mistrzów UEFA. Czy to przypadek? Być może, ale takie same argumenty dajecie niektórzyp owyżej np. ten ze Starwarsem..
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja hipoteza : Być może uderzenie już nastąpiło. Kawał skały, lub czegoś podobnego z ogromna szybkością ponad 40 km/sek wleciał do oceanu i uderzył w dno owych wybrzuszeń. Powstała szczelina przez którą wdarła się woda do komór wypełnionych magmą pod dnem oceanu.

Proponuje zapoznać się z budową geologiczną tego obszaru....
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja wiem co sie zdaży, zjem sniadanie, zrobie kupe itd itd. więc jednak coś sie zdaży :D

a co do papieża to co to niby za wielka sensacja? też mi cos.. i w ogole to niech najlepiej papież stad spada jak najszybciej bo mi ta prohibicja nie pasuje :P

Sorry za offtopic ale mnie ten typek drażni.
To nie jest wątek czy się komuś papież podoba czy nie ani nie o prohibicji. To nie papież wprowadził prohibicję tylko jakieś władze miejskie - ja też uważam że to głupota ale papież nie ma z tym nic wspólnego, pewnie nawet nie wie o jakiejś prohibicji. Włącz mózg i pomyśl kto jest odpowiedzialny za prohibicję. Miej pretensje do swoich władz a nie do głowy Kościoła Katolickiego. Spadać to możesz kazać własnym dzieciom.

Jeżeli admin wytnie ten post niachniach`a to prosze mój też wyciąć.
  • 0

Arturus.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ciekawe co bedzie... to juz dzis :P juz niedlugo.... :P jak zapewne inne takie pogloski okaze sie ze jednak wszystko sie skonczy dobrze :P lecz troche oczekuje co sie zdazy.... a ogladalem discovery to bylo ze w 2000 r tez kometa miala walnac i nagle (???) zmienila kierunek i minela o wlos ziemie
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mozliwe ze to to

Nie, niemożliwe. To epsilon Tauri.
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zamiast sie martwic czy uderzy to ciezszcie sie zyciem, bo w kazdej chwili moze cos zniszczyc nasza cywilizacje...
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Możliwe powiązania?

1. Brak prądu na wschodnim wybrzeżu
http://www.cnn.com/2...e.ap/index.html

2. dalsze doniesienia o "obiektach" nad wschodnim wybrzezem:

5/25/2006 9:19 AM by Johny Danger
I heard a loud rumble this morning, just before daybreak. I thought it was a gov spy plane, checking me out.

5/25/2006 9:30 AM by Anonymous
I can't reach by phone (signal discontinued) my relatives in the Azores Island of Corvo

Inne doniesienie o samolotach nad Manhatanem?

5/25/2006 9:56 AM

Fighter Jets Circling Manhattan!!

It's Fleet Week, must be a little Air Show, 6 jets booking up the East River and back down the Hudson, followed by a cargo prop plane hauling ass to keep up. Don't crash, please, and don't accidently drop anything.

Mam też kolejne zdjęcie z SOHO

Dołączona grafika

i prosze o opinie ekspertów (lewa strona i dol), widac jakby smugi. Kometa czy dlugi czas ekspozycji?
  • 0

Reherius.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Siemka. Jestem tu Nowy. Od wczoraj jestem w tym temacie i sie bardzo tym zainteresowąłem. A mam dopiero 12 lat. :smile:
A co do tematu :
Na Davao,Philippines to zachowanie jest chyba nienormalne ??
FILIPINY
Pożyjeym zobaczymy ;-)
  • 0

#2064 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

[url="http://www.tvcomm.co.uk/radio/live.html"][url="http://www.tvcomm.co.uk/radio/live.html"]http://www.tvcomm.co.uk/radio/live.html[/url][/url] znowy jest niebezpiecznie...
  • 0

Kordzik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co wy to jest bujda gdyby kometa miala faktycznie uderzyc to by media trabily o tym juz tydzien wczesniej gdyby bylo realne zagrozenie to by kazdy o tym wiedzial wedlug mnie to jest sciema chociarz moge sie mylic ....jakos jest godzina 16 i nic do tej pory sie nie dzialo ..
  • 0

Reherius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.tvcomm.co...radio/live.html znowy jest niebezpiecznie...

Nie jest dobrze.......... :surprised:
  • 0

osskar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Och ale zaskoczenie :o Konca świata nie było dziś. LOL trudno było sie nie domyślic :P to bylo logiczne .. ktoś dał plotke bezsensowna ze dzis koniec swiata mial byc a wy łatwo to łykacie ;f miałem sen 20 lat temu ze 26.06.06 będzie koniec swiata ! haha tez w to uwierzycie ? :crazy: :lol : :-D

[size=9]EDIT admin:
warn, nie bede 2 razy usuwal offtopu

• 0

Reherius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak ktoś wyżej pisał , jeśli naprawde uderzył ten meteoryt to nikt go mógł nie widzieć ponieważ ma być ledwo większy niż ciężarówka. I tak jak było o wiele wiele dalej napisane to jak uderzenie nastąpiło to wulkany powstały i ktoś powiedział że jutro o 9 rano miało by dojść przewidywane tsunami.
  • 0

Sign.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powoli można bez obaw zacząć się z większości z Was śmiać !!! nie wiem jak mozna w takie rzeczy wierzyć, i Wy się nazywacie katolikami...
P.S. Tak naprawdę gów*o wiemy o naszej planecie, układzie słonecznym, wszechświecie, nic nie wiemy... jak coś bedzie miało walnąć to walnie i nic na to nie poradzimy, co do wizji, to to większość ludzi ma jakieś sny niektórzy je biorą jako wizje inni po prostu jako sen i nic nikomu o tym nie mówią. To też zagadka bo nikt też nie wie skąd biorą się sny (czy też dla fanatyków "wizje")...
proponuje założyć sekte komety sw-3, a pan Eric będzie Waszym guru... :/
  • 0

#2070 Gość_diegonet

Gość_diegonet.

Napisano

Eury to juz bylo zapodane wczesniej i juz bylo omaiwiane (strona 139)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych