Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Michal58.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale chcialbym aby to "rozpadniecie " sie nastalo po mej smierci...ale nie zycze tego zadnemu z przyszlych pokolen...
  • 0

#197 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

dziwnym trafem jest tak(Jak PTR napisal powyzej) ze wiele faktow sie laczy w calosc...a jak bedzie, czas pokaze...ja osobiscie wolalbym zeby nic nikomu sie nie stalo..ale jesli ma dojsc do zbrojno-nuklearnego ataku na Arabkow to lepiej jak te odlamki komety walna...moze wtedy ludzmi to wstrzasnie i sie przebudza...tylko oby to poszlo w dobrym kierunku bo nastepny wstrzas moze byc znacznie gorszy :-/
  • 0

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ustawiłem sobie na gadu-gadu opis że 25 maja walnie metoryt(i bede go do 25 trzymał), jeśli nic sie nie stanie to nie dam wam spokoju, a jeśl uderzy to będzie ciekawie(tragicznie)....

[Offtop]Blehehehh, no to teraz czas pokonać Ktosiuwa jego własną bronią. ]:-> Zwracasz uwagi na absurdy na forum, na wzajemnie wykluczające się teorie (Vide bazy na księżycu vs fakt, że Amerykanie nie wylądowali na Księżycu.), a sam łamiesz swoje reguły. Otóż, w jakimśtam topicu napisałeś, że jeżeli dostaniesz bana na 14 dni, to wrócisz dopiero po 22.12.2012. Chyba ci się "nieco" zegarek pospieszył. :lol : [/offtop]
Sory za offtop
A apropo odłamków... Mi się wydaje, że niemożliwą rzeczą jest obliczenie masy każdego z nich, bo niektóre mogą być większe, niektóre mniejsze, ale sądząc z rozmiarów (Wielkości mniej więcej Volkswagena. :P .) masa tego, który walnie w Ziemię (O ile walnie.) nie przekroczy trzech ton.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak to dobrze, że ja się tym tematem nie jaram ...
Chociaż mnie ktosiuf oszczędzi po 25 jak coś (bo będzie się nabijał z tych co wierzą/wierzyli itd.) :D

Pozdro men 8)
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak to dobrze, że ja się tym tematem nie jaram ...
Chociaż mnie ktosiuf oszczędzi po 25 jak coś (bo będzie się nabijał z tych co wierzą/wierzyli itd.) :D

Ktosiuf zwietrzyl szanse (i sie mu nie dziwie ;-) ).

Jak dotad wizje ktore wiescily koniec swiata sie nie sprawdzaly, wiec na razie jestem spokojny o to ze nic sie nie stanie (gdybym nie uczestniczyl w tym forum to bym nawet pojecia nie mial ze jakiekolwiek zagrozenie jest brane pod uwage).
  • 0

slash.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

moim zdaniem to te cale forum jest nawiedzone i nie potrzebnie piszecie takie glupoty o koncu swiata sie zbliza eeeeee ktory juz raz w 1999 roku bodajze w telewizji mowili ze za 6 lat (2005r)w ziemie uderzy kometa .... nie uderzyla w 2000 roku tez mial byc koniec swiata .... w 2012 tez ma byc koniec swiata.... przepraszam ze tak sie wyraze ale zajoba mozna dostac czytajac taki glupoty. Jedyna rzecz ktora czytalem na temat 2012 roku i ktora mnie nie rozsmieszyla jest ta ze wkraczamy bodajze w "nowa ere wodnika" w ktorej ponoc ma sie wiele rzeczy zmienic tutaj zamieszczam link http://www.astro.eco.pl/wodnik.html i przestancie juz pisac takie glupoty bo mozecie wieksza panike rozsiac niz z wirusem H5N1.
peace
p.s przepraszam za ew. bledy
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

przepraszam ze tak sie wyraze ale zajoba mozna dostac czytajac taki glupoty

A kto Ci kaze czytac? Chcesz czytasz nie chcesz omijasz, proste. Poza tym skoro forum jest nawiedzone to co tu jeszcze robisz? Poza tym NIE tylko my piszemy o takich rzeczach.
  • 0

slash.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak mi sie chce to czytam po prostu zaciekawily mnie kolejne bzdury na temat konca swiata... ale zrozum jak jedni to przyjma na serio ,ze koniec swiata sie zbliza to np. taki zenek pomysli aaaaa juz nic nie mam do stracenia skocze na banie do pustego basenu wkoncu jutro juz koniec swiata...
no comment ...
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

jak mi sie chce to czytam po prostu zaciekawily mnie kolejne bzdury na temat konca swiata...

Po pierwsze nie konca a potencjalnego uderzenia fragmentu komety i nie bzdury a czesto potwierdzone informacje (patrz strony NASA). To jak to ludzie przyjma to juz ich prywatna sprawa, wybacz ale serwis nie odpowiada za zachowania jednostek.
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

odebralem informacje ze kometa nie uderzy w ziemie.
Wystarczylo troche polezec, wyciszyc umysl i efekty sie pojawily.

Moge Wam przekazac ze jest wiele duchowych istot, ktore bardzo aktywnie walcza z tymi odlamkami komety i staraja sie nie dopuscic zeby nam sie cokolwiek stalo.

Pozatym gdy wszedlem w trans zaciekawilo mnie ze nie chcieli mi na poczatku udzielic odpowiedzi. Dostawalem tylko informacje : Sam wiesz jaka jest sytuacja i co ludzie robia na ziemi. Jakby na poczatku nie mieli do mnie zaufania.

Pozniej pokazalem im wszystkie pozytywne rzeczy, ktore ludzie robia dla ziemi, dla innych oraz wszystko to co ja swoim zyciem robie dla innych (to bylo chyba kluczem) bo natychmiast dostalem informacje ze wlasnie dzieki takim ludziom jest wiele duchowych istot, ktore staraja sie zapobiec uderzeniom komety.

Sa to oczywiscie moje prywatne wizje.

Ciekawi mnie co Samuel EN-KI odpowie o tej komecie bo wydaje mi sie ze z nim tez przez krotka chwile nawiazalem kontakt.
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do Diego którego narazie nie ma
[size=9]EDIT admin: wpis usuniety, to nie miejsce na zaczepki slowne, Diego zostal juz ukarany

Wracajac do tematu WSZYSCY SCEPTYCY!!! to o czym przeczytaliście w tym temacie (i nie tylko) to tylko nasze przypuszczenia, domysły nikt z nas nie mówi ,że zdarzy się to na 100%, są to nasze wizje oparte na wiadomościach które posiadamy....które według nas układają się w całość.....
Sprawe "furtek" widze tak mówicie: zostawcie sobie furtki ,bo wtedy nie wyjdziecie na idiotów, he gdyby ludzie nie myśleli jak wy i czasem zaryzykowali i mówili co mają na myśli bez furtek i zachamowań (bo wyjde na idiote) może wiele złych rzeczy nie miało by miejsca.Wiele odkryć i teori miało by więkrze szanse zaistnieć,nie będe pisał a ludziach którzy niebali się otwarcie mówić o tym co myślą,wiekszość z nich to ludzie zasłużeni dla nauki, którzy też byli wyśmiewani i pokazywani palcami....np: KOPERNIK..

Dobrze ,że nie którzy uważają nas za ludzi nawiedzonych , przynajmniej interesują się tematem i może przy okazj zachaczą o inne wątki "tabu" tego świata ,a może nawed w nie uwierzą.

Ludzie "pracujący"przy forum robią naprawde dobrą pracę, szukają nowych informacji i doniesień,dzieki nim poznajemy świat z innej strony! powinniście szanować te forum i jego użytkowników, każde hasło "nawiedzony" itp. świdczy tylko o waszym braku inteligencji i szacunku dla forum , okazujecie w ten sposób tylko brak zrozumienia i arogancje, nikogo mądrego te słowa nie ruszają , motywują tylko do dalszych poszukiwań.
WIĘC NIE WYZYWANY SIĘ I OBRAŻAMY, BO TO NIC NIE DA! SZUKAMY INFORMACJI I WYMIENIAMY SIĘ UWAGAMI(teoriami)!

[size=9]EDIT admin: Dzieki za slowa wsparcia :)

ps:chcesz zmienić swiat? zacznij od siebie i bedzie :gicior: !
sory za orty
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Konspiracja NASA? A moze tylko blad technika

Ten ponizszy obrazek to screen, ktory udalo sie zrobic w pierwszych momentach po publikacji NASA dotyczych fragmentow komety SW-3, chodzi o potencjalnie niebezpieczny fragment 3-BD.

Dołączona grafika

Zwróćcie uwagę, że LD (lunar distance -> odległość od Ziemi do Księżyca) dla tego fragmentu 3-BD została oznaczona jako 0.0 ! Co znaczy 0.0 ? Znaczy mniej więcej tyle że odłamek trafi w planetę (to klasyczny techniczny zapis, zamiast 0 daje się 0.0 po to aby pokazać, że faktycznie mamy zarówno 0 dziesiątek jak i potem są też same zera).

Dziwnym trafem, chwile potem zapis zmieniono...

Dołączona grafika

tutaj link do strony NASA, sprawdzcie sami.

Pytanie brzmi, dlaczego zmieniono zapis z 0.0 na 0.04 ? Jesli pierwotna wyliczona odleglosc fragmentu miala byc 0.04 to powinno sie podac 0.1 (przy zaokragleniu do dziesiatek, bez wzgledu na to czy byloby to 0.04 czy 0.0001) jako odleglosc LD dla tego fragmentu. Innym wytlumaczeniem jest po prostu literowka, technik podal 0.0 i zapomnial dopisac 4. Tak czy siak screen pierwszy jest pożywką dla zwolenników teorii trafienia Ziemi przez fragment 3-BD. NASA jak na razie nie aktualizuje danych, jak tylko pojawia sie nowe na pewno pierwsi sie o nich dowiecie.

Wystarczylo troche polezec, wyciszyc umysl i efekty sie pojawily.[...]

:surprised: a little bit shocked
  • 0

#208 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Wystarczylo troche polezec, wyciszyc umysl i efekty sie pojawily.

Moge Wam przekazac ze jest wiele duchowych istot, ktore bardzo aktywnie walcza z tymi odlamkami komety i staraja sie nie dopuscic zeby nam sie cokolwiek stalo.

Pozatym gdy wszedlem w trans zaciekawilo mnie ze nie chcieli mi na poczatku udzielic odpowiedzi. Dostawalem tylko informacje : Sam wiesz jaka jest sytuacja i co ludzie robia na ziemi. Jakby na poczatku nie mieli do mnie zaufania.

Pozniej pokazalem im wszystkie pozytywne rzeczy, ktore ludzie robia dla ziemi, dla innych oraz wszystko to co ja swoim zyciem robie dla innych (to bylo chyba kluczem) bo natychmiast dostalem informacje ze wlasnie dzieki takim ludziom jest wiele duchowych istot, ktore staraja sie zapobiec uderzeniom komety.

Sa to oczywiscie moje prywatne wizje.

Ciekawi mnie co Samuel EN-KI odpowie o tej komecie bo wydaje mi sie ze z nim tez przez krotka chwile nawiazalem kontakt.

czyli nie mamy sie co bac? ..... P.S jak Ty to robisz, facet :surprised:
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kazdy to potrafi tak naprawde. wystarczy troche treningu i uwierzenia we wlasne mozliwosci.

Mysle ze nie mamy czego sie obawiac. Nawet jak cos spadnie na ziemie to skutki tego nie beda katastroficzne.

Przewaznie nie ujawniam takich przekazow bo lepiej sie nie wychylac nie wiedzac z kim ma sie do czynienia jednak w tym miejscu zrobilem wyjatek.

Kazdy dobry uczynek dla innych tu na ziemi oddala niebezpieczenstwo od nas.
To mialem Wam przekazac i to czynie.
  • 0

#210 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

madre slowa...tylko zebysmy wszyscy kroczyli w tym wlasnie kierunku
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych