Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Feanor.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten fragment prawdopodobnie pochodzi z komety 73P Schwassmann-Wachmann 3, która minie Ziemię w bardzo bliskiej odległości dnia 14 maja 2006, trochę więcej niż milion kilometrów według symulacji wykonanej przez NASA. To 25-krotna odległość Ziemi od Księżyca.

Odległoś Z -K=380 000 km
25 razy 380 000km=1 mln. buahahaha
Oto dowód wasz kompetencyjny koniec świata-. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wiesz w ostatecznosci nie chodzi tu o tą odległośc tylko o skrzyżowanie Elips ( Ziemi i SW-3 )
idź lepiej z tego forum ...
  • 0

Buahahaha.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a co Feanor zazdrościsz mi umiejętności rozumienia tego co czytam i posiadania kalkulatora ;] ??
jestem ciekaw czy ktoś z was w ogloe wie co oznaczają trzy szóstki w Apokalipsie Św. Jana?
bo ciężko na tym Vortalu Ludzi na Psychotropach dowiedzieć skąd czerpią swoją wiedzę. No chyba że od przyjaciół z Alfa Centauri albo E.T. - to rozumiem.
  • 0

mona11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy można po Polskiemu ?? :)
  • 0

shader.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest 19:19 25.05.2006 i??!... nic sie nie stalo. Choc ja to widzialem od pocztku to czesc z was dalej chcesz zeby kometa uderzyla w Ziemie. TAK JAKAS CZASTKA Z WAS CHCE, ABY ZGINELO 50 MLN LUDZI... na jakiej podstawie tak wnioskuje? po co sie zajmowac tak tym watkiem i doszukiwac sie 124371857 bezsensownych powiazan. To wszystko po to zeby podtrzymac nadzieje ze "moze sie cos stac". I nie probujcie sie usprawiedliwac, ze szukacie prawdy itp. Ach juz widze kolejna date... "armageddonu". :rotfl: :lol : :-D
A tak swoja droga Euricide jak ty chcesz zobaczyc fale tsumani na zdjeciu z satelity meteorologicznego?! :rotfl:
Piewnie dzadzie mi bana za tego posta bo "oddalam wasza nadzieje " :-/ sry, ale nie moglem sie powstrzymac i musialem to napisac.

A na koniec odpowiedzcie sobie sami sobie czy nie mam troche racji? tylko o to mi chodzi.
  • 0

Reynevan.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Amatorskie tłumaczenie info od kolegi Pete:
"Odwołując się do informatora na politycznym forum Waszyngtonu wszyscy członkowie Kongresu otrzymali dziś rano informacje o "planach i starategii ewakuacyjnej" które zostaną uruchomione później w dniu dzisiejszym. Zbieg okoliczności??
To się dzieje naprawdę!!!!"
  • 0

Buahahaha.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no tak kongresmeni ot tak wybyli z DC pewnie wasz informator to jedyny człowiek który intereuje się sprawami kongresu:) Szkoda że CNN, BBC albo Fox takich nie mają :/
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jednak idiota ze mnie :P no i sprostowanie: ma sie narodzić antychryst nie szatan, Dragon dobrze zuwazył.
W apokalipsie ,666 oznacza bestie(Znak szatana a dokładniej lewiatana takiej właśnie bestji) nie studiuje apokalipsy, raz czytałem w książce do polskiego. :mrgreen:
pozdro elo elo rap :crazy:
  • 0

Rickson.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

shader próbujesz nam wmówić,że chcemy,żeby zginęli ludzie?To,że ktoś pisze o takiej ewentualności,ma pewne wiadomości(mniej lub bardziej potwierdzone) wcale nie oznacza,że tego chcemy-my,ludzie,niewiele możemy chyba na to poradzić a już na pewno nie ściągniemy naszym pisaniem na tym forum jakiejś plagi na Ziemię :lol :

Jest 19:19 25.05.2006 i??!

poczekaj troszkę,nie zapominaj,że w stanach jest wcześniejsza godzina ;-) coś Ty taki niecierpliwy?
  • 0

Buahahaha.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie 666 oznaczało zaszyfrowane imię Nerona-prześladowcy pierwszych chrześcijan. Jan nie mógł napisać "uważajcie na tego chama Nerona".
Św. Jan został zesłany na wyspę gdzie spisał swoją Apokalipsę, któa miała być ostrzeżeniem dla wyznawców Chrystusa w świecie.
Wszystko co jest w tej księdze spisane odnosi się w swojej symbolice do starożytności, no ale niewielu to rozumie jak widać.

Jak ja powiem: Spadnie gwiazda płonąca na Świat niszcząc, zasłaniając życiodajne Słońce i zakończy byt ludzki jeszcze w przeciągu miliona lat !; to czyż nie jestm wróżbitą, prorokiem?
  • 0

comet-hunter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

....I NIE WALŁO....

[ Dodano: 2006-05-25, 19:46 ]
....I NIE WALŁO....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

[size=9]EDIT admin:
warn, jakze wartosciowa wypowiedz ;)

• 0

wizjoner.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jednak prawda!!!

Chodzi o kawalek B16! Podobno dzis gdzies uderzyl, jak tylko dostane blizsze informacje, to wszyskich was zawiadomie. Podobno B16 zrobil duzo zamieszania... tam gdzie uderzyl o niczym innym nie mowia! Nie wiadomo tylko jeszcze jaki wywola efekt, ale poczekajmy... juz wkrotce wszystko sie wyjasni..

[size=9]EDIT admin:
warn, prowokacja

• 0

keniu.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba chodzi mu o to, że B16 (czyt. Benedykt XVI) "uderzył" dzisiaj do Polski i narobił dużo zamieszania i w telewizji praktycznie o niczym innym nie mówią. Zwykła prowokacja :-/
  • 0

elo17.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myśle że też chodzi o Benedykta które wali prosto do Polski bo ucieka przed wielką falą tsunami :-/ czy B16 ma jakiś związek z samolotami B2 bo 8x2 = 16 , a to była tajna broń USA którą budowali potajemnie w strefie 51.
  • 0

vrc.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba chodzi mu o to, że B16 (czyt. Benedykt XVI) "uderzył" dzisiaj do Polski i narobił dużo zamieszania i w telewizji praktycznie o niczym innym nie mówią. Zwykła prowokacja   :-/

Hihi dokładnie o to mu chodzi, ale co trzeci już kombinuje jak ten post dopasować do swoich konkretnych teorii ;) Tak się zastanawiam czy niektórzy nie ściągną tej komety na ziemię siłą woli ;) Bo co jak co, ale ona jest tu silna. To dopiero byłoby nieszczęście.

Żeby nie było, że OT, to wydaje mi się, że relacje niektórych amerykanów są powodowane przez zwykłe nakręcenie się sytuacją. Tak, chyba tak. Jak coś spadnie to przeproszę ;)

Peace !
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

OMG ! ! ! Benedykt XVI ,LUUUDZIE CO ZA FARMAZONY !! :rotfl:
Widac od paru stron ze temat sie juz wyczerpał , wymyslacie byle co byle napisać, wiązecie całkowicie przypadkowe daty ,liczby,nazwy kij wie co jutro tutaj przeczytam SROLzz !
Bez odbioru.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych