Skocz do zawartości

Zdjęcie

25 Maja 2006 - Dniem Przeznaczenia!?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2740 odpowiedzi w tym temacie

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

CHIALBYM PODSUMOWAC TEMAT!!!
Takie forum to potrafi oglupic czlowieka, przez chwile sam dalem sie nabrac ze cos moze spasac, mimo ze dowody byly smieszne i nie logiszne. Prawde mowiac ta kometa powinna spasc, ale na tworcow tego forum i wyslac ich w proznie ( tam gdzie ich miejsce ). Co do roznych wariatow typu "Samuel" to nie chce mi sie nawet wypowiadac.
Moral z tego taki [censored] WAM W DUPE!! :rotfl:

Euri, jak możesz to skasuj post gościa, i przy okazji mój (ten, bo nie wnosi nic do tematu jak cytowany, a tylko zaśmieca).

Nie wiem czy ktoś próbował, ale ja starałem się z Samuelem kontaktować, i w odpowiedzi dostałem bardzo dużą dawkę energii, której priorytetem był rozwój i poznanie, zrozumienie ... nieważne jakby ktoś to chciał zinterpretować, ważne że to napisałem, ważne że ktoś to przeczytał.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

CHŁOPAKI WŁAZIMY NA ASTRO I ROBIMY PORGOM TYCH NIEWIERNYCH SCEPTOLI!!! :P
ide bluzgać!!!
:drink:
zapraszam do współpracy!!!

robie tak jak ty.......!!!
widzisz nie rozumisz tego forum chciałbyś wszystko wyjasnic ,niestety nie potrafisz
chciałbyś zebysmy tez weszli na twoje forum i pisali brednie?
masz szczescie ze tu takich ludzi nie ma wstyd!!! karolu!!!
  • 0

Karol Wójcicki.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O matko...  
Poprostu eta-Aquarydy latają... Na półkuli południowej to coś jak nasze Perseidy.  
Co prawda zaraz koniec tego roju ale coś tam jeszcze lata...

..dzięki za info, ...a ogonki sw3 sa teraz również na południowej
..a tutaj dzisiaj europa,..w sumie ostatnie dwa tygodnie są bardzo aktywne

Obrazek

Co to za mapa i co ma przedstawiać? (nie licząc europy :P )

[ Dodano: 2006-05-26, 00:07 ]

ide bluzgać!!!
:drink:  
zapraszam do współpracy!!!

Na więcej cię nie stać? :hmm:
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ide bluzgać!!!

Mam nadzieje ze to tylko taki dowcip slowny i nic poza tym
  • 0

Guliwer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O ile się nie mylę, to dość udana prowokacja na bezsensowne odzywki ...

Jak narazie cicho, ma ktoś jakieś nowe info? Bardzo jestem ciekaw co jutro rano będzie w serwisach informacyjnych ...

... Jeszcze raz mówię ... ja tylko spekuluję, nic nie przyjmuję za prawdę absolutną ... oprócz rzeczy niektórych o których piszę w innych tematach :)
  • 0

vkali.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Co to za mapa i co ma przedstawiać? (nie licząc europy :P )  

...trzęsienia w europie, ..ta fotaka jest na aktywnym linku, .. a akurat na stronie następuje jakaś zmiana w obrazkowaniu trzęsień,..[nie umiem na tym forum dawac "zamrożonych" fotek na aktywnych linkach]
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

vkali - śledzę aktywnośc sejsmiczną prawie codziennie od roku i to nie jest jakaś nadzwyczajna sytuacja. Rzekł bym nawet że poniżej przeciętnej. Na mapce powinny być punkty oznaczające miejsca wstrząsów ale coś chyba się zepsuło na EMSC

rychu00 - pomimo tego że krytykowałeś tą teorię i wyśmiewałeś się że ktoś wierzy to wydaje mi się że tak naprawdę nie byłeś pewny jak będzie a nawet po cichu miałeś nadzieję że dojdzie do jakiejś katastrofy, co rychu? :mrgreen:

MatoIto - nie ma sensu tak walczyć bo to psuje opinię. Spierajmy się kulturalnie tutaj. Tu jest nasze miejsce i tu się dobrze czujemy. Chociaż przychodzą do nas w gości ludzie którzy się z nas śmieją to nie odpowiadajmy tym samym tylko szacunkiem i kulturą. Taka moja rada :)
  • 0

Public.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam

Dzisiaj jest 25 maja. jest napisane, ze prawdopodobnie 25 maja jeden z fragmentow uderzy w Ziemie, w Atlantyk. Narazie sie dziwnie czuje, zaraz ide spac. Ostatnio patrzylem w niebo noca, chcialem cos dostrzec, moze by mi sie udalo. Z kolega (ktory mi podal linka do tego forum) zaczelismy rozmawiac od zeszlego weekendu na ten temat. Szukalismy dowodow siedzac przed internetem po poznej godziny. NIE wykluczylismy takiej mozliwosci, ze cos sie stanie. Mielismy i dalej mamy ta swiadomosci, bo i tak nic z tym nie mozemy zrobic, co sie stanie to sie stanie. Zaczelismy sobie kojarzyc dziwne rzeczy "Niebo jest jakies tak dziwnie czerwone" :D czy takie tam. Duzo myslalem dziennie. Dzisiaj zwlaszcza.

Zauwazylem ze oficjalna strona tego EJ spowrotem dziala. Z 5 godzin temu zerknalem na forum i zauwazylem nowy wpis w temacie "That is Happening"- czy jakos tak, kliknalem na niego, ale wtedy nagle sie zacial i forum wygaslo :/ Dziwne.

Nie lubie komentarzy "Aniemowilem??!!!"...Popatrzcie na swiat, na to co sie dzieje. Moze tam gdzie zyjecie jest wam fajnie, mam robi objadki, tato jakas prace ma, na ktora starczy na jakies zycie i w szkole ci sie uklada, masz kogos, masz fajnych kolegow, bez problemow, samkujesz zycia nastoletniego i w ogole jest fajnie. Ale ludzie inni cierpia. Jest syf, licza sie pieniadze i kto jest lepszy i silniejszy. USA uwazaja sie za zbawcow swiata i mocarstwo, ktore moze podporzadkowac wszystkich. Mowia ze to w Imie Boga!!

Wiecie co? Mi to zwisa, czy spadnie czy nie. I tak nie uratuje tych 50 mln, jakby to sie zdarzylo. Lecz czasem ofiary sa potrzebne, by swiat byl lepszy, gdyz czlowiek sie uczy na bledach, bledy popelnia i katastrofa czy wielkie zmiany czy "oczyszczenie" moze byc nauczka. Tak jak byly wojny swiatowe, jak bylo sredniowiecze, tak jak nastana nowe zmiany. Bo na tym polega rozwoj cywilizacji, na zmianach, niestety najczesciej te zmiany sa dopiero po bledach :/

Ja jeszcze nie mam 00:00, bo moj czas to godzina wczesniej od waszego :)
  • 0

Karol Wójcicki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O ile się nie mylę, to dość udana prowokacja na bezsensowne odzywki ...

Nie, to zachęta do dyskusji na poziomie.
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dowcip Dowcip >>>>nie mam zamiaru upaść do ich poziomu :-D śmieszne bo niby w gwiazdy patrzą :P

Karol czmychaj daleko bo zrobimy atak komety paranormal na forum astro:P
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

PS: Propozycja dla adminów - mam pomysł na nowy wątek albo dział w którym można by było zamieszczać oficjalne, opracowane przez "uznawanych naukowców" teorie i z nimi polemizować. Tak samo jak sceptycy tutaj się nabijają tak samo każdy mógł by sie ponabijać z naukowców, którzy wymyślają najgłupsze teorie żeby tylko nie wyjść poza ramy oficjalnej wykładni naukowej. Co wy na to? Mogło by się nazywać "Oficjalne teorie naukowe".

Prosze bardzo :) rob temat, zamieszczaj w odpowiednim dziale i bedzie mozna porozmawiac

Post Erica Juliena:
Cytat:
my last vision and contacted claims
impact at 18:50 sorry by us

Bylbym bardzo ostrozny i szczerze watpie ze pisal to sam E.Julien
  • 0

Eury.

Researcher

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ps. udalo mi sie dostac na strone E.Juliena, tak naprawde dziala ale jest strasznie przeciazana, trzeba caly czas odswiezac i czasem sie udaje.

Oto co znalazlem na forum (najnowszy wpis)

According to an informant on the Craigslist Political forum for Washington, D.C., all members of Congress received a memo this morning about "evacuation drills" that would be run later today.  Coincidence?

It is really happening!!!

Dołączona grafika
  • 0

vkali.
Reputacja

Napisano

vkali - śledzę aktywnośc sejsmiczną prawie codziennie od roku i to nie jest jakaś nadzwyczajna sytuacja. Rzekł bym nawet że poniżej przeciętnej. Na mapce powinny być punkty oznaczające miejsca wstrząsów ale coś chyba się zepsuło na EMSC

..też śledze, ale dzisiaj [jak na mnie] było wyjatkowo aktywnie,..ostatnie dwa tygodnie również, zaliczam do aktywnych,..ale dzięki,.. moze śledziłem niezbyt uwaznie, gdyż bardziej skupiam sie na konfrontowaniu z własnym [ich] czuciem
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

E.Julien jest tylko pionkiem jemu było dane przekazać nam tą informacje , to czy coś walnie teraz nie zależy od niego, też wątpie ze to on pisał ,napewno starał by sie wszystko wytłumaczyć co widział w przekazie itd. ktoś zrobił jajo ;-)
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Ja chciałem tylko dodać że Samuel nie powiedział że będzie jakiś wielki kataklizm... Wspomniał że coś spadnie ale podtopi tylko pobliskie wysepki.... Jego słowa pojawią się w sesjach za jakiś tydzień :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych